Best of 24: Τα 10 καλύτερα Xbox 360 games

Hot
Μάνος Λαρεντζάκης

Μάνος Λαρεντζάκης  

Power-hungry mage in disguise...
 
0.0 ()
2
Best of 24: Τα 10 καλύτερα Xbox 360 games

Best of 24: Τα 10 καλύτερα Xbox 360 games

Η κονσόλα που καθιέρωσε την Microsoft στο gaming.

Με την κυκλοφορία των νέων κονσόλων PS4, Χbox One σηματοδοτήθηκε και η κάθοδος των προκατόχων τους. Μέχρι την περίοδο που ξεκίνησε η κάθοδος αυτή μιλούσαμε για ανταγωνισμό αυτών των δύο, στις πωλήσεις και στα exclusive. Σε γενικές γραμμές οι πωλήσεις του Xbox ήταν λιγότερες από του ανταγωνιστή PS3 και τα exclusives που κατάφερε να εξασφαλίσει η Sony ίσως κατέστησαν το PS3 ως πιο αγαπητό. Πρέπει να σκεφτούμε επίσης ότι σε αντίθεση με το Xbox, το PS3 είχε μεγαλύτερη ιστορία ως κονσόλα ξεκινώντας από το PS1 το 1994 , ενώ το πρώτο Xbox κυκλοφόρησε το 2001. Εδώ όμως δεν θα μιλήσουμε για αριθμούς, θα μιλήσουμε για όμορφες στιγμές μπροστά στην τηλεόραση, με ένα χειριστήριο στο χέρι.

Στο σημερινό άρθρο της στήλης Best Of θα μιλήσουμε για τα καλύτερα games που μπορούσε να προσφέρει το Xbox 360. Όσα μας έκαναν να χαθούμε επί ώρες στον κόσμο τους, ξεχνώντας μαθήματα, δουλειές και οικογένειες. Σήμερα θα ταξινομήσουμε τους καλύτερους τίτλους που κυκλοφόρησαν για Xbox 360. Κάθε Best of δημιουργείται με βάση τις ψήφους σας στο forum topic Best Of και τις ψήφους των συντακτών. Για κάθε 5 ψήφους αναγνωστών έχουμε μία καταχώρηση στο Top 10, με maximum τις 25 ψήφους που δίνουν 5 καταχωρήσεις. Όλες οι απόψεις είναι υποκειμενικές, οπότε αν δεν βρήκατε κάποιο παιχνίδι σε ένα Top 10 τότε σημαίνει ότι αυτό δεν κατάφερε να μπει, έστω και οριακά.

[UPDATE: 30/10/20: Best of video] Το Best of με τα 10 καλύτερα games του Xbox 360 τώρα και σε βίντεο. Δείτε το παρακάτω:

Ψηφίστε το αγαπημένο σας παιχνίδι που θέλετε να μπει στο επόμενο Top 10 στο παρακάτω forum topicΑς περάσουμε λοιπόν στα 10 καλύτερα Xbox 360 games, όπως τα ψηφίσαμε συντάκτες και αναγνώστες.

 

10. The Elder Scrolls V: Skyrim, 2011
Developer: Bethesda Game Studios
Publisher: Bethesda Softworks


the elder scrolls v skyrim xbox360 top10

Με το The Elder Scrolls V: Skyrim η Bethesda κατάφερε να δημιουργήσει ντόρο πριν την κυκλοφορία του ίδιου του παιχνιδιού. Το hype το οποίο είχε δημιουργηθεί βγήκε αληθινό και μια αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα από το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς. Καλύτερα γραφικά, δυνατή μουσική που αλλάζει ανάλογα την περίσταση, πιο action-based μάχες και ακόμα μεγαλύτερο περιβάλλον για εξερεύνηση.

Στο παιχνίδι, όπως γνωρίζετε ήδη περισσότεροι, ελέγχετε τον Dragonborn, ο οποίος είναι από τους λίγους στον κόσμο που μπορεί να σκοτώσει μόνιμα ένα δράκο απορροφώντας την ψυχή του. Σκοπός σας είναι να σώσετε τον κόσμο από τον δράκο Alduin πριν καταστρέψει τα πάντα. Ο Dragonborn μπορεί να χρησιμοποιήσει spells και όπλα για να προσπεράσει τα εμπόδια μπροστά του. Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος, πιο επικίνδυνος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και σας προκαλεί να τον εξερευνήσετε. To Elder Scrolls V: Skyrim είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα θυμούνται πολλοί για τα επιτεύγματα του και για αυτά που έδωσε στο χώρο των RPG.

Στο Xbox 360 μάλιστα το Skyrim έτρεχε καλύτερα από το PS3, όπου τα frames έπεφταν πάρα πολύ και η Bethesda αναγκάστηκε να κυκλοφορήσει πολλά patches για να διορθώσει την κατάσταση. Στο Skyrim έχουμε real-time σύστημα μάχης, leveling system που βασίζεται στα skills σας και γενικά gameplay που έχει τεράστιο βάθος. Θα καβαλήσετε άλογα, θα πάρετε μαζί σας NPC companion για την μάχη, τον οποίο μπορείτε να αλλάζετε, θα χρησιμοποιήσετε spells και γενικά θα σας δοθεί η απόλυτη ελευθερία εξερεύνησης και βούλησης μέσω του open world gameplay. Ο χαρακτήρας σας εξελίσσεται όπως θέλετε μιας και πέρα από το αρχικό race, μπορείτε να εξελιχθείτε εξασκώντας τα επιθυμητά skills.


9. Call of Duty 4: Modern Warfare, 2007
Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision

Cod modern warfare xbox360 top10

Το Call of Duty: Modern Warfare κατάφερε να μείνει στις μνήμες για το εξαιρετικό story campaign του. Το σενάριο του παιχνιδιού είναι σχετικά απλό αλλά οι αποστολές στις οποίες συμμετέχετε είναι πολύ καλά σχεδιασμένες. Πρωταγωνιστής είναι ο λοχίας John MacTavish ή αλλιώς Soap, με τον οποίο προσπαθείτε να εμποδίσετε μια οργάνωση Ρώσων εθνικιστών από το να εκτοξεύσει πυρηνικά, ενώ ελέγχετε και άλλους ήρωες. Στα του gameplay, πέρα από την γκάμα όπλων με ρεαλιστική συμπεριφορά, η στάση του χαρακτήρα, όρθιος, σκυφτός ή πρηνηδόν, επηρεάζει την κίνηση, την ακρίβεια και το stealth στοιχείο.

 


Tο Modern Warfare ήταν σημαντικός παράγοντας στην multiplayer εμπειρία της ίδιας της σειράς αλλά και άλλων FPS αφού εισήγαγε στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τα σημερινά Shooter, όπως τα killstreaks,. Ήταν ένα άρτιο FPS με πολύ δράση που αποτελεί κλασικό αγαπημένο πολλών fans της σειράς.

8. Forza Motorsport 3, 2009
Developer: Turn 10 Studios
Publisher:  Microsoft Game Studios

forza motorsport 3 xbox360 top10

To Forza Motorsport 3 αποτέλεσε ένα πολύ καλό κομμάτι της σειράς και το καλύτερο racing του 2009. Προσφέρει καλύτερη εμπειρία οδήγησης από τον προκάτοχό του αφού διαθέτει καλύτερο και πιο ρεαλιστικό σχεδιασμό στο μεγάλο αριθμό οχημάτων, μέσα και έξω. Επίσης περιέχει άρτιο ήχο με mainstream και rock κομμάτια να το πλαισιώνουν ενώ σας δίνεται και η multiplayer επιλογή για μεγαλύτερη αντοχή.

Αποτέλεσε μία εξαιρετική έκδοση της σειράς με ρεαλιστικό σχεδιασμό στο μεγάλο αριθμό οχημάτων που διαθέτει, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό τους, Επίσης έχει ένα τεράστια αντοχή χάρις στις πολλές διαδρομές του.
Το σύστημα οδήγησης προσφέρει νέα επίπεδα ρεαλισμού, καθώς απαιτεί σωστά φρεναρίσματα και προσοχή στις εξόδους και τις εισόδους των στροφών. Το Forza Motorsport αποτελεί ένα πολύ καλό racing simulator που θα σας κρατήσει για ώρες μπροστά στην οθόνη.

Λόγω του είδους του παιχνιδιού θα πρέπει να οδηγείτε με συγκεκριμένο τρόπο διότι οι αγώνες δεν αφορούν παράνομους αγώνες δρόμου αλλά αγώνες πίστας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνηθίσετε σε ρεαλιστικό σύστημα οδήγησης, με φρεναρίσματα και προσοχή στις εξόδους και τις εισόδους των στροφών. Το Forza Motorsport αποτελεί ένα πολύ καλό racing sim και θα σας κρατήσει για ώρες μπροστά στην οθόνη.

7. Gears of War 2, 2008
Developer: Epic Games    
Publisher: Microsoft Game Studios

gears of war 2 xbox360 top10

Το sequel του πετυχημένου Gears of War, τάραξε τα νερά και έφερε ακόμα περισσότερη δράση, αίμα και χιούμορ. Το Gears of War 2 έχει καλύτερη παρουσίαση της ιστορίας από τον προκάτοχο του, καλύτερους διαλόγους και ατμόσφαιρα και μεγαλύτερη αντοχή καθώς προσφέρει ένα μεγαλύτερης διάρκειας campaign, με περισσότερα επίπεδα δυσκολίας και multiplayer modes τα οποία αφορούν PvP και co-op κομμάτια. Τα γραφικά χάρις στην Unreal Engine 3 παραμένουν ποιοτικά και παρουσιάζουν ποικιλομορφία.


Η ιστορία του παιχνιδιού συνεχίζει 6 μήνες μετά το τέλος του πρώτου Gears of War και οι Locust είναι προ των πυλών στο τελευταίο οχυρό των ανθρώπων και έχουν ως μοναδικό στόχο την εξαφάνιση της ανθρωπότητας. Ταυτόχρονα το status του πρωταγωνιστή Marcus Fenix έχει αλλάξει εντελώς. Τώρα πια είναι ένα άτομο που χρίζει σεβασμό και είναι λοχίας στο Delta Squad, ένα σώμα στρατού, με στόχο την αντεπίθεση στους Locust. Οι βελτιώσεις που παρουσίασε το Gears of War 2 σε σχέση με το ήδη εξαιρετικό Gears of War, το καθιστούν απαραίτητο για κάθε συλλογή κατόχου της κονσόλας.


6. Mass Effect, 2007

Developer: Bioware
Publisher: Microsoft Game Studios, Electronic Arts

mass effect xbox360 top10

To Mass Effect είναι ένα δείγμα εξαιρετικού Action RPG και αποδεικνύει ότι τα Role Playing games δεν είναι απαραίτητο να εκτυλίσσονται κατά τη μεσαιωνική εποχή. Έχει εξαιρετικά γραφικά, από τα πιο καλά που μπορεί να προσφέρει η κονσόλα, άρτιο ήχο και μουσική που δένουν αρμονικά στις καταστάσεις. Το σενάριο είναι απλό αλλά ο τρόπος που εξιστορείται σε συνδυασμό με το action στοιχείο και τις επιλογές που δίνονται, το καθιστούν καταπληκτικό.

Η BioWare δημιούργησε ένα sci-fi Action RPG Shooter που διεξάγεται στο μέλλον, εκεί όπου η ανθρωπότητα κάνει παρέα με εξωγήινες φυλές. Πρωταγωνιστής είναι ο διοικητής Shepard, ο οποίος με το αεροσκάφος του Normandy διοικεί μία ομάδα συνεργατών με στόχο παράτολμες εξωγήινες αποστολές σε διάφορους πλανήτες. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά, το σενάριο απλό με ευχάριστες ατάκες και ίντριγκα, ενώ η BioWare επιτρέπει την χρήση δύο NPC companions στη μάχη, την παύση και το Tactical στοιχείο στη μάχη και την χρήση ειδικών δυνάμεων που μαθαίνετε διαρκώς.

Ο πλοκή σας βάζει να ακολουθήσετε τα γεγονότα που αφορούν μια αρχαία εξωγήινη φυλή, τους Protheans και να ερευνήσετε τι συνέβη σε αυτούς και πως επηρεάζεται το παρόν εξαιτίας τους. Τα classes είναι όμορφα ανεπτυγμένα και όλοι θα βρουν κάποιο που τους ταιριάζει. Επίσης ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Mass Effect είναι το Alignment System, το οποίο διαμορφώνει το πόσο καλοί ή κακοί είστε (Paragon/Renegade) ανάλογα τις επιλογές σας στις πράξεις αλλά και στις αλληλεπιδράσεις σας. Συν τις άλλοις η σειρά έχει και σεξουαλικές σκηνές, τόσο με γήινες, όσο και με…εξωγήινες υπάρξεις Το Mass Effect είναι ένα RPG που ένας λάτρης του είδους πρέπει να δοκιμάσει.

 

5. Halo 3, 2007
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

halo 3 xbox360 top10

Η συνέχεια του Halo 2 και το τέλος της κύριας τριλογίας Halo είναι το γεμάτο δράση και ένταση. Προσφέρει καλύτερα γραφικά από τους προκατόχους του εκπληκτικά ηχητικά εφέ και η μεγάλη αντοχή του, αφού μετά το πέρας της κύριας ιστορίας μπορείτε να αυξήσετε τη δυσκολία αλλάζοντας και κάποιες παραμέτρους αλλά και να την ολοκληρώσετε με έναν φίλο στην co-op έκδοση της.


Η ιστορία του Halo 3 συνεχίζεται από το τέλος του Halo 2 και έχουμε ακόμα περισσότερη δράση αφού οι Covenant έχουν ξεκινήσει την επίθεση στη Γή και ο Masterchief καλείται να πολεμήσει δίπλα στους Elites για να αποκρούσει την εισβολή. Το Halo 3 είναι το κατάλληλο τέλος για την τριλογία και είναι απαραίτητο για τους fans των FPS.

Στη συνέχεια της ομώνυμης σειράς, είχαμε μια εξέλιξη στο gameplay, με χρήση όπλων, χειροβομβίδων και melee επιθέσεων, dual-wield και συνδυασμό δύο όπλων μαζί, ενώ τα support weapons είναι two-handed τα οποία δίνουν μεγάλη ισχύ. Επιπλέον, έχετε και νέο εξοπλισμό, όπως αμυντικά συστήματα, ασπίδες κτλ. Η μάχη με οχήματα έχει αναβαθμιστεί, όπως και τα multiplayer modes. Το campaign υποστηρίζει σόλο ή co-op με 2-4 παίκτες και τέλος, η Bungie πρόσθεσε και το Forge, ενα map editor για να φτιάξετε τα δικά σας levels.


4. Bioshock, 2007

Developer: 2K Boston και 2K Australia
Publisher: 2K Games

bioshock xbox360 top10

Το Bioshock είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει το FPS είδος με RPG και Survival horror στοιχεία. Είναι κλειστοφοβικό και ατμοσφαιρικό, σε προκαλεί να το εξερευνήσεις όλο, να μάθεις την ιστορία του. Διαθέτει εκπληκτικά γραφικά που συνδυάζονται με εξαιρετική ατμόσφαιρα. Πάνω του άλλωστε βασίστηκαν άλλα 2 sequel τα οποία ήταν εξίσου καλά.


Στο σενάριο, βρισκόμαστε στο 1960, εκεί όπου οι εναπομείναντες κάτοικοι της Rapture έχουν τρελαθεί από τη χρήση μεταλλαξογόνων ουσιών. Έχουν γίνει εχθρικοί και σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Πρωταγωνιστής είναι ο Jack ο οποίος προσπαθεί να μάθει τι συνέβη στην υποβρύχια πόλη και να επιζήσει στο εχθρικό της περιβάλλον. Στη διάθεσή σας έχετε όπλα και δυνάμεις τις οποίες αποκτάτε από ουσίες, τα plasmids. Στο gameplay υπάρχει RPG customization και στοιχεία stealth. Κάθε φορά μπορείτε να έχετε ένα ενεργό όπλο και ένα ενεργό plasmid, άρα μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς επιθέσεων με επίδραση στους ανάλογους εχθρούς. Υπάρχουν περιορισμένα πυρομαχικά, ενώ κάποια όπλα χτυπούν και με secondary fire. Tο BioShock αποτελεί στο σύνολό του ένα ολοκληρωμένο FPS από πλευράς gameplay, με εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα σας καθηλώσει.


3. Red Dead Redemption, 2010

Developer: Rockstar San Diego
Publisher: Rockstar Games

Red dead redemption xbox360 top10

 

H Rockstar Games, με το Red Dead Redemption έθεσε standards και έδειξε πως είναι ένα σωστό παιχνίδι με θέμα την άγρια δύση. Στο Red Dead Redemption έχετε τη δυνατότητα να κάνετε οτιδήποτε έχετε δει και φανταστεί ότι γινόταν στην εποχή εκείνη, καθώς αποτελεί ένα open world action παιχνίδι. Είναι το δεύτερο παιχνίδι της εταιρίας με western θεματολογίας μετά το Red Dead Revolver.

Ακολουθείτε την ιστορία του John Marston που αναγκάζεται να φύγει από την οικογένεια του για να κυνηγήσει έναν εγκληματία. Οι αποστολές της κύριας ιστορίας είναι αρκετές δίχως να γίνουν βαρετές , αλλά αν τυχόν συμβεί αυτό υπάρχει μια πληθώρα δευτερευόντων αποστολών σε περίπτωση που θέλετε να μαζέψετε λεφτά, να σκοτώσετε κακοποιούς ή να γίνεται ένας από αυτούς.

Τα γραφικά του Red Dead Redemption είναι εξαιρετικά με πολύ μεγάλες εκτάσεις και χαρακτήρες που δίνουν το αίσθηση ότι προέρχονται από τις παλιές ταινίες western. Αυτό είναι ένα στοιχείο για την προσοχή στις λεπτομέρειες που έχει η Rockstar. Το voice acting και τα ηχητικά εφέ είναι μέσα στο κλίμα, όπως θα περίμενε κανείς από ένα τίτλο αυτού του επιπέδου. Το Red Dead Redemption θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα Western games αλλά και Action-Adventures όλων των εποχών.


2. Grand Theft Auto V, 2013
Developer: Rockstar North    
Publisher: Rockstar Games

Gta v xbox360 top10

Η σειρά Grand Theft Auto επέστρεψε με την Πέμπτη της έκδοσης πιο δυνατή. Γραφικά, σενάριο και μουσική όλα λειτουργούν αρμονικά για να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία Grand Theft Auto που υπάρχει.

Η κύρια ιστορία αφορά τρεις ανθρώπους, διαφορετικού background και καταγωγής που θα συνεργαστούν με κοινό στόχο το κέρδος με παράνομο τρόπο. Όλοι οι χαρακτήρες που παρουσιάζονται είναι ζωντανοί και με ρεαλιστική συμπεριφορά, με ορισμένους από αυτούς να αντικατοπτρίζουν διάσημους celebrities. Κάθε χαρακτήρας έχει δική του ιστορία και προσωπικότητα και χάρις σε αυτό, δημιουργείται ένα σύμπαν όπου όσο και αν το εξερευνήσεις θα βρίσκεις και άλλα πράγματα να κάνεις.


Οι αποστολές, κύριες και δευτερεύουσες, είναι ενδιαφέρουσες και εκτός από αυτές υπάρχουν και δεκάδες άλλες δραστηριότητες. Σε συνδυασμό με την προσεγμένη δουλειά της Rockstar στον τομέα των γραφικών (ειδικά στην έκδοση όγδοης γενιάς) και στο voice acting με διασκεδαστικές ατάκες, στο gameplay εισήχθη το στοιχείο με το οποίο κάθε χαρακτήρας έχει οκτώ skills τα οποία αναπτύσσει, όπως π.χ. Shooting ή Driving και ένα skill στο οποίο ειδικεύεται.

Υπάρχουν δεκάδες δραστηριότητες για να αναλάβετε και οι ώρες στο gameplay θα περάσουν πριν το καταλάβετε. Συν τις άλλοις, σας περιμένει καθημερινά και online multiplayer κάψιμο με άλλους παίκτες στο GTA Online.


1. Gears of War, 2006
Developer: Epic Games
Publisher: Microsoft Studios

gears of war xbox360 top10

Ποιο άλλο θα μπορούσε να είναι στην πρώτη θέση από το πρώτο Gears of War. Το exclusive του Xbox 360 το οποίο εξέπληξε με τα γραφικά του (με την χρήση της Unreal Engine 3) και δημιούργησε έναν badass χαρακτήρα, το Marcus Fenix. Το Gears of War κατάφερε να ανταπεξέλθει και να βγει αληθινό ύστερα από το hype το οποίο είχε γίνει πριν την κυκλοφορία του. Όλα αυτά επειδή διαθέτει ωραία γραφικά, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και πολύ δράση. Το σενάριο διεξάγεται στο μέλλον, στον πλανήτη Sera, εκεί όπου η ανθρωπότητα τα βάζει με την εξωγήινη φυλή των Locust.

Ο πρωταγωνιστής Marcus Fenix έρχεται αντιμέτωπος με τους Locusts, εξωγήινους που ζουν στο υπέδαφος και έχουν ως στόχο την εξολόθρευση των ανθρώπων που ζουν στον πλανήτη τους, τον Sera. Στο Gears of War καλείστε να λειτουργήσετε ως ομάδα με τους NPCs που έχετε μαζί σας ενώ ο βασικός μηχανισμός του παιχνιδιού απαιτεί να δίνετε μάχες καλυπτόμενοι. Το A.I. είναι αρκετά υψηλό και ο εχθρός θα χρησιμοποιήσει τακτικές για να σας σκοτώσει, κάτι που μπορεί να συμβεί στις μεγαλύτερες δυσκολίες του παιχνιδιού. 

Το σενάριο του παιχνιδιού μπορεί να παιχτεί από έναν παίκτη ή με Co-op ακόμα και με split-screen. Αν παίζετε μόνος τότε ακόμα και η CPU σας κάνει revive αν πέσετε, χαρακτηριστικό που σπάνια συναντάμε σε Third-Person Shooter. Υπάρχει μια ευρεία γκάμα φουτουριστικών όπλων, με highlight το Lancer Assault Rifle που εχει και melee λειτουργία-αλυσοπρίονο με το οποίο πετσοκόβετε τους εξωγήινους εχθρούς σας, κάτι που σημαίνει άφθονο splatter. Το gameplay είναι πωρωτικό και αποτελεί πρόκληση στους υψηλούς βαθμούς δυσκολίας του. Πέρα από το campaign, το Gears of War διέθετε και multiplayer modes για να παίξετε ενάντια σε άλλους παίκτες.

Άξια αναφοράς:
- Batman: Arkham City (2011)
- Braid (2008)

- Grand Theft Auto IV (2008)
- Halo: Reach (2010)
- Mass Effect 2 (2010)

Τελικό συμπέρασμα
Το Xbox 360 είναι μια άρτια κονσόλα με δυνατά games, είτε αποκλειστικά για αυτό είτε όχι. Η λίστα που προέκυψε από τις ψήφους σας δεν σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα είναι τα μόνα που αξίζουν. Σημαίνει ότι ξεχωρίζουν με τον τρόπο τους. Υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια τα οποία είναι αξιόλογα και τα οποία μπορεί να σας αρέσουν περισσότερο. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και έχει δικά του στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίσει.

Στο επόμενο Best Of θα ασχοληθούμε με τα 10 καλύτερα games για υπολογιστές Amstrad. Ψηφίστε το αγαπημένο σας παιχνίδι που θέλετε να μπει στο επόμενο Top 10 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DoUzOs (Level 27) 01/04/2017 12:49
Επικό το Best of, με αγαπημένο μου το Halo 3!
#2 KConstantine (Level 12) 01/04/2017 13:26
Πολύ σωστή η λίστα- θα αντάλαζα ίσως τις θέσεις του Elder Scrolls με το Forza Motosport, but that's just me.
#3 ashbringer (Level 25) 02/04/2017 07:14
Πολύ σωστή λίστα.Έχω τελειώσει όλα τα games και μπορώ να πω ότι ειδικά το Gears of War 1 είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει για αυτήν την κονσόλα.
#4 BillyB (Level 12) 06/04/2017 01:23
Ωραιο top 10.Gears of War και Halo 3 μακράν οι πιο αγαπημένες μου παιχνιδάρες στο Xbox 360.Ειδικά με το Gears ειχαμε παθει σοκ οταν βγηκε!
#5 TheReaper (Level 23) 30/10/2020 23:42
Προσωπικά, τη σειρά Arkham θα την έντασα μέσα στη λίστα. Ήταν πάρα πολύ καλή, για να είναι μόνο αναφορά. Κατά τ' άλλα, συμφωνώ με τη λίστα.
#6 ashbringer (Level 25) 31/10/2020 09:30
Το xbox 360 είναι κονσόλα με πάρα πολλούς και καλούς τίτλους .Συμφωνώ με την λίστα και μπράβο στον Μάνο για το βίντεο.
Notification