petros replied to the topic 'iPhone 8' in the forum. 7 years ago

Θα έπαιρνα το iphone 8 άλλα το σκέφτομαι γιατί έχω android εδώ και 6 χρόνια. Τι λέτε να πάω στη iphone πλευρά; Δεν ξέρω μου αρέσει πολλή το iphone αν και με έχει πείσει πολλή η samsung το σχεδιασμό τους. Έχω το Α5 2015 αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θέλω να πάρω καινούργιο κινητό γιατί ακόμα κρατάει δεν έχει κολλήσει καθόλου τόσα χρόνια πανάλαφρο 118γρ, και στέκεται επάξια στα σημερινά κινητά.

Read More...

petros replied to the topic 'Έχεις ποτέ.......?' in the forum. 7 years ago

Όχι αλλά είχα πάρει magic card στα 8 μου και τα κράτησα από τότε. Φοβόμουν να τα πετάξω και τα έχω κρατήσει από τότε. Λέτε να είναι
σπάνια; Του 96 είναι.

Read More...

Και εγώ ψηφίζω Χριστιανα επιδει πήγε ταξίδι στη GAMESCOM και στην ολλανδια.

Read More...

Εγώ είδα το Μνήμες εγκλήματος . Πολλή ωραία ταινία με ανατρεπτικό φινάλε δεν με άφησε στιγμή να ξεκολλήσω απο την οθονη. Καθόλου
βαρετή καθόλου κουραστική με σενάριο που ρίχνει σαγονια η ταινία στέκεται επάξια σε αντιστοιχες του είδος. Δείτε οπως και διποδίστε θα
το συνιστούσα σίγουρα σε όλους ακομα και αυτούς που δεν βλέπουν τέτοιες ταινίες.

Read More...

Εγώ είδα το no mercy 2010.Τη να πω η ταινία συγκλονίζει.Ωραία σκηνοθεσία ωραία ερμηνεία αλλά η ιστορία δεν περιγράφεται είναι τέλεια.Σε κερδίζει αμέσως από την πρώτη στιγμή και δεν κουράζει καθόλου.Οι ερμηνείες είναι τέλειες όπως και η σκηνοθεσία του.Στο τέλος θα σας θα σας αρέσει όλο αυτό πού είδατε,δεν νομίζω να την ξεχάσω εύκολα.Μπράβο πάντως στους κορεάτες βγαζουν πολύ καλές ταινίες.

Read More...

Εμένα μου αρέσει πολύ το life is strange.Έχει ενδιαφέρον σενάριο ωραία ατμόσφαιρα και ποικιλία από χαρακτήρες.Το σενάριο σε κρατάει μέχρι το τέλος χωρίς να είναι βαρετό.Η εταιρεία έχει δώσει μεγάλη προσοχή σε αυτό το τίτλο.Γιαυτό άλλωστε έχει βγάλει και την συνέχεια.Αξίζει και από μένα να το πάρεις διότι μου έκανε τρομερή εντύπωση το παιχνίδι.

Read More...

petros replied to the topic 'PlayStation 5' in the forum. 7 years ago

Εντάξει παιδιά άμα είναι να λένε για 8Κ από τώρα πριν βγει το ps5 από ότι κατάλαβα ξεχάστε τα φωτορεαλιστικα γραφικά.Όλο το ps5 θα είναι για 8K με 60fps και τα γραφικά θα είναι με τα σημερινά δεδομένα για να μπορέσει να τα σηκώσει στα 8K 60fps.Πρέπει να ξεχάσουμε τις εποχές που λέγαμε "τη γραφικαρες είναι αυτές",ενώ τώρα λέμε "κοίτα στα πόσα τρεχει".Μάλλον τους συμφέρει,όσο ποιο απλά τα γραφικά τόσο και λιγότερο κόστος από ότι φαίνεται.Και πουλάνε 8Κ και 4Κ για να δικαιολογησουν τα γραφικά τους.

Read More...

Το uncharted θέλω πολύ να παίξω.Δεν ξέρω,πιστεύω ότι αξίζει να του ρίξω μια ματιά εφόσον είχε επιτυχία το προηγούμενο.Έχει εξίσου ωραία γραφικά,ωραίες ερμηνείες,μένει μόνο να δω το gameplay αν και πιστεύω θα είναι εξίσου καλό όπως το uncharted 4.

Read More...

Παλιά άξιζε το psplus είχε κορυφαία παιχνίδια για την εποχή του ps3.Στο ps4 τώρα μόνο κάτι indie και κάτι ρετρό μόνο που δεν με τραβάνε τόσο.Τι να πω τώρα ήρθε και η τιμή που τα κάνει πιο δύσκολα κατά την άποψή μου.Όλο αυτό για το multiplayer μου φαίνεται υπερβολικό.Θα στραφούν πολλοί στο PC με αυτή την κίνηση πιστεύω.

Read More...

Ωραία κίνηση αυτή από την πλευρά της konami.Έπαιζα το mgs2 στο xbox και το είχα τερματίσει σε όλα τα mode ,easy,normal,hard,very hard,extreme,European extreme.Είναι απίθανο παιχνίδι το πόσο σε παρασύρει το σενάριο ειδικά το intro δεν περιγράφεται.Δεν ξέρω τώρα κατά ποσο άνετο θα είναι για κινητά.Το παιχνίδι έχει βγει για controller και καλό θα ήταν να παραμείνει εκεί.

Read More...

petros replied to the topic 'Ταινίες Anime' in the forum. 7 years ago

deathnote. Είναι ότι καλύτερο είχα δει,ήταν το πρώτο μου ανιμε. Έλεγα αποκλείεται θα βαρεθω γρήγορα. Όμως αυτό που με συνεπήρε ήταν η πλοκή. Έχει τόσο ωραίο σενάριο με βάθος και μυστήριο. Σίγουρα θα κολλήσεις, θα δεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Άλλα όσο και να σε κουράσει δεν θα το βαρεθείς ποτέ.

Read More...

Καλά σίγουρα το Horizon zero dawn είναι εκπληκτικό και είναι λογικό να οφείλεται η τόσες μεγάλες πωλήσεις. Από την άλλη το gta5 παραμένει στης πρώτες θέσης διχνοντας ότι σχεδόν όλοι όση έχουν ps4 έχουν και gta5. Καλά το proevolution soccer έχει πέσει σε πωλήσεις αφού έχει ρίξει τη ποιότητα κατά πολύ η konami παίρνοντας η fifa την πρωτιά.

Read More...

Notification