cover photo

Νικηφόρος Μητράκος (Phobos)

Send Message
Add as Friend
Νικηφόρος Μητράκος

About Me

Basic Information

Social Networks

 • Facebook profile

  <a href="https://www.facebook.com/nikiforos.mitrakos" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/nikiforos.mitrakos</a>
 • Skype

  <a href="mailto:nikiforosmitrakos@gmail.com">nikiforosmitrakos@gmail.com</a>

Player IDs

 • Steam ID

  <img src="http://steamcard.com/do/original/PhobosTheEternal.png" align="top" alt="" />

Contact Information

Member since
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 14:04
Last online
6 hours 50 minutes ago
 • Νικηφόρος Μητράκος απάντησε στο θέμα 'GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades' στο φόρουμ.
  yesterday

  Manos έγραψε: Ερώτηση: Μετά από αρκετές ώρες πλοήγησης στο site, η δεξιά στήλη που εμφανίζει τις πληροφορίες του προφίλ σας εξαφανίζεται ή έχει να σας εξαφανιστεί κάτι μήνες? Σε αυτό χρειάζομαι απάντηση.


  Προσωπικά εμένα εξαφανιζόταν πολλούς μήνες πριν αλλά πλέον δεν βλέπω να έχει κάποιο θέμα, είναι πάντα εκεί.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Slime Rancher
  2 days ago

  Δημιουργήστε και συντηρήστε την δική σας φάρμα με... slimes!

  Φανταστείτε πως είχατε μια πολύ κουραστική μέρα στο σχολείο/σχολή/δουλειά και θέλετε μόνο να γυρίσετε σπίτι σας, να πετάξετε χαρτιά, σημειώσεις, σκοτούρες σε μια γωνία και να μην τους δίνετε σημασία και απλά να παίξετε κάτι σε PC ή κονσόλα. Με τόσο φόρτο στο κεφάλι σας όμως μπορεί το Counter-Strike να σας φαίνεται μπελάς, το Call of Duty να προκαλεί πονοκέφαλο, το League of Legends να διαλύσει τις τελευταίες σας αντοχές και το PlayerUnknown's Battlegrounds να σας κάνει τα νεύρα... τσαντάλια. Κάπου εδώ έρχεται το Slime Rancher, ένα Action-Adventure το οποίο έχει σχετικά χαλαρούς ρυθμούς και έχει περισσότερο βάθος από αυτό που δείχνει.

  Το Slime Rancher ανακοινώθηκε από την Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης Monomi Park το 2016 και αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία τους. Μετά από ένα διάστημα σε Steam Early Access, έγιναν οι απαραίτητες προσθήκες και διορθώσεις για να κυκλοφορήσει επίσημα ο τίτλος τον Αύγουστο που μας πέρασε. Οι developers δήλωσαν πως ακόμα δεν έχουν τελειώσει με το Slime Rancher καθώς σκοπεύουν να προσθέσουν κι άλλο περιεχόμενο στο μέλλον. Παρά τις ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες ιδέες του αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία ή είναι απλώς μια πολύχρωμη μάζα χωρίς σταθερότητα όπως και τα... slimes του;

  slime rancher 2

   

  Σε ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακρινό
  Τα γεγονότα του Slime Rancher διαδραματίζονται κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον όπου η ανθρωπότητα έχει κάνει τεράστια άλματα στην τεχνολογία και έχει αποκίσει άλλους πλανήτες. Είστε η Beatrix LeBeau, μια νεαρή κάτοικος της Γης η οποία αποφασίζει να εγκαταλείψει οικογένεια, φίλους, δουλειά και το έτερον της ήμισυ για να ταξιδέψει στον πλανήτη Far, Far Range σε ένα γαλαξία πολλά έτη φωτός από την Γη. Εκεί αποφασίζει να γίνει κτηματίας και αγοράζει ένα ράντσο το οποίο είχε εγκαταλείψει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του. Εδώ δεν θα καλλιεργήσετε μόνο εξωγήινα φυτά, αλλά θα χρειαστεί να εμπλακείτε στο εμπόριο slimes, εκείνα τα αξιολάτρευτα ή αηδιαστικά πλάσματα που θα συναντήσετε σε κάθε RPG που σέβεται τον εαυτό του και αποτελούνται από γλίτσα.

  Αν και δεν θα βρείτε πόλεις ή χωριά με NPCs και φαινομενικά δεν υπάρχει σενάριο, στην πραγματικότητα υπάρχει πλοκή εφόσον αποφασίσετε να την παρακολουθήσετε. Θα λαμβάνετε συνέχεια emails από διάφορους χαρακτήρες που σχετίζονται με το ράντσο ή με την προηγούμενη ζωή της Beatrix τα οποία ξετυλίγουν σταδιακά το μυστήριο για τους λόγους που έφυγε από την Γη η πρωταγωνίστρια καθώς και τις σχέσεις που έχουν διάφοροι χαρακτήρες μεταξύ τους. Το γεγονός πως η πλοκή προχωράει μέσω emails είναι μια έξυπνη ιδέα καθώς αν προτιμήσετε απλώς να απολαύσετε το gameplay μπορείτε να τα διαβάσετε μια φορά στα γρήγορα και να συνεχίσετε τη ζωή σας. Αξίζει να αναφέρουμε πως το τέλος είναι πολύ συγκινητικό και αναπάντεχο και αξίζει να ασχοληθείτε με το σενάριο γι αυτό το λόγο και μόνο.

   

  http://www.youtube.com/watch?v=CPdjdP2_Sfw&t=2s

   

   

  Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις ένα slime θα βρεις
  Σε αντίθεση με άλλα games όπου πρέπει να ασχοληθείτε με φάρμες, εδώ έχουμε έναν τρισδιάστατο κόσμο και first-person οπτική. Θα ξεκινήσετε οπλισμένοι με το πιστό σας Vacpack, ένα μηχάνημα σαν σκούπα από τους Ghostbusters το οποίο μπορεί να απορροφεί αντικείμενα ή slimes και να τα αποθηκεύει στην τσάντα σας. Το Vacpack χωράει μόνο 4 διαφορετικά αντικείμενα από 20 φορές το καθένα οπότε χρειάζεται προσοχή στην διαχείρηση του χώρου σας μέχρι να το αναβαθμίσετε. Στην πορεία θα μπορέσετε να αποκτήσετε και άλλα εξαρτήματα που θα σας βοηθήσουν στην εξερεύνηση του Far, Far Range όπως ένα jetpack, μπότες ταχύτητας και άλλα πολλά. Ο τρόπος που είναι δομημένος ο εξοπλισμός σας είναι για να σας αναγκάσει να σκεφτείτε τι πραγματικά χρειάζεστε από τον έξω κόσμο και τι να φέρετε πίσω στο ράντσο σας. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα συναντήσετε ένα σπάνιο slime και θα χρειαστεί να διαλέξετε αν θα θυσιάσετε κάποιον πόρο που έχετε ήδη μαζέψει για να το πάρετε μαζί σας.

  Μιας και μιλήσαμε για slimes, αποτελούν το βασικό κομμάτι του Slime Rancher. Αυτά τα χαριτωμένα ζελεδάκια βρίσκονται παντού και σε διαφορετικά είδη με διαφορετικές συμπεριφορές και διατροφικές προτιμήσεις. Για παράδειγμα, υπάρχουν τα συνηθισμένα ροζ slimes που βρίσκονται κυριολεκτικά παντού και τρώνε τα πάντα, τα tabby slimes που θυμίζουν γάτες, τρέφονται με κρέας και λατρεύουν να σας πλησιάζουν για να σας κάνουν χάδια, τα phosphor slimes που βγαίνουν μόνο τη νύχτα, τρέφονται με φρούτα και μπορούν να πετάξουν και άλλα πολλά. Υπάρχουν συνολικά 18 διαφορετικά είδη και το καθένα βρίσκεται σε διαφορετικές περιοχές του χάρτη οπότε κάποια είδη είναι πιο σπάνια από άλλα. Σκοπός σας είναι να συλλέξετε plort από τα slimes, μια ουσία που θυμίζει κρύσταλλο και την παράγουν τα slimes όταν καταναλώσουν φαγητό. Τα plort ποικίλλουν ανάλογα με τα slimes και μπορείτε να τα πουλήσετε στην αγορά για να αποκτήσετε χρήματα που θα χρειαστούν για να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό και το ράντσο σας.

  slime rancher 1

   

  Δυστυχώς, δεν είστε οι μόνοι που κυνηγάτε plort καθώς αποτελεί και μια αγαπημένη λιχουδιά των ίδιων των slimes. Στην ουσία η κατανάλωση plort είναι και ο τρόπος να συνδυάσετε τα είδη των slimes μεταξύ τους για να έχετε πιο βολικά αποτελέσματα. Για παράδειγμα, αν ένα ροζ slime φάει ένα plort που δημιουργήθηκε από ένα phosphor slime θα βγάλει φτερά, θα εμφανίζεται μόνο νύχτα και θα συνδυάσει τις διατροφικές προτιμήσεις των δύο ειδών. Αυτό πρακτικά αποτελεί και την γρηγορότερη στρατηγική για να βγάλετε χρήματα καθώς ένα slime με χαρακτηριστικά από δύο είδη βγάζει και δύο διαφορετικά plort όταν φάει την αγαπημένη του τροφή. Χρειάζεται προσοχή όμως καθώς αν δεν είστε έτοιμοι να διαθέσετε τους απαραίτητους πόρους για την διατροφή των slimes καλό είναι να μην πειραματιστείτε με τις μίξεις τους. Τα plort έχουν διαφορετικές τιμές στην αγορά οι οποίες αλλάζουν καθημερινά και καλό είναι να εξετάσετε τον πίνακα με τις αυξομειώσεις τιμών που βρίσκεται στο ράντσο σας αν θέλετε τα μέγιστα δυνατά κέρδη.

  Όσον αφορά το ράντσο σας, θα χρειαστεί να το χτίσετε από την αρχή καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το άφησε σε κακό χάλι. Αποτελείται από 5 διαφορετικές περιοχές τις οποίες θα χρειαστεί να ξεκλειδώσετε σταδιακά με χρήματα που θα κερδίσετε στο εμπόριο plorts. Κάθε περιοχή έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό σημείων στα οποία μπορείτε να χτίσετε και να αναβαθμίσετε διάφορες εγκαταστάσεις όπως κήπους, κλουβιά για τα slimes, αποθήκες για τροφές και άλλα. Η επιλογή για το πόσα κτήρια θα χτίσετε και ποιά είναι καθαρά δική σας καθώς μπορείτε να προσαρμόσετε το ράντσο στις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, αν αποφασίσετε να πιάσετε slimes που τρώνε φρούτα θα χρειαστείτε αρκετούς κήπους για τα αντίστοιχα δέντρα που θα παράγουν την τροφή που χρειάζεστε. Επίσης στο ράντσο σας μπορείτε να αγοράσετε αναβαθμίσεις για τον εξοπλισμό σας, να διαβάστε τα emails σας, να πουλήσετε plorts και να αναλάβετε ημερήσιες αποστολές με τυχαίες ανταμοιβές.

   

  Χαλαρώστε και απολαύστε μια πολύχρωμη και γεμάτη συναισθήματα περιπέτεια!

   

   

  Το στοιχείο που κάνει το Slime Rancher να ξεχωρίζει είναι πως αργά αλλά σταθερά θα χρειάζεται να δραστηριοποιήστε περισσότερο. Όχι μόνο θα χρειαστεί να φροντίσετε τα slimes που θα βάλετε στη φάρμα σας, αλλά ξεκλειδώνοντας νέες περιοχές θα αντιμετωπίσετε τα Tarr. Τα συγκεκριμένα πλάσματα δημιουργούνται όταν ένα slime που έχει χαρακτηριστικά δύο ειδών επιχειρήσει να φάει ένα plort που δεν ανήκει σε κάποιο από αυτά. Το αποτέλεσμα είναι μια εφιαλτική μαύρη μάζα με χρώματα του ουράνιου τόξου που σκοπό έχει να φάει ότι βρει μπροστά του, slimes, πόρους, τροφή ακόμα και εσάς προκειμένου να αναπαραχθεί. Ο μόνος τρόπος να τα αντιμετωπίσετε είναι αν τους ρίξετε νερό με το Vacpack αλλά και πάλι είναι καλύτερο να προσέξετε τα slimes σας από το να μαζεύετε τα κομμάτια του ράντσου σας από την αρχή.

  Αυτό το οποίο μπορεί να απογοητεύσει μερικούς είναι η έλλειψη έντονης δράσης. Σίγουρα τα Tarr και τα πεινασμένα slimes αποτελούν απειλή αλλά πέρα από αυτά και τον τρόπο που έχετε για να τα ξεφορτωθείτε δεν θα βρείτε κάποιο σύστημα μάχης ή εχθρούς. Είστε εσείς και ένας μεγάλος κόσμος για εξερεύνηση γεμάτος slimes που χοροπηδάνε, παίζουν και βγάζουν κραυγές σαν κανονικά ζώα που περιμένει να ανακαλύψετε τα μυστικά του. Το management στοιχείο είναι πολύ δυνατό εδώ οπότε το Slime Rancher θα εκτιμηθεί κυρίως από gamers που θέλουν κάτι χαλαρό για να περάσουν την ώρα τους χωρίς πολλά competitive στοιχεία. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως αν τελικά “κολλήσετε” μαζί του θα απολαύσετε τον κόσμο του Far, Far Range για περίπου 25-30 ώρες, αν επιθυμήσετε να ανακαλύψετε όλα του τα μυστικά.

  slime rancher 3

  Καλύτερα και από ουράνιο τόξο
  Στον αισθητικό τομέα το Slime Rancher είναι δύσκολο να μην ξεχωρίσει. Ο τίτλος είναι κυριολεκτικά σαν μια τεράστια τσιχλόφουσκα καθώς υπάρχουν παντού έντονα χρώματα, από τα slimes και τις χαράδρες μέχρι τις ζούγκλες και τις παραλίες. Ο κόσμος επίσης είναι τεράστιος και μπορείτε να τον εξερευνήσετε ανά περιοχή, εφόσον τις ξεκλειδώσετε. Κάθε περιοχή είναι διαφορετικά δομημένη και έχει διαφορετικά slimes, φυτά και ζώα, γεγονός που θα σας δώσει την αίσθηση πως είναι ένας ολοζώντανος και γεμάτος ενέργεια πλανήτης. Δεν υπάρχει μονοτονία ή μονοχρωμία ενώ όλα γίνονται σε σωστές δόσεις για να μην γίνεται το Slime Rancher κουραστικό στο μάτι ούτε μια στιγμή. Από την άλλη μπορεί το Far, Far Range να είναι εντυπωσιακό και όμορφο, αλλά στερείται κάποιας λεπτομέρειας. Δεν θα βρείτε καλοσχεδιασμένο γρασίδι, ρεαλιστικά φυτά και δέντρα ή άλλους NPCs, ελλείψεις που ίσως προκαλέσουν δυσαρέσκεια αν ζητάτε μια ρεαλιστική εμπειρία. Αν αποδεχτείτε πως τα καρτουνίστικα γραφικά του είναι απλώς ένα μέσο για να νιώσετε όμορφα και να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία, τα λάθη που κάνει στον αισθητικό τομέα δεν θα σας επηρεάσουν.

  Επαναλαμβανόμενο soundtrack
  Δυστυχώς στο ηχητικό κομμάτι το Slime Rancher πάσχει αρκετά. Κάθε περιοχή έχει δικό της soundtrack το οποίο παίζει διαρκώς σε loop και αν του δώσετε μεγάλη σημασία είναι σίγουρο πως θα σας τρελάνει. Το γεγονός πως όλα τα κομμάτια είναι απαλά, ήρεμα και χαλαρωτικά ναι μεν βοηθάει στο ύφος του τίτλου αλλά γίνεται κουραστικό, μονότονο και επίμονο ειδικά όταν φτάσετε στις 20 ώρες gameplay. Ευτυχώς τα ηχητικά εφέ σώζουν την κατάσταση. Κάθε slime βγάζει διαφορετικό ήχο ανάλογα το είδος του. Για παράδειγμα, τα γατίσια tabby νιαουρίζουν και γουργουρίζουν, τα phosphor βγάζουν μελωδικές κραυγές ενώ τα hunter γρυλίζουν απειλητικά όταν τα πλησιάσετε. Εκτός από τους ήχους των slimes έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στους ήχους που βγάζουν οι εκρήξεις, το Vacpack, τα ζώα του κόσμου και άλλα.

  slime rancher 5

  Μια αξιολάτρευτη εμπειρία
  Αν και απευθύνεται κυρίως σε gamers που ψάχνουν μια χαλαρωτική εμπειρία, το Slime Rancher έχει μια γοητεία που σίγουρα θα σας κάνει να κολλήσετε μαζί του για ένα διάστημα. Αν και τα καρτουνίστικα γραφικά του, το μονότονο soundtrack και το μερικές φορές επαναλαμβανόμενο gameplay αποτελούν σημαντικούς λόγους να το απορρίψει κανείς, δώστε του μια ευκαιρία και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. Εξάλλου αποτελεί ιδανική αποτοξίνωση από competitive τίτλους ενώ το εξαιρετικό του gameplay, τα διαφορετικά είδη slimes και οι συνδυασμοί τους και ο πανέμορφος, γεμάτος χρώματα κόσμος του είναι μοναδικά και αποτελούν την μεγαλύτερη γοητεία του Slime Rancher. Για 19,99 ευρώ είναι μια από τις πληρέστερες και πιο χαλαρωτικές εμπειρίες που μπορείτε να βρείτε.

  Θετικά:
  - Πολλά είδη slimes που συνδυάζονται μεταξύ τους
  - Τεράστιος κόσμος για να εξερευνήσετε
  - Πολύχρωμα γραφικά χωρίς να κουράζουν
  - Προσαρμόζετε το ράντσο όπως εσείς θέλετε
  - Εξαιρετικά ηχητικά εφέ

  Αρνητικά:
  - Βαρετό και επαναλαμβανόμενο soundtrack
  - Τα γραφικά στερούνται λεπτομέρειας
  - Μερικές στιγμές γίνεται κάπως μονότονο

  Βαθμολογία
  Γραφικά: 8
  Ήχος: 7
  Gameplay: 8.4
  Αντοχή: 7
  Γενικά: 7.6

  Είναι αξιολάτρευτο, πολύχρωμο, χαλαρωτικό και αξίζει να επενδύσετε το χρόνο σας πάνω του.

  Νικηφόρος Μητράκος

 • 3 days ago
 • Μήνυση σε cheaters του Fortnite Battle Royale
  3 days ago

  Η Epic Games παίρνει θέση για τους χρήστες aimbots.

  Η εταιρεία ανάπτυξης Epic Games κατέθεσε μήνυση εναντίον δύο cheaters του Fortnite μόλις μια εβδομάδα μετά την υπόσχεση της να αντιμετωπίσει τους gamers του Battle Royale που δεν παίζουν με βάση τους κανόνες.

  Σύμφωνα με δυο ξεχωριστές καταγγελίες που κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βόρειας Καρολίνας, οι κατηγορούμενοι Brandon Broom και Charles Vraspir συνδέονται με τον πάροχο cheats Addicted Cheats σαν προσωπικό υποστήριξης της ιστοσελίδας. Κατηγορούνται για την χρήση λογισμικού aimbot με την σκόπιμη πρόθεση να καταστρέψουν το παιχνίδι για άλλους gamers και για όσους παρακολουθούν streamers. Ωστόσο, κανένας απ τους δύο δεν κατηγορήθηκε για το ακριβές cheating αλλά για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Η Epic Games ισχυρίζεται πως οι πράξεις των κατηγορούμενων παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα της με την χρήση μη εξουσιοδοτημένου κώδικα σε κώδικα που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

  Πιο συγκεκριμένα, η Epic Games δήλωσε: "Οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν μη εξουσιοδοτημένο έργο στο Fortnite τροποποιώντας τον κώδικα του τίτλου και καταστρέφοντας την εμπειρία όσων το παίζουν. Αυτό είναι παραβίαση της άδειας χρήσης του Fortnite και του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων της Digital Millennium".

  Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, το λογισμικό του Fortnite τροποποιήθηκε σκόπιμα για να αποκτήσουν οι κατηγορούμενοι ένα άδικο πλεονέκτημα έναντι άλλων παικτών σε μια προσπάθεια να καταστραφεί η ακεραιότητα του τίτλου και να δημιουργηθεί πρόβλημα. Η εταιρεία δήλωσε ακόμα πως σαν αποτέλεσμα της παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων της, η Epic Games έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά όσον αφορά την επαγγελματική της φήμη και την καλή της θέληση.

  Σε επίσημες δηλώσεις της, η Epic Games έλαβε ξεκάθαρη θέση όσον αφορά τους cheaters: "Όταν οι cheaters χρησιμοποιούν aimbots ή άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να αποκτήσουν ένα άδικο πλεονέκτημα, καταστρέφουν τα games για όσους παίζουν δίκαια. Λαμβάνουμε αυτές τις πράξεις σοβαρά και θα αναζητήσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές για να βεβαιωθούμε πως οι τίτλοι μας είναι διασκεδαστικοί, δίκαιοι και ανταγωνιστικοί για όλους".

  Διαβάστε περισσότερα για το Fortnite Battle Royale mode και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

 • 4 days ago
 • Hack στο SNES Classic Edition
  4 days ago

  Προσθέστε πάνω από 200 games.

  Το Super NES Classic Edition διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή games που είχε και η αρχική κονσόλα συν το ακυκλοφόρητο Star Fox 2.

  Όπως και ο προκάτοχος του, το SNES Classic δεν έχει κάποιο επίσημο μέσο για να τρέξει αυτά τα games όπως μια ψηφιακή βιβλιοθήκη για να αγοράσετε τίτλους ή μέσω κασετών του αυθεντικού SNES. Όμως χάρις σε μια ομάδα hackers οι δυνατότητες της κονσόλας έχουν επεκταθεί. Χρησιμοποιώντας μια ενημερωμένη έκδοση του εργαλείου HackChi, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και στο NES Classic, μπορείτε πλέον να φορτώσετε περισσότερα games στο SNES Classic αν το συνδέσετε σε ένα PC. Η κονσόλα έχει 300 MB αποθηκευτικό χώρο και μόλις ένα μικρό κομμάτι του χρησιμοποιείται από τα επίσημα games που συμπεριλαμβάνονται με την αγορά του, οπότε είναι δυνατόν να προσθέσετε νέους τίτλους. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως η κονσόλα έχει πάνω από 200 και μπορείτε να προσθέσετε box art και να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις για να εμφανίζονται τα νέα games όπως τα επίσημα. Δεν είναι καν απαραίτητο να είναι SNES τίτλοι για να δουλέψουν.

  http://www.youtube.com/watch?v=1dBUfO9X8Hc

  Το HackChi μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε ένα κουμπί Home. Για να εμφανίσετε το μενού της κονσόλας πρέπει να πιέσετε ένα κουμπί πάνω της αλλά με το συγκεκριμένο εργαλείο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα shortcut στο χειριστήριο που θα κάνει αυτή τη δουλειά. Φυσικά όλα αυτά δημιουργούν την πιθανότητα να προκληθεί κάποια ζημιά στην κονσόλα σας καθώς και απαιτείται να βρείτε ROMs για τα games που θέλετε να εγκαταστήσετε, κάτι που είναι επικίνδυνο και παράνομο.

  Διαβάστε περισσότερα για το SNES Mini. Εσείς θα παίρνατε το ρίσκο να χακάρετε το SNES Classic σας; Πείτε μας σε αυτό το forum topic.

 • 4 days ago
 • Hob
  4 days ago

  Ανακτήστε έναν πανέμορφο κόσμο ένα γρίφο τη φορά.

  Η Runic Games είναι μια Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης που βγήκε από την αφάνεια και ανταγωνίστηκε μεγάλα ονόματα του χώρου με τα Action-RPG Torchlight το 2009 και Torchlight II το 2012. Οι δύο αυτοί τίτλοι προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση όταν κυκλοφόρησαν και πολλοί συνέκριναν τη δεύτερη κυκλοφορία της σειράς με το Diablo III με αρκετούς να την θεωρούν ανώτερη του πασίγνωστου RPG της Blizzard. Το 2015 η Runic Games ανακοίνωσε την στροφή της στα Action-Adventure με την ανακοίνωση του Hob, το οποίο προκάλεσε αίσθηση με την αφήγηση του που δεν περιείχε διάλογο.

  Η ιδέα της Runic Games ήταν το σενάριο να αποκαλύπτεται σταδιακά ενώ εξερευνείτε τον κόσμο. Το πρόβλημα είναι πως αποτελούσε ένα εντελώς νέο εγχείρημα για την εταιρεία ανάπτυξης καθώς οι developers απέδειξαν πως η εμπειρία τους και οι ικανότητές τους ήταν παραπάνω από αρκετές για Action-RPG. Όμως, τα Adventure είναι ένα εντελώς διαφορετικό genre και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις τίτλων που προσπάθησαν να καινοτομήσουν και τελικά αποδείχτηκαν κατώτεροι των προσδοκιών. Καταφέρνει το Hob να ξεχωρίσει από την μάζα ή πρόκειται για μια ακόμη αποτυχημένη κυκλοφορία;

  hob 3

   

  Ρομπότ, γλίτσες και σπαθιά
  Όπως προαναφέραμε η πλοκή στο Hob δεν αποκαλύπτεται με διάλογο ή κείμενο όπως ημερολόγια, βιβλία και άλλα. Με το που ξεκινήσετε πρέπει να παρατηρήσετε τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας και να βγάλετε το δικό σας πόρισμα για το τι συμβαίνει. Ελέγχετε ένα πλάσμα με κόκκινη κουκούλα το οποίο πιθανόν ονομάζεται Hob, αν και δεν αναφέρεται ποτέ ξεκάθαρα το όνομα του. Στην αρχή θα σας καθοδηγήσει ένα τεράστιο ρομπότ το οποίο έχει μια ακαταλαβίστικη ομιλία και προτιμάει με χειρονομίες να σας δείχνει που πρέπει να πάτε. Σκοπός σας είναι να καθαρίσετε τον πλανήτη σας από μια μωβ ουσία που θυμίζει γλίτσα και μολύνει τα πλάσματα και τα φυτά γύρω σας. Αφού ο πρωταγωνιστής χάσει το χέρι του και το ρομπότ του κολλήσει το δικό του, είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε τον κόσμο και να απολαύσετε το περιβάλλον γύρω σας.

  Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να περιγράψει κανείς το σενάριο του Hob σε σημείο που τα λίγα ξεκάθαρα στοιχεία του θα σας κάνουν να πιστέψετε πως η αφήγηση υπάρχει μόνο για να του δώσει κάποια υπόσταση. Δεν αναφέρεται πως έφτασε αυτή η γλίτσα στον πλανήτη σας, γιατί σκοτώθηκαν τα άλλα μέλη του είδους σας, τι είναι το ρομπότ που σας συνοδεύει στην αρχή και άλλα πολλά. Το σενάριο είναι γεμάτο ελλείψεις και τρύπες σαν... κασέρι και σχεδόν τίποτα δεν εξηγείται ποτέ. Επίσης αν και ο πρωταγωνιστής έχει πραγματικά αξιολάτρευτη εμφάνιση, στερείται χαρακτήρα καθώς δεν μαθαίνουμε ποτέ τίποτα για αυτόν και δεν θα καταφέρετε να “δεθείτε” μαζί του όπως στα Legend of Zelda, για παράδειγμα. Θα ήταν ιδανικό αν η Runic Games είχε προσθέσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα γεγονότα και τον κόσμο του Hob με την μορφή κειμένου, καθώς όπως προαναφέραμε δεν υπάρχει διάλογος ούτε για δείγμα.

  http://www.youtube.com/watch?v=xBf9tBT150U

  Σφάξτε, εξερευνήστε και πάλι από την αρχή
  Στο Hob το gameplay χωρίζεται σε δύο βασικά στοιχεία, την εξερεύνηση και την μάχη. Ο κόσμος είναι έξυπνα διαμορφωμένος ώστε να μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέες περιοχές ανάλογα με τα skills που έχετε αποκτήσει. Για παράδειγμα, στις πρώτες περιοχές θα βρείτε αρκετούς τοίχους οι οποίοι σας εμποδίζουν να προχωρήσετε μέχρι να αποκτήσετε την δυνατότητα να ρίχνετε γροθιές που θα τους κάνουν σκόνη. Κάθε περιοχή που θα ξεκλειδώσετε είναι γεμάτη μυστικά και γρίφους για να διαπιστώσετε σιγά σιγά πως ολόκληρος ο τίτλος είναι ένας τεράστιος γρίφος. Για να προχωρήσετε στην επόμενη περιοχή πρέπει να εκτελέσετε μια σειρά από φαινομενικά μικρές πράξεις όπως να βρείτε έναν συγκεκριμένο μοχλό, να τον πατήσετε και να ξεκλειδώσετε μια σκάλα που θα σας πάει στην επόμενη περιοχή του χάρτη. Οι γρίφοι διαρκούν ανάλογα με την πολυπλοκότητά τους πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να “ροκανίσετε” από 5 έως 20 λεπτά για να βρείτε έναν μοχλό και μόνο.

  Ευτυχώς κάθε γρίφος που ξεπερνάτε θα σας ανταμείψει με ένα αίσθημα θριάμβου και ένα εντυπωσιακό μικρό cutscene καθώς ο κόσμος γύρω σας αλλάζει. Για παράδειγμα, θα... φάτε τα χρόνια σας και θα χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο μέχρι να σηκώσετε μια γέφυρα που θα σας πάει στην επόμενη περιοχή αλλά τίποτα δεν ξεπερνάει την ικανοποίηση που θα νιώσετε όταν την δείτε να σηκώνεται από το σημείο που ήταν κρυμμένη στο έδαφος και να σας περιμένει να την διασχίσετε. Καθώς περιπλανιέστε στον πλανήτη θα συναντήσετε πολλά πλάσματα όπως εξωγήινες καμηλοπαρδάλεις και τα απομεινάρια άλλων ρομπότ που καταστράφηκαν καιρό πρίν. Θα χρειαστεί να ερευνήσετε κάθε περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή καθώς παντού υπάρχουν κρυμμένα αντικείμενα και ενισχυτικά για τον χαρακτήρα σας.

  hob 2

   

  Δυστυχώς, η εξερεύνηση του Hob πάσχει από την έλλειψη διαλόγου. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε είναι μέσω του χάρτη σας ο οποίος δεν ξεκαθαρίζει πως πρέπει να πάτε από το σημείο Α στο σημείο Β για να μην σας σερβίρονται όλα στο πιάτο. Ο κόσμος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να μπορείτε να κινηθείτε προς πολλές κατευθύνσεις αλλά μόνο μια θα σας μεταφέρει στην επόμενη περιοχή και χωρίς έναν τρόπο να ξέρετε που να πάτε θα καταλήξετε αρκετές φορές να κάνετε κύκλους για αρκετή ώρα μέχρι να βρείτε τυχαία τον επόμενο γρίφο και να ευχαριστείτε τον Θεό που σας έβγαλε από αυτό το deja vu. Επιπλέον η κάμερα δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση καθώς είναι ισομετρική και δεν μπορείτε να την περιστρέψετε ή να την επεξεργαστείτε, γεγονός που θα σας δυσκολέψει στις κινήσεις σας και στο platforming κομμάτι του Hob. Τουλάχιστον μέχρι να την συνηθίσετε.

  Όσον αφορά την μάχη, οι επιρροές από τα πρώτα Legend of Zelda είναι προφανέστατες. Έχετε στη διάθεσή σας το μηχανικό σας χέρι και ένα σπαθί για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας. Και τα δύο όπλα μπορούν να αναβαθμιστούν για μεγαλύτερη ζημιά ή για νέα skills. Για παράδειγμα, το χέρι σας μπορεί να ρίχνει πιο δυνατές γροθιές που καταστρέφουν τις ασπίδες των εχθρών και να μετατρέπεται σε ασπίδα που σας προστατεύει από επιθέσεις. Εκτός από τα όπλα σας μπορείτε να αναβαθμίσετε τους πόντους υγείας σας και κάτι που θυμίζει mana bar και χρησιμοποιείται για τις επιθέσεις του μηχανικού χεριού σας. Γι αυτό θα χρειαστεί να μαζέψετε καρδιές από μολυσμένα λουλούδια και πράσινες σφαίρες που θα βρείτε στα πτώματα των εχθρών και σε κάποιους οβελίσκους.

  hob 1

   

  Το σύστημα μάχης δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το μάθετε. Κάθε εχθρός έχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά που μπορείτε να μάθετε εύκολα και να προσαρμόσετε την τακτική σας. Για παράδειγμα υπάρχουν κάποια γιγάντια αρμαντίλο που δεν μπορείτε να χτυπήσετε αν δεν διαλύσετε την θωράκιση τους με την γροθιά σας και κάποιοι γίγαντες που στριφογυρίζουν το ρόπαλο τους παντού μέχρι να κουραστούν και να σας δώσουν την ευκαιρία να τους ορμήσετε. Μόλις μάθετε την συμπεριφορά κάθε αντιπάλου ο μόνος τους ρόλος θα είναι να σας καθυστερούν πριν τον επόμενο γρίφο καθώς σπάνια θα χάσετε. Πάντως χωρίς το σύστημα μάχης και τους εχθρούς το Hob θα ήταν αθεράπευτα βαρετό οπότε ευτυχώς που μπορείτε να... πελεκήσετε κάτι. Για τις 10 περίπου ώρες που διαρκεί είναι σίγουρο πως θα απολαύσετε αρκετά τις σύντομες μάχες με τα μολυσμένα πλάσματα του πλανήτη.

  Ο πανέμορφος κόσμος του και η αισθητική του αρκούν από μόνα τους για να σας καθηλώσουν!

  Όμορφος κόσμος το πρωί
  Η αισθητική και τα γραφικά του Hob έχουν τον τρόπο τους να σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό. Η Runic Games έδωσε μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια σε σημείο που υπάρχουν animations για τα πάντα. Θα δείτε από πανηγυρισμούς τεράτων όταν σας νικήσουν και μολυσμένες κλιματσίδες που τρέμουν από ανυπομονησία πρίν σας χτυπήσουν μέχρι διαφορετικές προσγειώσεις από άλματα και τον μανδύα του πρωταγωνιστή να κινείται ανάλογα με τον αέρα.

  Εκτός από τα animations, ο κόσμος είναι πραγματικά πανέμορφος και σπάνια θα δείτε κάτι παρόμοιο. Από καταπράσινα λιβάδια γεμάτα εξωγήινα ελάφια και καμηλοπαρδάλεις και γεμάτες χώμα χαράδρες με σκορπίους σε κάθε γωνία σε σκοτεινές σπηλιές και υπόγεια μηχανοστάσια γεμάτα νυχτερίδες ο κόσμος του Hob δεν απογοητεύει αισθητικά και είναι σίγουρα το δυνατό του χαρτί. Δεν θα χορταίνετε να τον εξερευνείτε και οι developers σας ανταμείβουν με κάποια vantage points αν εξερευνήσετε αρκετά μια περιοχή όπου μπορείτε να καθήσετε και να απολαύσετε την θέα για όσο τραβάει η ψυχή σας. Το μόνο αρνητικό που μπορεί να πει κανείς είναι πως υπάρχουν κάποια εκνευριστικά frame drops όταν γίνονται πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά ευτυχώς θα τα συναντήσετε σπάνια.

  hob 5

   

  Από την σιωπή στο soundtrack και πάλι πίσω
  Το soundtrack του Hob έχει αναλάβει ο Matt Uelemen, ο οποίος έχει δημιουργήσει την μουσική των Starcraft, Diablo I και II, World of Warcraft: The Burning Crusade και της σειράς Torchlight. Όπως σε αυτά τα games, έτσι και εδώ το soundtrack είναι εξαιρετικό χάρις στη χρήση ορχηστρικών και ηλεκτρονικών οργάνων τα οποία εναρμονίζονται τέλεια με τον συνδυασμό tribal, φυσικών και μηχανικών στοιχείων που έχει ο πλανήτης σας. Το πρόβλημα είναι πως θα ακούσετε κομμάτια μόνο σε συγκεκριμένες στιγμές, όπως την επίλυση ενός σημαντικού γρίφου, καθώς η εξερεύνηση και οι μάχες συνοδεύονται κυρίως από ambient ήχους και εφέ. Είναι κρίμα καθώς πρόκειται για έναν ταλαντούχο συνθέτη που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και το gameplay σας στερεί την ευκαιρία να την ακούσετε.

  Το κενό γεμίζει κάποιες φορές η Runic Games με κάποιες δικές τους νότες οι οποίες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Στις διάφορες περιοχές θα ακούσετε κυρίως τον αέρα μέσα από τα δέντρα ή τις χαράδρες και αν συναντήσετε κάποιο ζώο θα ακούσετε τους ήχους που βγάζει. Τα εφέ στις μάχες, το σκαρφάλωμα σε σκάλα ακόμα και τα βήματα σε μια διαφορετική επιφάνεια σώζουν το Hob από το να είναι εντελώς σιωπηλό αλλά και πάλι η απουσία soundtrack και διαλόγου δεν βοηθούν ιδιαίτερα στον ρεαλισμό του gameplay και στο να νιώσετε πως είστε κομμάτι του κόσμου.

  hob 6

   

  Όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις
  Η εταιρεία ανάπτυξης Runic Games έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια στα πρώτα τους βήματα στα Action-Adventure. Η έμφαση τους στην λεπτομέρεια, η τρομερή αισθητική, τα πανέμορφα γραφικά και οι καλοφτιαγμένοι γρίφοι δεν μπορούν να κρύψουν τις ελλείψεις και τις ατέλειες του Hob, ειδικά όσον αφορά το σύστημα μάχης. Το Hob θα αποτελέσει μια σχέση αγάπης-μίσους για εσάς καθώς την μια στιγμή θα έχετε την αίσθηση πως παίζετε ένα αριστούργημα και την άλλη θα το καταριέστε για το κακό platforming και την εκνευριστική ισομετρική κάμερα. Αν θέλετε έναν αισθητικά όμορφο τίτλο που αντλεί πολλές επιρροές από τα πρώτα Legend of Zelda το Hob έχει πολλά να σας προσφέρει και για τα 19,99 ευρώ του είναι μια αρκετά ολοκληρωμένη εμπειρία.

  Θετικά:
  - Εξαιρετική αισθητική και γραφικά
  - Πανέμορφος, καλοσχεδιασμένος κόσμος
  - Πολύ καλός συνδυασμός γρίφων και εξερεύνησης
  - Αρκετές επιλογές τακτικών στις μάχες
  - Εξαιρετικό soundtrack

  Αρνητικά:
  - Το soundtrack δεν αξιοποιείται όπως έπρεπε
  - Εύκολο σύστημα μάχης και εύκολοι εχθροί
  - Χαμηλό replayability
  - Κακή χρήση της κάμερας
  -Έλλειψη διαλόγου και σωστά δομημένου σεναρίου

  Βαθμολογία
  Γραφικά: 8
  Ήχος: 7
  Gameplay: 7.5
  Αντοχή: 7
  Γενικά: 7.4

  Κάνει αρκετά πράγματα λάθος αλλά όσα κάνει σωστά είναι παραπάνω από αρκετά για να το απολαύσετε κάθε λεπτό του gameplay.

  Νικηφόρος Μητράκος

 • 6 days ago
 • Assassin's Creed Origins DLC
  6 days ago

  Ανακοινώθηκε το season pass καθώς και το περιεχόμενο που θα προστεθεί στο μέλλον.

  Η Ubisoft δημοσίευσε ένα πρόγραμμα με το περιεχόμενο του Assassin's Creed: Origins που θα είναι διαθέσιμο μετά την κυκλοφορία του.

  Στο πρόγραμμα θα δείτε πως δεσπόζει ένα expansion με τίτλο The Curse of the Pharaohs στο οποίο καλείστε να αντιμετωπίσετε τις κλασσικές για πολλές ταινίες τρόμου μούμιες και θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018. Το πρώτο DLC που θα κυκλοφορήσει θα είναι ο επίλογος του Assassin's Creed: Origins με τίτλο The Hidden Ones. Για την ώρα το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα έχει σαν θέμα του την αρχαία Ρώμη ενώ θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Ιανουάριο. Και στα δύο DLC πρωταγωνιστής θα είναι ο Bayek.

  http://www.youtube.com/watch?v=g6POA3nFT-o

  Εκτός από τα DLC η Ubisoft θα συμπεριλάβει το Discovery Tour mode στο οποίο θα γνωρίσετε την Αίγυπτο σε ένα πιο επιμορφωτικό σκηνικό. Επίσης θα υπάρξει ένα event με τίτλο Trials of the Gods στο οποίο θα αντιμετωπίσετε Αιγυπτιακές θεότητες μέσω ενός glitch στο Animus. Επίσης θα μπορείτε να αναλάβετε μια νέα αποστολή κάθε μέρα στο Nomad's Bazaar η οποία έχει σαν ανταμοιβή κάποιο loot. Τέλος, η Ubisoft ανακοίνωσε πως θα υπάρξει κι άλλο περιεχόμενο στο μέλλον και ένα νέο horde mode για το οποίο δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες.

  Διαβάστε το preview μας για το Assassin's Creed: Origins. Συζητήστε για το νέο Assassin's Creed σε αυτό το forum topic.

 • 6 days ago
 • Stronghold 2: Steam Edition
  6 days ago

  Νέα έκδοση με multiplayer, βελτιωμένα γραφικά και υποστήριξη Steam Workshop.

  Το πασίγνωστο Strategy Stronghold 2 κυκλοφόρησε μια νέα του έκδοση στο Steam η οποία περιέχει ανανεωμένα γραφικά, υποστήριξη Steam Workshop και multiplayer.

  Η αρχική έκδοση του 2005 ήταν διαθέσιμη μέσω της The Stronghold Collection στο Steam αλλά οι servers του multiplayer έκλεισαν το 2014. Η νέα έκδοση με τίτλο Stronghold 2: Steam Edition κυκλοφόρησε με νέο τρέιλερ και επιτρέπει μέχρι οκτώ παίκτες να πολεμήσουν σε τεράστιους χάρτες στο Deathmatch mode ή να σκοτώσουν σημαντικά πρόσωπα στο Kingmaker mode. Εκτός από το να διαλύσετε τους εχθρούς σας πρέπει να διαχειριστείτε τον λαό σας, να τους καθοδηγήσετε στην βελτίωση του κάστρου σας και να τιμωρήσετε τους εγκληματίες. Η νέα έκδοση έχει έξι νέους χάρτες, ανανεωμένα γραφικά, ένα νέο UI και υποστήριξη Steam Workshop για να φτιάξετε τους δικούς σας χάρτες.

  Δείτε το τρέιλερ:

  http://www.youtube.com/watch?v=mbQTyT6inkE

  Αν είστε κάτοχος της The Stronghold Collection θα αποκτήσετε την νέα έκδοση δωρεάν. Αλλιώς αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το Stronghold 2: Steam Edition θα χρειαστεί να δώσετε 14,99 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τίτλος θα έχει 15% έκπτωση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

  Διαβάστε ακόμα για το επερχόμενο Age of Empires 4. Συζητήστε σχετικά με το Stronghold 2: Steam Edition σε αυτό το forum topic.

 • Νικηφόρος Μητράκος δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Stronghold 2: Steam Edition' στο φόρουμ.
  6 days ago

  Το πασίγνωστο Strategy Stronghold 2 κυκλοφόρησε μια νέα του έκδοση στο Steam η οποία περιέχει ανανεωμένα γραφικά, υποστήριξη Steam Workshop και multiplayer.

  Η αρχική έκδοση του 2005 ήταν διαθέσιμη μέσω της The Stronghold Collection στο Steam αλλά οι servers του multiplayer έκλεισαν το 2014. Η νέα έκδοση με τίτλο Stronghold 2: Steam Edition κυκλοφόρησε με νέο τρέιλερ και επιτρέπει μέχρι οκτώ παίκτες να πολεμήσουν σε τεράστιους χάρτες στο Deathmatch mode ή να σκοτώσουν σημαντικά πρόσωπα στο Kingmaker mode. Εκτός από το να διαλύσετε τους εχθρούς σας πρέπει να διαχειριστείτε τον λαό σας, να τους καθοδηγήσετε στην βελτίωση του κάστρου σας και να τιμωρήσετε τους εγκληματίες. Η νέα έκδοση έχει έξι νέους χάρτες, ανανεωμένα γραφικά, ένα νέο UI και υποστήριξη Steam Workshop για να φτιάξετε τους δικούς σας χάρτες.

  Δείτε το τρέιλερ:

  www.youtube.com/watch?v=mbQTyT6inkE

  Αν είστε κάτοχος της The Stronghold Collection θα αποκτήσετε την νέα έκδοση δωρεάν. Αλλιώς αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το Stronghold 2: Steam Edition θα χρειαστεί να δώσετε 14,99 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τίτλος θα έχει 15% έκπτωση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 6 days ago
 • Call of Duty: Infinite Warfare: Willard Wyler's Halloween Scream
  6 days ago

  Νέο event με δωρεάν giveaways, νέα modes και πολλά ακόμα.

  Από σήμερα, 10 Οκτωβρίου, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα νέο event για το Call of Duty: Infinite Warfare.

  Το event λέγεται Willard Wyler's Halloween Scream και περιλαμβάνει δωρεάν giveaways, διπλάσιους πόντους εμπειρίας, ένα νέο zombies mode, τον χάρτη Carnage και πολλά ακόμα. Επίσης θα μπορείτε να αποκτήσετε και loot αποκλειστικά για το Halloween ενώ επιστρέφει και το Gesture Warfare mode. Για να αποκτήσετε τα δωρεάν αντικείμενα αρκεί μόνο να κάνετε login στο multiplayer του Call of Duty: Infinite Warfare απο Δευτέρα έως Παρασκευή.

  Δείτε το τρέιλερ του event:

  http://www.youtube.com/watch?v=TGbmt2lvlzE

  Το Willard Wyler's Halloween Scream θα διαρκέσει έως τις 1 Νοεμβρίου. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.

  Θυμηθείτε το review μας για το Call of Duty: Infinite Warfare και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

 • 6 days ago
 • The Invisible Hours
  6 days ago

  Καθυστέρηση της κυκλοφορίας του στην Ευρώπη.

  Το VR Adventure της εταιρείας ανάπτυξης Tequila Works, γνωστής για τα Rime και The Sexy Brutale, με τίτλο The Invisible Hours θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του στην Ευρώπη.

  Αν και στην Αμερική θα κυκλοφορήσει σήμερα, 10 Οκτωβρίου, το The Invisible Hours θα έρθει στην Ευρώπη στις 17 Οκτωβρίου. Η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε με αρκετή ασάφεια πως οι λόγοι για την καθυστέρηση αυτή δεν αφορούν την Tequila Works και πως δεν είναι στο χέρι τους να κυκλοφορήσει ο τίτλος σε Αμερική και Ευρώπη την ίδια μέρα. Στο The Invisible Hours καλείστε να εξιχνιάσετε την δολοφονία του Nikola Tesla σαν μια αόρατη ύπαρξη η οποία μπορεί να παρακολουθεί τους επτά καλεσμένους της έπαυλης του γνωστού επιστήμονα. Ο κάθε καλεσμένος έχει την δική του ιστορία και έχετε στην διάθεσή σας μια ώρα για να βρείτε τον δολοφόνο. Ο συγκεκριμένος τίτλος έχει χαρακτηριστεί σαν την πρώτη VR εμπειρία που θυμίζει διαδραστικό θέατρο, δηλαδή μπορείτε να συμμετάσχετε στην πλοκή ενώ εκτυλίσσεται και να εξερευνήσετε τον χώρο ενώ διάφορα γεγονότα συμβαίνουν παντού γύρω σας.

  Δείτε το τρέιλερ:

  http://www.youtube.com/watch?v=vMWt3jgFMpc

  Το The Invisible Hours θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου για PC και PS VR. Αν και η τιμή για Ευρώπη δεν είναι γνωστή, στην Αμερική κοστίζει 30 ευρώ οπότε μπορείτε να περιμένετε πως θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα.

  Διαβάστε ακόμα για τις VR εκδόσεις των Skyrim, Fallout 4 και Doom. Συζητήστε για το The Invisible Hours σε αυτό το forum topic.