Αγγελική Γοργορίνη

Αγγελική Γοργορίνη (Dovahkiin)
Experience: 3107 (73 points to next level)

 
600

Warhammer: End Times - Vermintide, Stronghold HD, Terraria, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Hammerwatch, Kingdom Classic, Bastion, Rakuen, Outlast, Stories: The Path of Destinies, The Cat Lady και φυσικά Dark Souls II: Scholar of the First Sin με το οποίο παρεμπιπτόντως είμαι τρελά άρρωστη αυτόν τον καιρό.

Read More...

Καθημερινό κολληματάκι.
[video]

Read More...

Καταλαβαίνω, ναι. Εδώ κι αρκετά χρόνια με τραβάει αυτή η θεματολογία όπως και παραπλήσιες, είτε σε βιβλία είτε σε ταινίες κλπ και μπαίνω στο ζουμί τους μέχρι το βαθμό που πρέπει.

Read More...

Απ' τα boss fights που δεν ξεχνάς ποτέ σου.
[video]

Read More...

Κατέληξα στο συμπέρασμα πως πρέπει να είμαι αρκετά ανώμαλη, για να παίζω στο PS4 το Nioh και στο PC το Dark Souls II. :lol: Διψάω για κανένα καρδιακό επεισόδιο φαίνεται. Αρκετά κρατήθηκα τόσο καιρό μακριά απ' την αγαπημένη μου σειρά, έπρεπε να γίνει κι αυτό! Παράλληλα παίζω κι ένα puzzle adventure παιχνίδι, το The Cat Lady, το οποίο απ' την αρχή με κέρδισε με το άκρως ενδιαφέρον στόρυ και την horror ατμόσφαιρά του.

Read More...

Αγγελική Γοργορίνη replied to the topic 'Pώτα κάτι τον επόμενο' in the forum. 1 week ago

Με βότσαλα. Σε όσες έχω πάει, σαν φυσικό τοπίο έχω παρατηρήσει πως είναι για τα δικά μου γούστα πιο όμορφες αυτές που έχουν βότσαλο.

RPG με πρώτου προσώπου κάμερα ή τρίτου?

Read More...