Γιάννης Σιδηρόπουλος

Γιάννης Σιδηρόπουλος (JaGuAr)
Experience: 5893 (487 points to next level)

 
600
Γιάννης Σιδηρόπουλος replied to the topic 'Fortnite απ' την Epic Games' in the forum. 10 hours 31 minutes ago

Pub στην Αγγλία προσφέρει δωρεάν ποτά σε όσους κερδίσουν στο Fortnite
Μια pub στην Αγγλία προσφέρει προσφέρει δωρεάν ποτά όσους καταφέρουν να κερδίσουν ένα παιχνίδι Fortnite εντός του μαγαζιού.

Το Fortnite αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο διαδεδομένο είναι, αφού μία pub στο Huddersfield προσφέρει ποτά αξίας 30 λιρών (περίπου 35 ευρώ) σε όποιον παίξει Fortnite ζωντανά στην μεγάλη οθόνη του μαγαζιού και κερδίσει. Το μαγαζί ονομάζεται Warehouse και τρέχει αυτή την ιδέα εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ο Alex Coe, υπεύθυνος του μαγαζιού, μίλησε για αυτή του την πρωτοβουλία: “Είναι αρκετά πιο δημοφιλές απ’ όσο νόμιζα. Είδαμε περισσότερα από 300 games αλλά μόλις δύο νίκες. Το προβάλουμε μέσα από τον προτζέκτορα επομένως είναι λιγάκι πιο δύσκολο. Το αρχικό πλάνο ήταν να προσφέρει ποτά αξίας 30 λιρών στον πρώτο νικητή κάθε εβδομάδας, ωστόσο με βάση την τωρινή συχνότητα σκοπεύει να προσφέρει το έπαθλο σε όποιον απλά κερδίζει.

Το Warehouse επιτρέπει στους πελάτες να παίξουν και FIFA 18 και το Rocket League, ωστόσο δεν προβλέπεται έπαθλο για κανένα από τα δύο games.

Read More...

10 hours 38 minutes ago
Pub στην Αγγλία προσφέρει δωρεάν ποτά σε όσους κερδίσουν στο Fortnite 10 hours 38 minutes ago

Μεγάλοι fans του αλκοόλ παίζουν εντός του μαγαζιού.

Μια pub στην Αγγλία προσφέρει προσφέρει δωρεάν ποτά όσους καταφέρουν να κερδίσουν ένα παιχνίδι Fortnite εντός του μαγαζιού.

Το Fortnite αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο διαδεδομένο είναι, αφού μία pub στο Huddersfield προσφέρει ποτά αξίας 30 λιρών (περίπου 35 ευρώ) σε όποιον παίξει Fortnite ζωντανά στην μεγάλη οθόνη του μαγαζιού και κερδίσει. Το μαγαζί ονομάζεται Warehouse και τρέχει αυτή την ιδέα εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ο Alex Coe, υπεύθυνος του μαγαζιού, μίλησε για αυτή του την πρωτοβουλία: “Είναι αρκετά πιο δημοφιλές απ’ όσο νόμιζα. Είδαμε περισσότερα από 300 games αλλά μόλις δύο νίκες. Το προβάλουμε μέσα από τον προτζέκτορα επομένως είναι λιγάκι πιο δύσκολο. Το αρχικό πλάνο ήταν να προσφέρει ποτά αξίας 30 λιρών στον πρώτο νικητή κάθε εβδομάδας, ωστόσο με βάση την τωρινή συχνότητα σκοπεύει να προσφέρει το έπαθλο σε όποιον απλά κερδίζει.Το Warehouse επιτρέπει στους πελάτες να παίξουν και FIFA 18 και το Rocket League, ωστόσο δεν προβλέπεται έπαθλο για κανένα από τα δύο games.

Διαβάστε επίσης το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

11 hours 5 minutes ago
Κατεβάστε δωρεάν το F1 2015 11 hours 5 minutes ago

Και κρατήστε μόνιμα στα PC σας.

Το Humble Store προσφέρει εντελώς δωρεάν το F1 2015 για όσους επιθυμούν να το κατεβάσουν.

Το Racing των Codemasters και Feral Interactive είναι προσωρινά διαθέσιμο για όσους επιθυμούν να το προσθέσουν στην συλλογή τους. Συγκεκριμένα μπορείτε μέχρι και αύριο 24 Μαρτίου στις 19:00 να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν μέσα από το Humble Store και να το κρατήσετε μόνιμα στα PC σας.

Διαβάστε επίσης το review του F1 2015 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

11 hours 53 minutes ago
12 hours ago
Mike Rose: "Το να είσαι στο Steam δεν σημαίνει τίποτα" 12 hours ago

Ο developer εξέφρασε τα παράπονά του για τις ευκαιρίες που δίνονται στα indie games.

Ο Mike Rose, ένας developer indie τίτλων, εξέφρασε τα παράπονα του για τις ευκαιρίες που λαμβάνουν τα indie games μέσω Steam.

Κατά την διάρκεια του Game Developers Conference 2018 στην σκηνή ανέβηκε ο Mike Rose και μίλησε για τα indie games που κάνουν την εμφάνισή τους στην υπηρεσία του Steam: “Ακούστε πως έχει το πράγμα. Τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησαν στο Steam 850 games, περίπου 40 games την ημέρα δηλαδή. Περίπου το 82% εξ αυτών δεν έφτασε καν το ελάχιστο κέρδος που υπολόγιζαν…το οποίο σημαίνει ότι τα χρήματα που προήλθαν από αυτό το 82% των games που κυκλοφόρησαν στο Steam δεν θα υποστήριζαν έναν μόνο άνθρωπο παρέχοντάς του τον ελάχιστο αμερικάνικο μισθό, όπως μου πρόσφεραν στην Google”.

Για την ακρίβεια ήθελε να ξεκαθαρίσει πως το μέσο video game του Steam δεν μπορεί να πετύχει στις πωλήσεις και πως η ποσότητα αυτών που κυκλοφορούν θυμίζει τις διαστάσεις του App Store. Στην συνέχεια έκανε και πλάκα που ωστόσο έκρυβε αρκετές αλήθειες πίσω από τα λεγόμενά του: “Δεν ξέρω γιατί είστε εδώ. Θα είναι απαίσιο. Πολλοί άνθρωποι έρχονται και μου λένε πράγματα του τύπου ‘το παιχνίδι μας είναι σαν το Limbo και το Limbo πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα’. Ω Θέε μου δεν πάει έτσι. Καταλαβαίνω πως κάθε εβδομάδα οι άνθρωποι μιλούν για games που κυκλοφόρησαν δύο χρόνια πριν και περισσότερο. Ακόμα και αυτά που κυκλοφόρησαν πέρυσι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως μέτρο σύγκρισης. Πολλά συνέβησαν πέρυσι”.

Δεν ντράπηκε να μιλήσει σκληρά για πολλά games του Steam λέγοντας πως “αν αφαιρέσουμε τα “crap games” το μέσο PC game πουλά 2000 αντίτυπα και λαμβάνει έσοδα 12.500 δολαρίων τον πρώτο μήνα, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου ανέρχονται περίπου στα 30.000 δολάρια”.

Τέλος ανέφερε: “Είναι αστείο έτσι δεν είναι; Όταν το Steam έκλεισε παραπονιόμασταν όλο τον καιρό που παρέμεινε κλειστό. Όταν όμως επέτρεψε σε όλους να μπουν στην υπηρεσία είπαμε ‘Όχι! Μην τους αφήσετε!’ Τους μισούμε ό,τι και αν κάνουν. Δεν είναι λάθος της Valve. Είναι απλά μια απαίσια κατάσταση. Ωστόσο είναι και μια υπέροχη κατάσταση, αφού όλο και περισσότεροι μπορούν να δημιουργήσουν games. Πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει χώρος και για άλλη πλατφόρμα”.

Διαβάστε επίσης για τις διαγραφές των ρατσιστικών Steam groups από την Valve και συζητήστε για την υπηρεσία στο σχετικό forum topic.

12 hours 39 minutes ago
Mod του Dark Souls γεμίζει τον τόπο με...Bonewheel Skeletons 12 hours 40 minutes ago

Ένα από τα πιο εκνευριστικά είδη εχθρών του παιχνιδιού.

Ένα mod του πρώτου Dark Souls γεμίζει τις περιοχές με Bonewheel Skeletons, ένα από τα πιο δύσκολα είδη εχθρών στο παιχνίδι.

Μπορεί το Dark Souls Remastered να είναι καθοδόν ωστόσο για αυτούς που έχουν ήδη παίξει την αυθεντική έκδοση και εξακολουθούν να αναζητούν προκλήσεις κυκλοφορεί στο Internet ένα mod που σίγουρα θα σας δυσκολέψει τις ζωές ακόμα περισσότερα.

Πρόκειται για το Bonewheels Everywhere mod που όπως δηλώνει γεμίζει τον κόσμο του παιχνιδιού με τους Bonewheels, ένα από τα πιο εκνευριστικά είδη εχθρών σύμφωνα με τους fans του Dark Souls. Η περιγραφή του mod αναφέρει: “Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα ήταν να σας πατικώνει ένας Bonewheel Skeleton στο Firelink; Ή στο Burg; Παντού; Πλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτή τη φαντασία σας αφού αντικαταστήσαμε τους περισσότερους εχθρούς με αυτά τα αξιαγάπητα πλάσματα. Επίσης πρόσθεσα το A.I. τους σε όλα τα levels του παιχνιδιού ώστε να συμπεριφέρονται πάντοτε όπως περιμένετε από έναν Bonewheel.”

Μπορείτε να κατεβάσετε το mod κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε επίσης το review του Dark Souls και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

13 hours 20 minutes ago
Defiance 2050 open beta 13 hours 21 minutes ago

Ανοίγει τον Απρίλιο.

Η Trion Worlds ανακοίνωσε πως τον ερχόμενο Απρίλιο θα ανοίξει η beta του Defiance 2050.

Αν κάνετε εγγραφή μέσα από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού θα μπορέσετε στο διάστημα μεταξύ 20 και 22 Απριλίου να συμμετέχετε στην open beta του Defiance 2050. Με την συμμετοχή σας σε αυτή, ανεξαρτήτου πλατφόρμας, θα έχετε την ευκαιρία να ανέβετε κατηγορία και να ξεκλειδώσετε νέα gears μέχρι και το level 25, ενώ θα έχετε πρόσβαση τόσο στα story missions όσο και στα battles.

Το Defiance 2050 αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018 σε PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Defiance 2050 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

13 hours 44 minutes ago
Κίνα: Εξερράγη ψυγείο σε Internet cafe 13 hours 48 minutes ago

Παραλίγο να τραυματιστεί ένας πελάτης.

Σε ένα Internet café στην Κίνα ανατινάχθηκε ψυγείο και παραλίγο να τραυματίσει έναν πελάτη.

Καμιά φορά η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια. Έτσι και στην περίπτωση του νεαρού Κινέζου που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, πιθανότατα διένυε μία ακόμα απλή ημέρα της εβδομάδας του. Που να φανταζόταν ότι κατά την επίσκεψη του στο Internet café που συχνάζει θα κινδυνεύσει από ένα ψυγείο.

http://www.youtube.com/watch?v=TZeKjzwfjAY

Κατά την είσοδο του στον χώρο μια απρόσμενη έκρηξη του ψυγείου που βρίσκεται δίπλα από την πόρτα του χώρου ψυχαγωγίας τρόμαξε τόσο τον ταμεία όσο και τον ίδιο τον πελάτη, αφού οι σπίθες έφτασαν μέχρι τα αυτιά του, ενώ ο θόρυβος φυσικά τον κατατρόμαξε. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 19 Μαρτίου στην πόλη Pingdingshan της Κίνας. Οι αρχές εξετάζουν τον χώρο για να εντοπίσουν τους λόγους που προκάλεσαν αυτή την έκρηξη, Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Διαβάστε για τις σκέψεις των Κινέζων να απαγορεύσουν το PlayerUnknown’s Battlegrounds και συζητήστε για το περιστατικό στο σχετικό forum topic.

14 hours 40 minutes ago