Γιάννης Σιδηρόπουλος

Γιάννης Σιδηρόπουλος (JaGuAr)
Experience: 4882 (218 points to next level)

 
600
yesterday
Το Kingdom Come: Deliverance σημείωσε ένα εκατομμύριο πωλήσεις yesterday

Μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες κυκλοφορίας.

Το Kingdom Come: Deliverance κατάφερε να σημειώσει ήδη ένα εκατομμύριο πωλήσεις, τις πρώτες δύο εβδομάδες της κυκλοφορίας του.

Ένας από τους δημιουργούς του παιχνιδιού ανέβασε ένα post στο Twitter σύμφωνα με το οποίο κατάφεραν να πουλήσουν ήδη ένα εκατομμύριο αντίτυπα του Kingdom Come: Deliverance. Φυσικά, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του.Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Kingdom Come: Deliverance και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

yesterday
Metal Gear Survive: Χρεώνονται επιπλέον τα πολλαπλά save slots yesterday

Σας αναγκάζει να πληρώσετε αν θέλετε να ξεκινήσετε νέο παιχνίδι.

Για να αποθηκεύσετε περισσότερες από μία προόδους στο Metal Gear Survive θα πρέπει να πληρώσετε πραγματικά χρήματα και να ξεκλειδώσετε νέα save slots.

Οι παίκτες του Metal Gear Survive ανακάλυψαν πως για να δημιουργήσετε ένα νέο save slot στο παιχνίδι θα πρέπει να πληρώσετε 1000 SV Coins, που είναι το in-game νόμισα που αποκτάτε πληρώνοντας περαιτέρω.

Άπαξ και πατήσετε “New Game” στο παιχνίδι και έχετε ήδη αποθηκεύσει την πρόοδό σας, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας καλεί να πληρώσετε, ειδάλλως θα πρέπει αναγκαστικά να συνεχίσετε την πορεία σας από κει που είχατε μείνει, ή να διαγράψετε όσα έχετε κάνει.

Η πληρωμή του ποσού των 10 ευρώ σας προσφέρει 1150 SV Coins, ποσό αρκετό για να αγοράσετε το νέο save slot, ενώ κάθε φορά που κάνετε login λαμβάνετε 30 SV Coins.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Metal Gear Survive και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

yesterday
TERA open beta για PS4 και Xbox One yesterday

Ξεκινά τον Μάρτιο.

 

Η En Masse Entertainment αποκάλυψε πως τον Μάρτιο θα ανοίξει η open beta του TERA για PS4 και Xbox One.

Ο Matt Denomme, Product Manager στην Masse Entertainment, δήλωσε: “Η ομάδα ανάπτυξης του TERA στην Bluehole Inc. φρόντισε να συνδυάσει τον τεράστιο κόσμο του TERA με το καλύτερη action μάχη της κατηγορίας στις κονσόλες. Νιώθουμε πως τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που το παιχνίδι θα φτάσει στα χέρια των παικτών το Σαββατοκύριακο της Open Beta. Οι κονσόλες χρειάζονται ένα τρομερό MMORPG και το TERA είναι έτοιμο να τους το δώσει”.

http://www.youtube.com/watch?v=a6FCMKUueJk

Η open beta του TERA θα ξεκινήσει στις 9 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 12 του μήνα για PS4 και Xbox One.

Διαβάστε επίσης το review του TERA και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

2 days ago
Η Riot Games αποκάλυψε τις πιθανότητες των Hextech Chests του League of Legends 2 days ago

Έχετε 50% πιθανότητα να κερδίσετε ένα skin shard.

Η Riot Games δημοσίευσε τις πιθανότητες που παρουσιάζει το εκάστοτε αντικείμενο στα Hextech Chests του League of Legends.

Κατόπιν παραπόνων και δηλώσεων από μεγάλους οργανισμούς που υποστήριζαν πως όλα τα loot boxes οφείλουν να αναγράφουν τις πιθανότητες τους, η Riot Games αποφάσισε να αποκαλύψει αυτές των Hexctech Chests για το League of Legends. Συγκεκριμένα αναφέρουν:
- Skin Shard: 50% πιθανότητα
- Champion Shard: 25% πιθανότητα
- Emote Permanent: 10% πιθανότητα
- Ward Skin Shard + 150 Bonus Orange Essence: 11.5% πιθανότητα
- Summoner Icon Shard + 150 Bonus Orange Essence: 3.5% πιθανότητα

Επίσης υπάρχουν τα εξής bonus drops:
- Gemstone: 3.6% πιθανότητα
- Bonus Chest + Key: 10% πιθανότητα

Η εταιρεία επίσης δημοσίευσε ορισμένους ειδικούς κανόνες που οφείλετε να γνωρίζετε για τo Hextech Crafting:

Ίσες Πιθανότητες: Εκτός από τις αποκλειστικές Μαγοτεχνικές αμφιέσεις, όλες οι αμφιέσεις του συστήματος έχουν τις ίδιες πιθανότητες εύρεσης. Οποιαδήποτε Υπέρτατη Αμφίεση έχει τις ίδιες πιθανότητες εύρεσης με κάποια φθηνότερη αμφίεση.

Καλά Λάφυρα, Δωρεάν Ξεκλείδωμα: Οι υπέρτατες και οι μυθικές αμφιέσεις ξεκλειδώνονται αυτόματα ως μόνιμες αμφιέσεις από τα λάφυρα (δεν θα χρειάζεστε πορτοκαλί ουσία για να τις αναβαθμίσετε). Αν έχετε ήδη την αμφίεση, θα μπορείτε να την αποδομήσετε για πορτοκαλί βασική ουσία.

Προστασία από την κακοτυχία: Ποτέ δεν θα υπάρχουν τρία σεντούκια στη σειρά χωρίς να πέσει τουλάχιστον ένα θραύσμα αμφίεσης Αυτό αυξάνει το πραγματικό ποσοστό εύρεσης θραυσμάτων αμφίεσης περίπου στο 57 τοις εκατό.

Μπόνους Πετράδια: Τα Πετράδια έχουν 3,6% πιθανότητα εύρεσης ως μπόνους μαζί με το κανονικό περιεχόμενο του σεντουκιού. Και αυτά έχουν μια πιο περιορισμένη έκδοση της «προστασίας από την κακοτυχία», μιας και δεν θα μπορείτε να ανοίξετε πάνω από 50 κουτιά χωρίς να αποκτήσετε πετράδι. Αυτό ανεβάζει το συνολικό ποσοστό εύρεσης στο 4 τοις εκατό.

Σεντούκια μέσα σε σεντούκια: Υπάρχει μια πιθανότητα 10 τοις εκατό να βρείτε μπόνους σεντούκια (με κλειδί) όποτε ανοίγετε Μαγοτεχνικό σεντούκι. Κάθε ένα από αυτά τα σεντούκια έχει επίσης 10 τοις εκατό πιθανότητα να περιέχει άλλο ένα μπόνους σεντούκι (και κλειδί).

Μαγοτεχνικές Αποκλειστικότητες: Πέρα από την εξαργύρωση Πετραδιών για αυτές τις αμφιέσεις, υπάρχει επίσης 1 πιθανότητα στις 2.500 να τις βρείτε μαζί με το κανονικό περιεχόμενο του Μαγοτεχνικού Σεντουκιού.

Χωρίς Φθηνούς Ήρωες: Στα Μαγοτεχνικά σεντούκια θα βρείτε μόνο θραύσματα από ήρωες με αξία 4800 ΜΒΟ ή περισσότερα. Λυπούμαστε, φίλοι του Νούνου.

Διαβάστε επίσης το review του League of Legends και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

2 days ago
Οθόνη AOC AG3562UCG6 Black Edition 2 days ago

Ιδανική για τους λάτρεις των eSports.

Για ενδέκατη φορά, στην πόλη Katowice θα φιλοξενηθούν οι λάτρεις των esports στην έκθεση IEM μεταξύ 24 και 25 Φεβρουαρίου, καθώς και στον αγώνα Intel Extreme Masters μεταξύ 2 και 6 Μαρτίου, όπου θα συμμετάσχουν οι 16 καλύτερες επαγγελματικές ομάδες CS:GO στον κόσμο για να διεκδικήσουν το τεράστιο χρηματικό έπαθλο των 500.000 δολαρίων. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και η γαλλική G2 Esports διεθνή superteam με χορηγό την AOC, που θα συμμετέχει στον αγώνα μετά από μια εντατική προετοιμασία εβδομάδων με το γρήγορο μοντέλο AOC AG251FZ των 240 Hertz και χρόνο απόκρισης 1 ms.

Μεταξύ των ανταγωνιστικών αγώνων, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο περίπτερο του συνεργάτη της AOC, την Alsen (χώρος Β2) όπου οι G2 pro θα είναι διαθέσιμοι για σύντομες συναντήσεις. Επιπλέον, η AOC, η Alsen και οι συνεργάτες της AOC, Komputronik και Corsair (χώρος: A7) θα χαρίσουν πολλά δώρα, συμπεριλαμβανομένων και gaming οθονών AOC.

Στο διάστημα των δυο esports Σαββατοκύριακων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη δημόσια παρουσίαση της νέας κυρτής οθόνης AG3562UCG6 Black Edition με το πάνελ των 35 ιντσών στο περίπτερο της Alsen (B2). Αυτή η all-black ειδική έκδοση προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση UWQHD (3440x1440 pixels. Χάρη στην ενσωματωμένη G-Sync υποστήριξη, η AG3562UCG6 Black Edition προσφέρει γραφικά σε αρμονία με τις NVIDIA GPUs, εξαλείφοντας οποιαδήποτε καθυστέρηση εισόδου και τρεμόπαιγμα στην οθόνη. Χρήσιμα επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία Flicker-free, η ανασυρόμενη βάση ακουστικών και η λειτουργία Shadow Control της AOC συμπληρώνουν τη λειτουργική και ειδικά σχεδιασμένη για esports σειρά χαρακτηριστικών της AG352UCG6, αποτελώντας έτσι στην πιο πρόσφατη προσθήκη της AOC στη σειρά AGON.

Η οθόνη θα είναι διαθέσιμη τον Μάϊο.

Δείτε περισσότερα για τα προϊόντα της AOC και συζητήστε για αυτά και την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

2 days ago
2 days ago
Fans του Overwatch ξόδεψαν πάνω από 150.000 δολάρια για την υποστήριξη επαγγελματικών ομάδων 2 days ago

Η υπηρεσία "cheering" του Twitch δεν προσφέρει τα χρήματα στις ομάδες.

Το Twitch προσέφερε από εχθές μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “cheering” και επιτρέπει σε όσους θέλουν αν υποστηρίξουν τις αγαπημένες του ομάδες στο Overwatch League να προσφέρουν χρήματα για να τους επευφημήσουν.

Το περίεργη της υπόθεσης είναι πως τίποτα από τα χρήματα που προσφέρονται δεν μεταφέρονται άμεσα στις ομάδες. Για να χρησιμοποιήσετε το cheering πρέπει να λάβετε τα λεγόμενα bits, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε με μικρή αγοραστική αξία (περίπου 0.012 δολάρια ανά bit). Κατά την διάρκεια του πιο πρόσφατου livestream για το πρωτάθλημα Overwatch το Twitch δημοσίευσε πως συλλέχθηκαν πάνω από 11 εκατομμύρια bits, δηλαδή πάνω από 150.000 δολάρια.

Θα ακουγόταν εντελώς τρελό, αν δεν υπήρχαν βραβεία για όσους συμμετείχαν σε αυτή την διαδικασία. Όσοι καταθέσουν χρήματα θα λάβουν νέα emotes αλλά και νέα items για το παιχνίδι όπως skins.

Η Dallas είναι η ομάδα που υποστηρίχθηκε περισσότερο με πάνω από 2 εκατομμύρια bits. Ο άνθρωπος που δαπάνησε τα περισσότερα ξόδεψε 122.250 bits, δηλαδή περίπου 1540 δολάρια.

Το Twitch αναφέρει για αυτό το σύστημα: “Το Overwatch League cheering είναι ένα κομμάτι συνεργασίας ανάμεσα στο Twitch και το Overwatch League που υποστηρίζει τόσο το πρωτάθλημα όσο και τους παίκτες ως σύνολο. Το cheering σας βοηθά αυτή την συνεργασία, αντί για τις ομάδες ατομικά”.

Διαβάστε επίσης το review του Overwatch και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

2 days ago
Donald Trump: "Η βία στα video games και τις ταινίες επηρεάζει τις σκέψεις των νέων" 2 days ago

Ο πλανητάρχης στέκεται και πάλι ενάντια στα βιντεοπαιχνίδια.

Ο Donald Trump υποστήριξε πως η βία στις ταινίες και τα video games επηρεάζει πάρα πολύ τα μυαλά των νέων και τις σκέψεις τους.

Με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν στην Florida με τη ένοπλη επίθεση σε σχολείο της περιοχής, ο πλανητάρχης Donald Trump φιλοξένησε στον Λευκό Οίκο ένα meeting για να συζητηθεί το θέμα. Ανάμεσα στα λεγόμενά του αναφέρθηκε πως τα video games και οι ταινίες είναι υπεύθυνα για την βιαιότητα που παρουσιάζουν οι χαρακτήρες των νέων. Επίσης υποστήριξε πως θα πρέπει να υπάρξει ένα σύστημα καθορισμού των ηλικιών που επιτρέπεται να παρακολουθεί περιεχόμενο για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, μάλλον μη γνωρίζοντας ότι αυτό το σύστημα υφίσταται ήδη.

Ο ίδιος ανέφερε: “Πρέπει να κάνουμε κάτι για το τι βλέπουν και το πώς το βλέπουν. Και φυσικά τα video games. Ακούω όλο και περισσότερους ανθρώπους να λένε ότι το επίπεδο βίας στα video games επηρεάζει τις σκέψεις των νέων”. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της Αμερικής στοχοποιεί τα video games. Συγκεκριμένα το 2012 είχε κάνει ένα post στo Twitter που έλεγε: “Η βία στα video games και ο δοξασμός πρέπει να σταματήσει. Δημιουργεί τέρατα”.Στην συνέχεια έστρεψε τον λόγο του στις ταινίες: “Και μετά πας στο επόμενο βήμα που είναι οι ταινίες. Βλέπεις αυτές οι ταινίες είναι τόσο βίαιες και ακόμα και ένα παιδί μπορεί να δει μια ταινία αν δεν περιέχει σεξ μέσα. Αλλά το να σκοτώνεις περιέχεται και ίσως πρέπει να υπάρξει ένα σύστημα βαθμολόγησης για αυτό. Μπαίνουμε σε ένα πολύ περίπλοκο αλλά σημαντικό θέμα, αλλά είναι γεγονός πως κυκλοφορούν τόσες ταινίες που είναι τόσο βίαιες με τις δολοφονίες και όλα τα άλλα ώστε να έχουμε κάτι άλλο να συζητάμε. Και πολλοί άνθρωποι λένε ότι υπάρχουν αυτές οι ταινίες που μπορείς να πας και να δεις με ένα παιδί, ενώ είναι τόσο βίαιες και αηδιαστικές, επομένως έχουμε κάτι για να συζητήσουμε”.

Τα συστήματα βαθμολόγησης και καθορισμού των ηλικιών MPAA και ESRB είναι υπαρκτά για ταινίες και video games αντίστοιχα, επομένως είναι αβέβαιο το αν ο Donald Trump δεν τα γνωρίζει ή αν εννοεί την αντικατάστασή τους.

Διαβάστε επίσης για την μεγάλη γκάφα του Donald Trump και συζητήστε περισσότερα για τις δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου στο σχετικό forum topic.