John Mousoulis and 416 others have joined the group Τhe Witcher 3:Wild Hunt 2 months ago
Iakovos Karipidis and 129 others have joined the group Lara Croft 1 year ago
Iakovos Karipidis and 260 others have joined the group LandFort 1 year ago
Κωστας Σουφλακος απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: Warzone' στο φόρουμ. 4 years ago

Καλησπέρα φίλοι του Gameworld . Στο Warzone στο τέλος του season 3 βρήκα στην περιοχή Hospital , του Verdansk , αυτό το teddy bear που αν δεν κάνω λάθος ήταν το ίδιο αρκουδάκι με αυτό από τα black ops , που μάλλον αποτελεί ένα easter egg για το νέο black ops cold war ( σύμφωνα με τα leaks)

Διαβάστε περισσότερα...

Καλησπέρα , προσπαθώ να ανεβάσω μια φωτογραφία στο θέμα Call of duty Warzone , άλλα όταν παραθέτω την φωτογραφία μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει (το μέγεθος του αρχείου υπερβαίνει τα όρια που έχει θέσει ο διαχειριστής) , άλλα το μέγεθος της φωτογραφίας είναι πολύ μικρο . Επίσης ο τύπος του αρχείου είναι jpg . Τι πρέπει να κάνω ?

Διαβάστε περισσότερα...

Κωστας Σουφλακος απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: World War 2' στο φόρουμ. 5 years ago

Χθες έπαιξα αρκετές ώρες την beta του call of duty mw 2019 , και έχω να πω πως το χάρηκα πιο πολύ απ ότι περίμενα . Αρχικά θέλω να πω πως το gameplay του είναι αρκετά επηρεασμένο από άλλα games και πως το μόνο στοιχείο του call of duty είναι τα killstreaks . Πράγμα που δεν αποτελεί θεωρώ σοβαρό πρόβλημα , μιας και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει , στο σύνολο του . Επίσης ο χρόνος που πεθαίνεις είναι πολύ μικρός μιας και τα όπλα είναι πολύ overpowered . Έπιασα τον εαυτό μου λιγοστές φόρες να μπορώ να αντιδράσω τα πυρά των εχθρών , και να μπορέσω να τους σκοτώσω , ενώ ξεκίνησαν να μου ρίχνουν πρώτοι . Τα όπλα είναι εξαιρετικά και ρεαλιστικά και παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο τα attachments που έχουν . Τέλος , από την beta έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από το multiplayer και είναι ένα cod που μετά από χρονιά αξίζει την προσοχή.

Διαβάστε περισσότερα...

Κωστας Σουφλακος απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: World War 2' στο φόρουμ. 5 years ago

Συμφωνώ απόλυτα Γιώργο . Τo καλύτερο σενάριο σε campaign από τα call of duty που έχω παίξει ήταν στο Mw3 . Επίσης όμορφο σενάριο είχε και το infinity warfare , αλλά θα μπορούσαν και καλύτερα . Εγώ το νέο call of duty αν το πάρω , θα το πάρω για το campaign (αν αξίζει) , και για τα special ops.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification