Giannhs replied to the topic 'Halo 5: Guardians (Xbox One)' in the forum. 3 days ago

Γιατί να μας το κάνουν αυτό τώρα, έρχεται και η εξεταστική. Αααχ, άτιμη ζωή

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Final Fantasy XII: Zodiac Age' in the forum. 3 days ago

Δώστε μας final fantasy! Δώστε JRPG στο λαό τώρα!

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Lenovo Holographic VR Headset' in the forum. 3 days ago

Χαίρομαι να ακούω ότι μέρα με τη μέρα αναπτύσσεται όλο και περισσότερο η τεχνολογία του VR. Είναι καιρός να τονωθεί λίγο ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο χώρο, προκειμένου να δούμε και budget λύσεις, ώστε να έχει περισσοτερος κόσμος πρόσβαση σε αυτό. Πιστεύω πως όσο περισσότερο κοινό προσελκύεται τόσο περισσότερες πλατφόρμες να ενδιαφερθούν να επενδύσουν πάνω στην ανάπτυξη νέων games και να το πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Prince Of Persia Reviews' in the forum. 3 days ago

Σαν μεγάλος & oldschool φαν της σειράς, έχω παίξει από το sands of time μέχρι και the two thrones, θεωρώ πως η συγκεκριμένη σειρά έχει πολλά να προσφέρει αν βρεθεί στα χέρια ενός ικανού developer και ομολογώ μου έχει γίνει αισθητή η απουσία της τα τελευταία χρόνια. Περιμένω πως και πως νέες ανακοινώσεις σχετικά με την επικείμενη κυκλοφορία ενός τίτλου Prince of Persia.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'God of War (PS4)' in the forum. 7 days ago

Ξεκάθαρα ο πιο πολυαναμενόμενος τίτλος μέχρι στιγμής πιστεύω...πάνε χρόνια από τότε που έπαιζα το 1 & 2 στo ps2 και ειλικρινά το hype μου είναι στο ζενίθ. Φαίνονται επίσης πολύ ενδιαφέρουσες οι νέες προσθήκες που θα κάνουν. Απλά μετράω μέρες αντίστροφα για την κυκλοφορία του.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Sea of Thieves' in the forum. 2 weeks ago

Περιμένω πως και πως να ανακοινωθεί PC version, φαίνεται απίστευτα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Paladins' in the forum. 2 weeks ago

Έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο παιχνίδι πάνω από 160 ώρες (από την alpha έκδοση και βάλε) σίγουρα θεωρώ ότι είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι που ταυτόχρονα είναι και δωρεάν, ωστόσο μόνιμο παράπονό μου ήταν η έλλειψη δημιουργικότητας της Hirez καθώς εμπλούτιζε ανέκαθεν τα παιχνίδια της με εμφανώς επηρεασμένο περιεχόμενο και ιδέες από τους ανταγωνιστές της, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε καταφέρει να δώσει στο Paladins ένα πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα...Τώρα όσον αφορά την προσθήκη του battle royal mode ειλικρινά δεν με εξέπληξε καθόλου καθώς ήταν θέμα χρόνου είτε να βγάλει ένα ίδιου τύπου παιχνίδι ή να εντάξει το mode αυτό σε ένα από τα ήδη υπάρχον. Ανάμεικτα συναισθήματα, προσωπικά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο mode δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο "hero shooter" ...ότι μέλλει γενέσθαι.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Game Development: Γενική συζήτηση' in the forum. 2 weeks ago

Τι άλλο να πεις...Ελπίζω οι developers να συνεχίσουν να μάχονται με ζήλο και δυναμισμό για τους διαψεύσουν.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Agony' in the forum. 2 weeks ago

Αρρωστημένο παιχνιδάκι, το τρέιλερ τα έσπασε...ατμοσφαιρικό όσο δεν πάει κι αρκετά πρωτότυπο σε σχέση τουλάχιστον με τα όσα horror έχω δει,θα παίξει πολύ πιστεύω και στις δυο πλατφόρμες youtube&twitch μετά την κυκλοφορία του.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Rocket League' in the forum. 2 weeks ago

Πιστεύω ότι είναι από τα πιο ευχάριστα παιχνίδια που κυκλοφορούν εκεί έξω...πάρα πολλά διαφορετικά modes, διασκεδαστικό gameplay, όμορφα arts στα οχήματα και ποικιλία, ιδανικό για παρέα...σίγουρα ένα παιχνίδι που αξίζει να επενδύσεις τα χρήματά σου και ο ιδανικός τρόπος να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ, με πάνω από 50 ώρες (και το αγόρασα στα sales του Νοεμβρη,) σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Slender: The Arrival' in the forum. 2 weeks ago

Δεν μου γεμίζει το μάτι εκ πρώτης όψεως... ελπίζω να μην είναι από εκείνα τα horror που σου δείχνουν τις πιο δυνατές σκηνές της ταινίας στο trailer και μετά συνειδητοποιείς ότι τζάμπα επέλεξες να το δεις στο σινεμά, αντί να πάρεις το torrent στο σπιτάκι σου ωραιότατα και να χάσεις την ώρα σου με την παρέα σου. Έχει προοπτικές πάντως, αν ακολουθήσει απλά το σενάριο των παιχνιδιών θα είμαστε σε καλό δρόμο.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Kinect: Γενική συζήτηση/Απορίες' in the forum. 2 weeks ago

Δεν είχα ποτέ, ούτε είχα κατά νου την ύπαρξή του, γενικότερα όμως δεν νομίζω να ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο οπότε μάλλον είχε λόγο η Microsoft να σταματήσει την παραγωγή του. Ίσως ήθελε να διαθέσει αυτούς τους πόρους από την κατασκευή του συγκεκριμένου προϊόντος κάπου αλλού, σε μια VR συσκευή ας πούμε που θα υποστηρίζεις μόνο την πλατφόρμα της όπως η αντίστοιχη της Sony. Το μέλλον θα δείξει.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Game of the Year 2017' in the forum. 2 weeks ago

Horizon Zero Dawn, Zelda Breath of the Wild, Cuphead...ολα τα θέλω όλα :P (αλλά περισσότερο απ όλα την Asus Radeon RX 560 4GB Rog Strix Gaming...μην το πείτε παραέξω όμως) χαχαχ <3

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Greek Game of the Year 2017' in the forum. 2 weeks ago

Είχα παίξει μόνο ένα από τα παιχνίδια της λίστας, ωστόσο το ψήφισα :P

Read More...