Ανέστης Αδαμίδης

Ανέστης Αδαμίδης (TheReaper)
Experience: 2258 (282 points to next level)

 
600
Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Fallout 4' στο φόρουμ. 1 hour 13 minutes ago

Ξέρει κανείς πως μπορώ να κρατήσω τον σκύλο ζωντανό στο Fallout 1; Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να απενεργοποιήσω τις πόρτες στη Mariposa αλλά μάλλον δεν είναι αρκετά υψηλό το science του χαρακτήρα.

Επίσης, όταν πάω στο ναό, μιλάω με έναν τύπο (γιατρό νομίζω, Lasher τον λένε) και μου δίνει ένα έμβλημα για να πάω να μιλήσω στον άλλο που είναι στον τελευταίο όροφο. Όμως δεν με αφήνουν οι Nightkin να περάσω, επιτίθεντε μόλις με βλέπουν. Έχω δοκιμάσει να πάω και χωρίς τους υπόλοιπους, αλλά πάλι μου ορμάνε μόλις με βλέπουν στον όροφο. Ξέρει κανείς τι γίνεται εκεί; Πως μπορώ να του μιλήσω χωρίς να μου επιτεθούν;

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!' στο φόρουμ. 15 hours 19 minutes ago

Ναι, είναι πραγματικά τραγελαφική η κατάσταση με αυτό το θέμα. Κι εγώ έλεγα μήπως και ξεκίναγα αναβάθμιση, αλλά το διάβασα σε ένα άρθρο ότι ανέβηκαν οι τιμές για το λόγο αυτό και αποθαρρύνθηκα. Και άντε οι miners θέλουν να κάνουν αυτό το πράγμα. Ο απλός κοσμάκης που θέλει να έχει ένα PC για να ευχαριστηθεί τα παιχνίδια ή τις ταινίες του, τι φταίει να πληρώνει αυτό το καπέλο;

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)' στο φόρουμ. 16 hours 34 minutes ago

Είδα το Cars 3 και πραγματικά με δυσκόλεψε το να κρατηθώ όταν μου πέρασε από το μυαλό τι έγινε με έναν από τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας. Είχε περισσότερα feels από άλλες ταινίες που έχω δει. Το κακό είναι ότι είχε περάσει απαρατήρητη η 2η ταινία, οπότε δεν κατάλαβα τι είχε γίνει από εκεί.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'GameWorld Blogs' στο φόρουμ. 3 days ago

Όπως υποσχέθηκα, έγραψε ένα αρθράκι κι εγώ, τώρα που τελείωσα με τη σειρά The Punisher. Όσοι κατά λάθος το διαβάσετε, έχετε υπόψιν ότι δεν έχω δει όλες τις σειρές της Marvel στο Netflix, όπως Agent Carter, Agents of S.H.I.E.L.D. κλπ.

gameworld.gr/community/blogs/entry/mikra-kai-megala-onomata

Διαβάστε περισσότερα...

Όντας φαν των σούπερ ηρώων εν γένη, έχω παρακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος των σειρών/ταινιών που κυκλοφορούν σε σινεμά/dvd/Netflix και άλλες μορφές. Τελειώνοντας πιο πρόσφατα και το The Punisher, τη σειρά του Netflix, θα ήθελα να γράψω μερικές σκέψε ...

Όντας φαν των σούπερ ηρώων εν γένη, έχω παρακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος των σειρών/ταινιών που κυκλοφορούν σε σινεμά/dvd/Netflix και άλλες μορφές. Τελειώνοντας πιο πρόσφατα και το The Punisher, τη σειρά του Netflix, θα ήθελα να γράψω μερικές σκέψε ...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!' στο φόρουμ. 5 days ago

Άνθρωπος (ο): το πλάσμα εκείνο που βλέπει τον καλοστρωμένο δρόμο και προτιμάει να πάει από τον δρόμο με τα σκ@@@ γιατί αν δεν βουλιάξει μέχρι το σαγόνι, δεν μαθαίνει.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades' στο φόρουμ. 5 days ago

Θα μπορούσα να φτιάξω δύο προφίλ με διαφορετικά ονοματεπώνυμα και να χρησιμοποιώ διαφορετικές ΙΡ κάθε φορά. Αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενα, είναι μέσα στα πλαίσια των κανονισμών και θα μπορούσα να συμμετέχω χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα μπορούσε να λυθεί το θέμα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας παρόλα αυτά. Εξάλλου, τα ονόματα των νικητών δημοσιεύονται κάθε φορά που ανακοινώνονται. Από τη στιγμή που οι διαχειριστές θα έχουν πάλι την ικανότητα να βλεπουν τα ονόματα, δε νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα να μπορούμε να το κρύψουμε από την υπόλοιπη κοινότητα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades' στο φόρουμ. 1 week ago

Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με τις πολλαπλές καρτέλες. Όταν ανοίγω δεύτερη καρτέλα μου δείχνει ότι δεν έχω κάνει είσοδο στο site και ζητάει τα στοιχεία μου.

Επίσης θα ήθελα να προτείνω, αν γίνεται κι αν άλλοι χρήστες επίσης το θέλουν, να υπάρχει επιλογή για το αν θα είναι δημόσιο το πραγματικό μας όνομα στο φόρουμ. Ναι μεν, το βάζουμε για να συμμετέχουμε στους διαγωνισμούς, άλλα θα προτιμούσα να είναι ορατό μόνο σε διαχειριστές και όχι σε όλους.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης and 30 others have joined the group Bayonetta 1 week ago
Ο Ανέστης Αδαμίδης ευχαρίστησε Γιάννης Ζαφειρίου στο θέμα Anime Themes 1 week ago