Ειδήσεις Walkthroughs Fifa 18 The Journey walkthrough (Legendary)

Fifa 18 The Journey walkthrough (Legendary)

Tuesday, 10 Oct 2017  | in Walkthroughs | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0a/c8/61/Fifa-18-The-Journey-news-66-1506607896.jpg
 

Fifa 18 The Journey walkthrough (Legendary)

Παράγκα, κούπα και...η μεγάλη επιστροφή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/9/17] Το Fifa 18 κυκλοφορεί και επίσημα αύριο. Χθες ανεβάσαμε το πρώτο μας gameplay video με τις ελληνικές ομάδες Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ σήμερα σας έχουμε και το πρώτο gameplay video με το νέο The Journey mode.

Δείτε πως ξεκινάει η φετινή περιπέτεια του Alex Hunter:

[UPDATE: 30/9/17 - Δείτε το δεύτερο βίντεο] Ο ατζέντης μας στο The Journey θέλει να μας πάει σε άλλη ομάδα για την κονόμα. Τελικά...θα φύγουμε ή θα μείνουμε; Δείτε στο παρακάτω βίντεο με την συνέχεια της ιστορίας του Alex Hunter: 

[UPDATE 2: 3/10/17 - Fifa 18 The Journey (Legendary): Chapter 3] Σήμερα συνεχίζουμε την περιπέτεια του Alex Hunter στο τρίτο βίντεο της σειράς.

Συντονιστείτε στο YouTube Gaming (Gaming.YouTube.com/Gameworldgr) για να δείτε το νέο chapter.

[UPDATE 3: 3/10/17 (13:30) - Κυκλοφόρησε το τρίτο βίντεο] Στο νέο chapter του The Journey δείτε το 10άρι του Alex Hunter, την 5άρα και...ποια είναι η κοπελιά;

[UPDATE 4: 10/10/17 - Δείτε τη συνέχεια του τρίτου Chapter] Για πρώτη φορά στα χρονικά ο Μάνος ελέγχει και κάποιον άλλο εκτός από τον Alex Hunter χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα σκοράρει τα γκολάκια του!

[UPDATE 5: 14/10/17 - Τέταρτο Chapter: Παράγκα, κούπα και μεταγραφή] Στο τέταρτο Chapter του The Journey, μπλέκουμε με την παράγκα του Fifa, αλλά καταφέρνουμε να σηκώσουμε κούπα.

Επίσης, ο Alex Hunter ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Διαβάστε το review του Fifa 18. Συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Επίσης, μπείτε στην ομάδα Fifa 18 του GameWorld.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.