The Legend of Zelda Wii U: Καθυστερεί η κυκλοφορία του

Hot
Αλκμήνη Καζάνα

Αλκμήνη Καζάνα  

All the world on one arrow!
 
0.0 ()
1
The Legend of Zelda Wii U: Καθυστερεί η κυκλοφορία του

The Legend of Zelda Wii U: Καθυστερεί η κυκλοφορία του

Πιθανόν θα το δούμε το 2017.

Τον Μάρτιο η Nintendo είχε πει πως η κυκλοφορία του The Legend of Zelda στο Wii U εντός του τρέχοντος έτος δεν ήταν μέσα στα άμεσα σχεδιά της. Όπως όλα δείχνουν όμως δεν θα το δούμε ούτε το 2016.

Με μια σύντομη ματιά στο αρχείο οικονομικών αναφορών της Nintendo μπορείτε να δείτε τις πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίες των first-party και third-party games που θα δούμε στο Wii U. Αυτή την στιγμή το The Legend of Zelda βρίσκεται στην λίστα κάτω από τις κυκλοφορίες του 2016, καταχωρημένο ως "TBD" μαζί με το Project Giant Robot. Φυσικά με τα δεδομένα αυτά δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα το δούμε το 2017, αλλά σε αυτή την περίπτωση ενδεχομένως να το δούμε στο NX και όχι στο Wii U.

O Aonuma πάντως είχε αναφέρει στο παρελθόν πως άσχετα με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, σκοπός της ομάδας του είναι να μας προσφέρει ένα αξιόλογο The Legend of Zelda, αντάξιο των υπολοίπων κεφαλαίων της σειράς.

Διαβάστε το πιο πρόσφατο review της σειράς The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D από τον Ανδρέα Γρυπάρη και συζητήστε με τους υπόλοιπους λάτρεις στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Marston (Level 12) 30/07/2015 17:33
Ίσως και να γίνει όπως έγινε τότε και με το Twilight Princess που κυκλοφόρησε και στο gamecube αλλά και στο wii
#2 supermario644ever (Level 20) 31/07/2015 15:32
Ότι και να γίνει θα το περιμένω με χαρά
Notification