Ειδήσεις Action PlayerUnknown's Battlegrounds: Modes, maps και νέο περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds: Modes, maps και νέο περιεχόμενο

Monday, 23 Oct 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b4/09/89/PUBG-Van-2-39-1506105860.jpg
 

PlayerUnknown's Battlegrounds: Modes, maps και νέο περιεχόμενο

Αύξηση του damage έξω από τον κύκλο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/6/17 – Zombies mode] Η εταιρεία Η εταιρεία ανάπτυξης Bluehole μίλησε αυτή την εβδομάδα για τα σχέδιά της όσον αφορά στο PlayerUnknown's Battlegrounds.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει ένα Zombies mode, με απλά λόγια ένα mode στο οποίο οι παίκτες θα μπορείτε να ελέγχετε ζόμπι. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι κάθε server σηκώνει 100 άτομα, η προσθήκη των ζόμπι δίνει μεγάλη ποικιλία στο gameplay.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[UPDATE: 24/8/17 - Desert map] Στα πλαίσια της Gamescom 2017, η Bluehole έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου map που ετοιμάζει για το PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Ο νέος χάρτης λαμβάνει χώρα σε μια μεγάλη περιοχή που φαίνεται να βρίσκεται μέσα στην έρημο. Η κεντρική πόλη περιλαμβάνει αρκετά ψηλά κτήρια καθώς και δρόμους, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε και την γύρω περιοχή εκτός της πόλης, όπου θα βρείτε ένα μικρό χωριό και άλλες μικρές περιοχές με κτήρια. Στο διάγραμμα (που μπορείτε να δείτε στην gallery του άρθρου) παρατηρούμε επίσης ένα γήπεδο, φτωχογειτονιές, ερειπωμένα κτήρια, έναν ναό και κατεστραμμένες γέφυρες.

playerunknowns battlegrounds desert map fb Αντιγραφή
[UPDATE 2: 12/9/17 - Νέος χάρτης] Στο νέο μεγάλο update του PUBG που προστέθηκε σήμερα στους test servers, θα βρείτε μια νέα πόλη, την Kameshki, ανατολικά του Stalbar. Προστέθηκε επίσης το νέο ομιχλώδες καιρικό εφέ.

Στα όπλα έχουμε το ημιαυτόματο rifle Mini-14, ενώ τα Tommy Guns αφαιρούνται από τα Care Packages και κάνουν spawn στον κόσμο του παιχνιδιού. Υποστηρίζονται από σιγαστήρες, κάθετες χειρολαβές και γεμιστήρες.

[UPDATE 3: 22/9/17 - Τρία νέα οχήματα] Η Bluehole ανακοίνωσε ότι θα εισάγει στο παιχνίδι τρία νέα οχήματα.

Το πρώτο αποκαλύφθηκε μέσω Twitter στο επίσημο account του παιχνιδιού και θυμίζει ένα από τα παλιά βαν της Volkswagen. Αν χωράει αρκετό κόσμο τότε αναμένεται σίγουρα χαβαλές.

PUBG Van

[UPDATE 4: 17/10/17 - Προστίθεται το σκαρφάλωμα] Η Bluehole ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει σύντομα το σκαρφάλωμα στο PUBG.

Πέρα από το desert map, θα μπορείτε να σκαρφαλώσετε, περίπου στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει επίσης ένα νέο patch με μείωση των spawn levels των αντικειμένων και επιδιόρθωση κάποιων bugs.

[UPDATE 5: 23/10/17 - Αύξηση του damage έξω από τον κύκλο] Η Bluehole ανακοίνωσε ότι αναμένεται να αυξήσει το damage που θα δέχεστε ενόσω βρίσκεστε στην blue zone, δηλαδή έξω από τον κύκλο. Με αυτό τον τρόπο, θέλει να προωθήσει περισσότερο τις closed-ranged μάχες εντός του κύκλου και να κάνει τον ρυθμό του παιχνιδιού πιο γρήγορο. Οι αλλαγές θα βρίσκονται στον test server μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ θυμίζουμε ότι μέσα στον Νοέμβριο θα προστεθεί ο μηχανισμός σκαρφαλώματος.

Διαβάστε το preview του PlayerUnknown’s Battlegrounds και συζητήστε εκτενώς για το νέο map στο σχετικό forum topic.

Φωτογραφίες

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Σχόλια  

#1 ashbringer (Level 25) 15/06/2017 08:55
Αρκετοί θα επιλέξουν ζόμπι.Θα έχει πολύ γέλιο.
#2 ashbringer (Level 25) 25/08/2017 09:10
Πολύ ωραίος και καλοφτιαγμένος χάρτης.
#3 ashbringer (Level 25) 18/10/2017 09:59
Μέχρι την τελική έκδοση θα έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες βελτιώσεις.