Ειδήσεις Action Η Warner Bros. δεν θα κυκλοφορήσει άλλα Batman Arkham

Η Warner Bros. δεν θα κυκλοφορήσει άλλα Batman Arkham

Tuesday, 12 Sep 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/68/92/9f/conroy-social-56-1505231218.jpg
 

Η Warner Bros. δεν θα κυκλοφορήσει άλλα Batman Arkham

Σύμφωνα με τον Kevin Conroy.

 Ο Kevin Conroy, γνωστός voice actor από τους ρόλους του στον Batman, ανακοίνωσε ότι η Warner Bros. δεν έχει σχέδια για νέα Batman: Arkham games.

Ο Conroy δήλωσε δημόσια σε fan του στο Wizard World Nashville: "Δεν πίστευα ότι θα δημιουργήσουν κάποιο νέο παιχνίδι αλλά όντως αυτό ισχύει. Έχουν βγάλει δισεκατομμύρια δολάρια από αυτά τα games αλλά δεν έχουν κάποιο νέο στα σχέδιά τους." 

Υπήρχαν φήμες ότι η Warner Bros. δουλεύει για ένα παιχνίδι που αφορά τον Damian Wayne, αλλά μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Διαβάστε τα reviews όλων των Batman games.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 21) 12/09/2017 22:42
O Conroy μαζί με τον Hamil είναι από τις εικονικές φωνές του χώρου. Δε λέω ότι δύσκολα θα ξαναγίνει Batman ή Joker αντίστοιχα χωρίς τις φωνές αυτών των δύο. Αλλά τα στάνταρ που έχουν θέσει είναι υψηλά. Πλέον ο κόσμος θα τους θυμάται για τους συγκεκριμένους ρόλους περισσότερο από κάθε άλλο.
#2 ashbringer (Level 25) 13/09/2017 08:32
Δεν πρόκειται να σταματήσουν να βγάζουν games για Batman.Πρώτον διότι είναι απο τους πιο δημοφιλής χαρακτήρες και στα κόμικς αλλά και στις ταινίες και δεύτερον διότι ήδη εδώ και καιρό με την σειρά arkham έχουν βγάλει πάρα πολλά χρήματα.