Ειδήσεις Action Fortnite Battle Royale mode...σαν το PUBG

Fortnite Battle Royale mode...σαν το PUBG

Tuesday, 12 Sep 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/05/19/ab/pubg-battle-royale-67-1505243963.jpg
 

Fortnite Battle Royale mode...σαν το PUBG

Από τους developers του Unreal Tournament.

Η Epic Games ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα Battle Royale mode για το Fortnite, στο οποίο θα αναμετριούνται μέχρι 100 παίκτες.

Για πρώτη φορά θα υπάρξουν PvP μάχες στο ομώνυμο Shooter με στοιχεία City Building που κυκλοφορεί ήδη σε early access. Το στυλ παιχνιδιού Battle Royale είναι σαφώς εμπνευσμένο από το PlayerUnknown's Battlegrounds και θα γίνει διαθέσιμο στους test servers για πρώτη φορά στις 26 Σεπτεμβρίου. Το Battle Royale mode αναπτύσσεται από τους developers που είχαν εργαστεί στο κορυφαίο για την εποχή του FPS Unreal Tournament.

"Μας αρέσουν τα Battle Royale games, όπως το PlayerUnknown's Battlegrounds και θα θέλαμε να επενδύσουμε σε αυτό στη νέα μας έκδοση" δήλωσε η Epic Games, η οποία ετοιμάζει το mode αυτό για μήνες.

Ανάλογη τακτική ακολούθησαν και οι developers της Daybreak, η οποία χώρισε το H1Z1 σε δύο games, το Survival και αυτό που βασίζεται στο γρήγορο PvP που δίνει το Battle Royale mode.

Διαβάστε το preview μας για το PlayerUnknown's Battlegrounds και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίξτε μαζί μας PUBG! Γράψτε το ID σας εδώ και κάντε μας add.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Σχόλια  

#1 ashbringer (Level 25) 13/09/2017 08:28
Εξαιρετικό το mode μέχρι να βγεί ένα νέο unreal tournament.