The Solus Project

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
10
The Solus Project

The Solus Project

Στη δημοσιότητα το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/7/15] H Grip Games ανακοίνωσε σήμερα ότι το επερχόμενο The Solus Project θα παρουσιαστεί σε playable μορφή στην προσεχή Gamescom.

Πρόκειται για ένα First-person Survival game στα πρότυπα του The Long Dark, το οποίο λαμβάνει χώρα σε έναν ερειπωμένο εξωγήινο πλανήτη. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας καλείται να εξερευνήσει τον πλανήτη αυτό αψηφώντας τους όποιους κινδύνους, αλλά και τις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες που επικρατούν και να βρει έναν τρόπο για επιστρέψει πίσω στην Γη. Παράλληλα, στον πλανήτη αυτόν θα συναντήσετε και τα απομεινάρια ενός αρχαίου εξωγήινου πολιτισμού.

Εν τω μεταξύ, αξίζει να σημειώσουμε ότι το The Solus Project αναπτύσσεται από την Teotl Studios, υπό την επίβλεψη του Sjoerd De Jong, ο οποίος ήταν υπεύθυνος παραγωγής στο The Ball, ένα αξιόλογο Action-Adventure που είχε κυκλοφορήσει το 2010 για PC. Επιπλέον, ο Ολλανδός developer έχει εργαστεί στο πρώτο Killzone, στο Syndicate της Starbreeze Studios, αλλά και στο Unreal Tournament 2004. To The Solus Project θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4 και σύμφωνα με τους developers θα υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αλληλεπιδράσετε με άλλους παίκτες, παρά το γεγονός ότι θα είναι αυστηρά single-player, χωρίς κάποιο multiplayer mode.

Κλείνοντας να προσθέσουμε ότι το The Solus Project θα είναι console exclusive στο Xbox One, καθώς αναπτύσσεται για την κονσόλα της Microsoft στα πλαίσια του προγράμματος ID@Xbox. Δεν αποκλείεται όμως να το δούμε μετέπειτα και στο PS4. Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής στην Gamescom θα υπάρχει ένα demo του The Solus Project στα booth της Microsoft και οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν από πρώτο χέρι. Στην gallery του άρθρου πάντως υπάρχουν αρκετά screenshots για να σχηματίσετε και εσείς μια πρώτη άποψη για το game.

[UPDATE 14/8/15] Η Grip Games και η Teotl Studios έδωσαν από κοινού στην δημοσιότητα το πρώτο gameplay βίντεο για το The Solus Project. Στο τρέιλερ αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε τα οχτώ πρώτα λεπτά του gameplay του επερχόμενου Survival που αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και Xbox One.

[UPDATE 2: 21/10/15] H Grip Games και η Teotl Studios ανακοίνωσαν ότι στις αρχές του 2016 θα κυκλοφορήσει μια πρώιμη έκδοση του The Solus Project για PC και Xbox One.

Συγκεκριμένα στις αρχές της προσεχής χρονιάς θα δούμε το επερχόμενο First-Person Survival στις υπηρεσίες Early Access και Game Preview του Steam και του Xbox One αντίστοιχα, αλλά και στην ψηφιακή πλατφόρμα GOG. Να σημειωθεί εδώ ότι η πρώιμη έκδοση του The Solus Project θα διατεθεί ταυτόχρονα σε όλα τα format.

O Jan Cabuk, ο πρόεδρος της Grip Digital, δήλωσε ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι το The Solus Project πήρε το πράσινο φως για να κυκλοφορήσει στο Game Preview του Xbox One, ενώ σε ανάλογες δηλώσεις προέβη και ο Sjoerd de Jong της Teotl Studios. O τελευταίος πρόσθεσε επίσης ότι η εταιρεία του θα ακολουθήσει μια “episodic” προσέγγιση στην ανάπτυξη του The Solus Project, καθώς σταδιακά θα προστίθενται νέα levels και quests στην πρώιμη έκδοσή του. Στην πορεία ανάλογα με το feedback των παικτών θα διαμορφωθεί η τελική έκδοση του παιχνιδιού, η οποία αναμένεται να διατεθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2016.

Εν τω μεταξύ, η Grip Games έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα αρκετά νέα screenshots του The Solus Project τα οποία και μπορείτε να δείτε στην gallery του άρθρου.

[UPDATE 3: 9/2/16] Το The Solus Project, το επερχόμενο survival game των Teotl Studios και Grip Digital θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου στο Steam Early Access και στις 26 Φεβρουαρίου στο Xbox Game Preview.

O Jakub Mikyska, ο πρόεδρος της Grip Digital, τόνισε ότι το The Solus Project διαφέρει σημαντικά από τα υπόλοιπα sandbox survival games που έχουν κατακλύσει την αγορά, καθώς διαθέτει πλοκή και προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη single-player εμπειρία, καθώς ο πρωταγωνιστής καλείται να ανακαλύψει τα μυστικά ενός εξωγήινου πλανήτη για να σώσει την ανθρωπότητα.

[UPDATE 4: 21/9/17 - Στη δημοσιότητα το launch trailer] Η Teotl Studios έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του The Solus Project.

Το The Solus Project κυκλοφορεί από το 2016 για PC και Xbox One. Διαβάστε το review του. Απ' τις 18 Σεπτεμβρίου θα το βρείτε και στο PS4. Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 tonyler (Level 23) 22/07/2015 23:13
Μου δινει την αισθηση του no man sky απο τα video.
Ελπιζω να ειναι καλο γιατι το setting σε συνδυασμο με το genre φαινεται να δενουν καταπληκτικα!!
#2 DestroyerGR (Level 18) 23/07/2015 01:40
Μου αρέσει ο δρόμος που διάλεξαν αλλά αναρωτιέμαι αν θα βγει σαν το The Forest ή σαν το No Man's Sky.Μια μήξη και των δύο ίσως;;
#3 ashbringer (Level 25) 23/07/2015 07:45
Συμφωνώ με tonyler.Όντως δίνει την αίσθηση ότι έχει δανειστεί στοιχεία απο no man sky.
#4 Myrmidon (Level 21) 23/07/2015 07:57
Για να δούμε. Χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4.
#5 supermario644ever (Level 20) 23/07/2015 09:41
Καλό,ενδιαφέρον και ατμοσφιρικό game.Πιστεύω πως θα το δοκιμάσω
#6 Marston (Level 12) 23/07/2015 17:41
Χμμ.. καλοδεχούμενο αλλά κρατάω μια πισινή.
#7 Efane (Level 24) 23/07/2015 21:09
περιμένουμε πως και πως Survival games :eek:
#8 ThanosRipper (Level 15) 23/07/2015 22:11
Mε το που είδα το trailer κατευθείαν το No Mans Sky σκέφτηκα! :lol: Ωραίο περιβάλλον και τα γραφικά εκεί που βρέχει και ρίχνει καταιγίδες απλά φανταστικό! Πιστεύω πως θα είναι κάτι αξιόλογο!
#9 Purified Water (Level 17) 14/08/2015 20:30
Πολύ ωραία γραφικά και ατμόσφαιρα.
#10 ashbringer (Level 25) 22/09/2017 09:20
Αρκετά ατμοσφαιρικό το launch trailer.
Notification