Hitman: The Complete First Season

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
11
Hitman: The Complete First Season

Hitman: The Complete First Season

Η IO Interactive ετοιμάζει μεγάλη ανακοίνωση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/1/16] Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το νέο Hitman θα κυκλοφορήσει...σε επεισόδια.

Στις 11 Μαρτίου θα γίνει διαθέσιμη η πρώτη αποστολή που θα αφορά τον πρόλογο του παιχνιδιού που θα διεξάγεται στο Παρίσι. Τον Απρίλιο θα ακολουθήσει το επεισόδιο της Ιταλίας και τον Μάιο του Μαρόκου. Ακολούθως, κάθε μήνα θα προστίθενται νέες τοποθεσίες. Συγκεκριμένα αναμένονται Ταϋλάνδη, Αμερική και Ιαπωνία.

Η αιτιολογία για την απόφαση αυτή της Square Enix σύμφωνα με τον Hannes Seifert, επικεφαλής της IO Interactive, ήταν ότι "Χρειαζόταν επιπλέον χρόνος για να βεβαιωθεί η εταιρεία ότι κάθε level που θα δημιουργηθεί θα έχει την ανάλογη ποιότητα".

Το πρώτο επεισόδιο θα κοστίζει 15 ευρώ με κάθε επιπλέον τοποθεσία να κοστολογείται στα 10 ευρώ. Εναλλακτικά, θα μπορείτε να αποκτήσετε το παιχνίδι για 60 ευρώ όταν κυκλοφορήσουν όλα τα επεισόδια. Θα ακολουθήσει η retail έκδοση μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η beta του The Hitman θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου για PS4 και στις 19 Φεβρουαρίου για PC. Με προπαραγγελία του Intro Pack αποκτάτε σίγουρη πρόσβαση.

[UPDATE: 31/3/16 - Episode Two - Sapienza] Η IO Interactive ανακοίνωσε ότι το Hitman: Episode Two - Sapienza θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου.

Επιπλέον, έχει περαστεί patch στο Episode One, το οποίο προσθέτει το Vampire Magician Challenge Pack με 10 challenges που περιλαμβάνουν το ομώνυμο κοστούμι του παιχνιδιού. Βελτιώνει επίσης το loading, την σύνδεση με τους servers και διάφορα crashes και bugs.

[UPDATE 2: 25/5/16 - Episode 3: Marrakesh] Οι ΙΟ Interactive και Square Enix ανακοίνωσαν από κοινού την ημερομηνία κυκλοφορίας του τρίτου επεισοδίου του Hitman.

Πιο συγκεκριμένα το Hitman – Episode 3: Marrakesh θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα για PC, PS4 και Xbox One. Το νέο κεφάλαιο του Hitman θα περιλαμβάνει την αποστολή “A Gilded Kage”, στην οποία και θα πρέπει να εξουδετερώσετε δύο στόχους, τον τραπεζίτη-επενδυτή Claus Strandberg και τον στρατηγό Reza Zaydan. Με βάση το σενάριο πρόκειται σύντομα να διεξαχθεί ένα πραξικόπημα και ως εκ τούτου επικρατούν αναταραχές και διάφορες συγκρούσεις μεταξύ των κατοίκων της πόλης και της στρατιωτικής δύναμης του Reza Zaydan.

Στο Hitman – Episode 3: Marrakesh θα υπάρχουν δεκάδες in-game Challenges, καθώς και ένα νέο setting για τo Contracts mode και τα Escalation missions. Οι developers αναφέρουν ότι για μια ακόμη φορά θα μπορείτε να εξερευνήσετε ένα πλήθος διαφορετικών τοποθεσιών μέσα στην πόλη και να εκτελέσετε τους αντιπάλους σας με διάφορους τρόπους. Θυμίζουμε ότι στο μέλλον θα κυκλοφορήσουν τρία ακόμη επεισόδια που θα λαμβάνουν χώρα στην Ταϊλάνδη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Ιαπωνία. Η retail έκδοση που θα περιλαμβάνει όλα τα επεισόδια του Hitman αναμένεται τον Ιανουάριο του 2017.



Το Hitman – Episode 3: Marrakesh θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαίου 2016 για PC, PS4 και Xbox One. Οι κάτοχοι του Hitman Full Experience Pack μπορούν να το προμηθευτούν δωρεάν, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δύναται να το αποκτήσουν έναντι 9.99 ευρώ.

[UPDATE 3: 13/6/16 - Summer Bonus Episode] Η ΙΟ Interactive ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ότι αυτό το καλοκαίρι θα δούμε ένα standalone επεισόδιο για το Hitman, το οποίο και θα φέρει τον τίτλο Summer Bonus Episode.

Με βάση τα όσα αναφέρει το επίσημο δελτίο τύπου που μας απέστειλε η Square Enix, το Summer Bonus Episode θα περιλαμβάνει δύο νέες αποστολές, οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα στην Sapienza και το Marrakesh. Τις δύο προαναφερθείσες τοποθεσίες τις έχουμε ήδη επισκεφθεί στα Episode 2: Sapienza και Episode 3: Marrakesh του Hitman, παρόλα αυτά το σενάριο αυτή την φορά θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε δει στο νέο κεφάλαιο της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή The Icon, θα πρέπει να σκοτώσετε έναν ηθοποιό κατά την διάρκεια των γυρισμάτων μιας νέας blockbuster ταινίας. Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα αργά το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Sapienza και όπως είναι φυσικό θα υπάρχει αρκετός κόσμος, οπότε θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί για να μην γίνετε αντιληπτοί. Η δεύτερη αποστολή ονομάζεται A Mole in Sand και σε αυτή ο Agent 47 καλείται να εξουδετερώσει ένα στέλεχος μια κατασκευαστικής εταιρείας, το οποίο και ετοιμάζεται να “πουλήσει” τα μυστικά της σε μια αντίπαλη εταιρεία. Όπως είναι αναμενόμενο και στις δύο αποστολές θα υπάρχουν διάφορα Challenges και Opportunities, ενώ θα σας παρέχουν ένα ακόμη setting για τα Escalation και Elusive Targets modes.

Μέχρι στιγμής πάντως η Square Enix δεν έχει ανακοινώσει ποιο θα είναι το κόστος διάθεσης του Summer Bonus Episode ή αν αυτό θα διατεθεί δωρεάν για όσους έχουν προμηθευτεί το Hitman: The Complete Experience.

To Summer Bonus Episode του Hitman θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 4: 5/8/16 – Episode Four: Bangkok] Στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης μας μεταφέρει η τέταρτη αποστολή του Hitman.

Σκοπός της αποστολής αυτής είναι η δολοφονία του ηγετικού μέλους ενός μικρού συγκροτήματος καθώς και του δικηγόρου του. Οι δυο τους διαμένουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στον ποταμό Τσάο Πράγια, λίγο έξω από τη Μπανγκόκ. Το τέταρτο επεισόδιο περιλαμβάνει 65 διαφορετικά challenges, νέο εξοπλισμό, όπλα και αντικείμενα.

Η ανακοίνωση της νέας αποστολής συνοδεύεται και από ένα μουσικό βίντεο, μέρος της δουλειάς του κύριου στόχου μας, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Η πέμπτη αποστολή του Hitman θα λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ και θα ακολουθήσει η τελευταία στην Ιαπωνία πριν το τέλος του 2016.

Το Hitman: Episode 4 – Bangkok θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 5: 31/8/16 - Hitman: The Complete First Season] Η Square Enix θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου όλα τα επεισόδια του Hitman σε retail μορφή, με την ονομασία Hitman: The Complete First Season.

Η The Day One Edition θα περιέχει το παιχνίδι σε steelbook. Στο πακέτο θα βρείτε πάνω από 100 ώρες gameplay με όλες τις τοποθεσίες της Season One, τα updates και τα επεισόδια Prologue, Γαλλία, Ιταλία, Μαρόκο, Ταϋλάνδη, Αμερική και Ιαπωνία. Θα υπάρχουν επίσης τα Escalation Contracts και τα Contracts που έχει δημιουργήσει το community του παιχνιδιού, όπως επίσης και πρόσβαση στα Elusive Target live game events που θα λάβουν χώρα μετά τις 31 Ιανουαρίου.

HITMAN-SteelBook-English ESRB-600x338

Θα υπάρξει επίσης επιπλέον περιεχόμενο και συγκεκριμένα:
- 3 bonus αποστολές
- Το soundtrack
- Making of
- Hitman Requiem Blood Money Pack με την άσπρη στολή από το Blood Money, την λευκή πάπια και το πιστόλι ICA.
- Η έκδοση για PS4 θα περιλαμβάνει έξι επιπλέον αποστολές στο Σαράγιεβο

hitman-requiem-blood-money-pack


Η Hitman: The Complete First Season θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου 2017 για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 6: 6/9/16 - Episode 5: Freedom Fighters] Μετά την ανακοίνωση του Hitman: The Complete First Season, η Square Enix ανακοίνωσε και το πέμπτο επεισόδιο του νέου Hitman.

Ονομάζεται Hitman Episode 5: Freedom Fighters, θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου και θα λαμβάνει χώρα στο Colorado. Στόχος σας είναι να μπείτε κρυφά σε μία φάρμα στο Κολοράντο η οποία είναι απλά μία κάλυψη καθώς κρύβει ολόκληρη στρατιωτική βάση εκπαίδευσης μισθοφορικού στρατού.

hitman-2016-episode-5-1

 

Στόχος σας να εξοντώσετε τέσσερις στρατιωτικούς, τους Sean Rose, Maya Parvati, Ezra Berg και Penelope Graves. Όλοι τους άκρως επικίνδυνοι, χρησιμοποιώντας από όπλα τρομοκρατών μέχρι και χημικά. Πρόκειται για την πιο δύσκολη μέχρι τώρα αποστολή του Agent 47 καθώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλες τις μέχρι τώρα ικανότητές σας.

hitman-2016-episode-5-1

Το Hitman: Episode 5 θα περιλαμβάνει νέες μεταμφιέσεις και 70 challenges που θα σας δώσουν νέο εξοπλισμό, όπλα και αντικείμενα.

[UPDATE 7: 12/10/16 - Episode 6: Hokkaido] To έκτο και τελευταίο επεισόδιο του νέου Hitman ονομάζεται Episode 6: Hokkaido και θα λαμβάνει χώρα σε ένα νησί της Ιαπωνίας, το Hokkaido. Το τελευταίο επεισόδιο θα περιλαμβάνει high tech όπλα και gadgets, τα οποία κάνουν ωραία αντίθεση με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Hokkaido. Πάρτε μια γεύση από το παρακάτω τρέιλερ:

Το Hitman – Episode 6: Hokkaido θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτώβρη για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 8: 31/1/17 - What’s in the box trailer] Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα ένα χιουμοριστικό τρέιλερ για το Hitman: The Complete First Season. Οι ηθοποιοί έχουν τον ρόλο δύο παρουσιαστών της τηλεόρασης που διαφημίζουν την retail έκδοση του παιχνιδιού σε στυλ... telemarketing.

Το Hitman: The Complete Season περιλαμβάνει τα έξι επεισόδια του παιχνιδιού σε Steelbook συσκευασία, το making of του Hitman, επιπλέον αποστολές και το soundtrack. Όπως αναφέρει η εταιρεία, προσφέρει μεταξύ άλλων πάνω από 100 ώρες gameplay, 80 Escalation Contracts και περισσότερα από 150.000 User Contracts. Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE 9: 6/10/17 - Teaser για μεγάλη ανακοίνωση] Η IO Interactive ανακοίνωσε πως επέρχεται νέο περιεχόμενο καθώς και μια ιδιαίτερη ανακοίνωση για το Hitman προς το τέλος του Οκτώβρη.

Τα νέα κυκλοφόρησαν μέσω ενός post στην επίσημη σελίδα της IO Interactive όπου η Δανέζικη εταιρεία ανάπτυξης παρουσίασε ένα πρόγραμμα περιεχομένου για αυτόν τον μήνα. Συγκεκριμένα στις 13 Οκτωβρίου θα προστεθούν 10 νέα Featured Contracts και ένα ολοκαίνουριο Challenge Pack σε όλες τις πλατφόρμες. Από κει και πέρα η εταιρεία καλεί το κοινό της να συντονιστεί στις 24 Οκτωβρίου για την ανακοίνωση νέου περιεχομένου, πιθανότατα ενός νέου DLC, μέσω μιας εικόνας όπου αχνοφαίνεται ο Agent 47 χωρίς ωστόσο να είμαστε βέβαιοι αν αυτός κρύβεται πίσω από την θολούρα που σκεπάζει τη φωτογραφία.

Διαβάστε το review του Hitman - Intro Pack από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 redman40 (Level 12) 15/01/2016 07:03
Δεν μου αρέσουν αυτά με τα επεισοδιακά παιχνίδια, θα περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο για να το πάρω. Σιγά μην παίζω μια μια τις τοποθεσίες, τρίχες!
#2 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 15/01/2016 11:08
Μία τα παιχνίδια που δεν έχουν single player και μία αυτά που κυκλοφορούν με δόσεις. Κι άντε, να πεις για κάνα adventure, Ο.Κ.. Το Hitman ρε;! Το Hitman;!
#3 Vinset06 (Level 10) 15/01/2016 17:40
Δε πειράζει εξάλλου όλες μου οι συλλογές games αποτελούνται από retail oποτε θα περιμένω.
#4 Salina (Level 18) 16/01/2016 14:13
Γιατι σε επεισοδια γιατι ?!?!?!? Αν ειναι να μας δινουν το game λιγο λιγο και να μας βγαινει η ψυχη στην αναμονη σαν το Life Is Strange αστο! Μπραβοο ρε Square Enix ουτε επιτηδες να το κανες για να μας ξενερωσεις! :-|
#5 The_Doctor (Level 9) 17/01/2016 08:33
Όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι και πέσει η τιμή σε λογικά επίπεδα θα το αγοράσω γιατί τα έχω όλα της σειράς.
#6 Blood King (Level 25) 01/04/2016 00:07
Όσο γρηγορότερα τα κυκλοφορήσουν τόσο γρηγορότερα θα τα αγοράσουμε.
#7 ashbringer (Level 25) 25/05/2016 21:21
Για ποιό λόγο να κυκλοφορεί ένα ένα επεισόδιο; Τραγικό πιστεύω ειδικά για αυτήν την τιτλάρα.
#8 mastrogas (Level 9) 13/06/2016 18:21
Κάντε το ολόκληρο με την μία ρε παιδιά !
#9 Salina (Level 18) 06/08/2016 22:08
Ετσι οπως βλεπω το episode 4 του hitman μεχρι 16 του μηνα φανταζει αιωνας απφφφφφ.... :sad:
#10 drakul (Level 16) 31/08/2016 23:45
πολυ καλο το retail.μακαρι ολα τα season να ηταν ετσι σε ολα τα games.
#11 CutieKiller (Level 10) 01/09/2016 22:45
περιμενω πως και πως!!! :lol:
#12 Shikabane_Hime7 (Level 29) 31/01/2017 14:04
Με στιγμάτισε το "Whats in the box" στο τελευταίο update...
#13 ashbringer (Level 25) 01/02/2017 16:14
Τώρα λοιπόν που ολοκληρώθηκε το πακέτο είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά.
#14 Dovahkiin (Level 22) 01/02/2017 16:25
Άντε, καιρός ήταν. Έβγαζαν ένα ένα τα επεισόδια και ποιο το νόημα? Τώρα έφτασε η στιγμή να το απολαύσουμε ολοκληρωμένο.
#15 Professor_Severus_Snape (Level 28) 01/02/2017 23:03
Πολλοί στο Steam κράζουν το παιχνίδι γιατί είναι always online, ενώ το optimization εμφανίζεται αρκετά προβληματικό. Σχολιάζεται το γεγονός ότι ένα disconnect για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μιας πολύ σημαντικής προόδου που μπορεί να έχεις κάνει στη διάρκεια μιας αποστολής.
Notification