Ειδήσεις Action The Division: Δωρεάν περίοδος

The Division: Δωρεάν περίοδος

Wednesday, 13 Sep 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου   | (5 σχόλια)
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f8/fc/99/the-division-free-weekend-45-1481804370.jpg
 

The Division: Δωρεάν περίοδος

Παίξτε το για ένα ολόκληρο τετραήμερο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/12/16] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα μπορέσετε να παίξετε δωρεάν το The Division μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μπαίνοντας στο Uplay από PC, θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το παιχνίδι συμπεριλαμβανομένων των updates. Αυτό που δεν θα μπορέσετε να δείτε είναι το content του Season Pass. Μέχρι και την Κυριακή, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε το The Division και σε περίπτωση που σας άρεσε, θα μπορέσετε να το αποκτήσετε αφού θα τρέχει παράλληλα 50% έκπτωση.

[UPDATE: 28/2/17 - Δωρεάν έκδοση] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το τρίτο και τελευταίο expansion του The Division με τίτλο Last Stand, θα κυκλοφορήσει αύριο Τρίτη 28/2 σε όλα τα format, μαζί με το update 1.6.

Τα expansions Underground και Survival που κυκλοφόρησαν σε PC και xbox One θα κυκλοφορήσουν αργότερα και στο PS4. Το Last Stand προσθέτει την Βόρεια περιοχή της Dark Zone η οποία κρύβει υψηλότατες προκλήσεις και το Last Stand PvP mode.

Παράλληλα, η Ubisoft διαθέτει μία δωρεάν trial έκδοση από αύριο για όλα τα format. Το level cap είναι το level 8. Συνεπώς όσοι επιθυμείτε παίξτε το παιχνίδι κι αν σας κρατήσει τότε αποκτήστε την ολοκληρωμένη έκδοση.

[UPDATE 2: 3/5/17 - Παίξτε το δωρεάν] Το The Division είναι ξανά διαθέσιμο δωρεάν.

Παίξτε το free trial από την Πέμπτη 4 Μαϊου, μέχρι και την Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας για την ακρίβεια). Μπορείτε να παίξετε την τελική έκδοση του παιχνιδιού! Δεν ισχύει δηλαδή το μέχρι πρότινος trial που επέτρεπε να φτάσετε μέχρι το level 8 ή να απολαύσετε έξι ώρες παιχνιδιού. Τώρα απολαμβάνετε πλέον την πλήρη εμπειρία.

[UPDATE 3: 13/9/17 - Δωρεάν για το τετραήμερο] Η Ubisoft δίνει το The Division δωρεάν για το ερχόμενο τετραήμερο.

Παίξτε το Third-Person Shooter, με το multiplayer ξεκλειδωμένο, από αύριο 14/9 στις 20:00 μέχρι και την Κυριακή 17/9 την ίδια ώρα. Θα μπορέσετε να μπείτε κανονικά ακόμα και μέσα στην Dark Zone.

Διαβάστε το review του The Division και συζητήστε μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic. Θέλετε να παίξουμε παρέα online; Ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Σχόλια  

#1 pavtso (Level 10) 15/12/2016 18:03
το τζαμπα παντα ηταν καλο!!!!!!!!!!! ! να δοκιμασουμε και το game!!!! :D
#2 Divine Raiden (Level 25) 28/02/2017 00:27
Good to know.Μπορεί να του δώσω μια ευκαιρία σε κάποια φάση.Thank you Χριστιάνα.
#3 yiannisthemenace (Level 2) 28/02/2017 12:26
Ρε σεις δεν άκουσα και πολύ καλά λογια για το παιχνίδι. Δεν το τσέκαρα οφείλω να παραδεχτώ αλλα άκουσα μέτρια πράγματα... Γιαυτό και θα τσεκάρω το demo, μήπως και όλοι μου λένε ψέματα γιατί με μησούνε! ;)
#4 Divine Raiden (Level 25) 28/02/2017 13:05
Παραθέτοντας yiannisthemenace:
Ρε σεις δεν άκουσα και πολύ καλά λογια για το παιχνίδι. Δεν το τσέκαρα οφείλω να παραδεχτώ αλλα άκουσα μέτρια πράγματα... Γιαυτό και θα τσεκάρω το demo, μήπως και όλοι μου λένε ψέματα γιατί με μησούνε! ;)

Το παιχνίδι απ'όσο ξέρω το έφτιαξαν πριν λίγους μήνες.Και εγω στην αρχή είχα ακούσει άσχημα πράγματα αλλα τελευταία ακούω καλά πράγματα και το βλέπω να ανεβαίνει.
#5 ashbringer (Level 25) 04/05/2017 08:26
Θα του ρίξω μια ματιά τώρα που είναι δωρεάν για λίγες μέρες και ίσως το αγοράσω.