Ειδήσεις Action Dynasty Warriors 9

Dynasty Warriors 9

Thursday, 03 Aug 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (6 σχόλια)
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/73/12/23/dynasty-warriors-9-1-5-1494324032.jpg
 

Dynasty Warriors 9

Έρχεται στη Δύση και σε PC και Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/12/16] Η εταιρεία ανάπτυξης Omega Force και η Koei Tecmo ανακοίνωσαν το Dynasty Warriors 9 στα πλαίσια της εκπομπής "Greatest Games Lineup in History" που παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της Sony Interactive Entertainment Japan Asia Atsushi Morita.

Το νέο Hack 'n' Slash Action game θα αποτελέσει μια αναγέννηση της σειράς σύμφωνα με την Omega Force, με δραστικές αλλαγές στο παιχνίδι και εξερεύνηση ανοιχτού κόσμου. Θα υπάρχουν πόλεις στις οποίες θα μπορείτε να εισέλθετε ή να βγείτε ελεύθερα και ο χάρτης θα έχει αρκετές διαφορές από τον προγενέστερο, ειδικά στο υψόμετρο.

 

Στο παιχνίδι θα επανεμφανιστούν ακι οι 83 χαρακτήρες του Dynasty Warriors 8 Empires. Ο Zhou Cang θα είναι playable, ενώ θα πλαισιωθεί κι από ορισμένους νέους. Το σενάριο θα διεξάγεται στην Κίνα καθώς εντός του παιχνιδιού έχουν ανακατασκευαστεί σημεία όπως τα Hulao Pass και Zhongyuan. 

Δείτε τα σχετικά βίντεο. Στο δεύτερο υπάρχει ένα πολύ σύντομο πλάνο από το gameplay.

[UPDATE: 9/5/17 - Exclusive του PS4] Σύμφωνα με το Ιαπωνικό περιοδικό Famitsu, το Dynasty Warriors 9 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4.

Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι πέρα από το κλασικό hack ‘n’ slash gameplay ενάντια σε μεγάλες στρατιές, θα περιλαμβάνει σημεία όπου θα χρειαστεί να επιδοθείτε σε sniping από μακριά και επιθέσεις σε εχθρικά κάστρα με την χρήση ενός grappling hook. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι το Dynasty Warriors 9 θα είναι το πρώτο open-world game της σειράς.

[UPDATE: 12/5/17 - Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες] Το Dynasty Warriors 9 θα αποτελέσει αξιοσημείωτη αλλαγή από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Για πρώτη φορά, το παιχνίδι θα εισάγει μάχες ανοικτό κόσμο, αντί για μάχες σε πίστες όπως παλιότερα. Ο τίτλος εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από τις συγκρούσεις μεγάλης κλίμακας για τις οποίες είναι γνωστή η σειρά, μόνο που πλέον οι μάχες θα διαδραματίζονται σε διαφορετικά σημεία του χάρτη, ανάλογα με τη χρονική περίοδο.

Το παιχνίδι εισάγει επίσης πολλά νέα στοιχεία gameplay, όπως συγκεκριμένες ενέργειες που ποικίλλουν ανάλογα με το περιβάλλον σας. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα γάντζο για να σκαρφαλώσουν όταν πλησιάζουν τείχη ή βουνά. Η Koei Tecmo έχει επιβεβαιώσει ότι και οι 83 χαρακτήρες που υπήρχαν στα προηγούμενα Dynasty Warriors επιστρέφουν στο Dynasty Warriors 9, μαζί με αρκετούς νέους μαχητές.

Επιπλέον, η εταιρεία ενημέρωσε την επίσημη ιστοσελίδα του Dynasty Warriors 9 με μια συλλογή από screenshots, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.


[UPDATE: 3/8/17 - Ανακοινώθηκε για PC και Χbox One και έρχεται στη Δύση] Το προοριζόμενο αρχικά για PS4 exclusive Dynasty Warriors 9 θα κυκλοφορήσει και για PC (μέσω Steam) και Xbox One, ενώ η Koei Tecmo ανακοίνωσε και τον ερχομό του Αction hack-n-slash στη Δύση. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ημερομηνία για το πότε θα κυκλοφορήσει αλλά το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι θα έρθει. 

Διαβάστε ακόμη το review του Dynasty Warriors 8: Empires και συζητήστε περισσότερο για το Dynasty Warriors 9 στο παρακάτω forum topic.

Φωτογραφίες

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Σχόλια  

#1 ashbringer (Level 25) 19/12/2016 08:10
Εξαιρετικό βίντεο.Πολύ δυνατός τίτλος.
#2 Kalliniki (Level 17) 19/12/2016 17:36
Ωραία, θα δούμε ένα αλλαγμένο Dynasty Warriors. :-)
#3 Blood King (Level 23) 09/05/2017 18:39
Dynasty Warriors για πάντα, λατρεύω την σειρά και δεν πρόκειται να το χάσω όταν έρθει η ώρα.
#4 Phobos (Level 20) 12/05/2017 20:44
Πολύ λατρεία βλέπω στον Guan Yu :P Ανυπομονώ να δω πως θα εφαρμόσουν το open-world concept στη σειρά.
#5 ashbringer (Level 25) 13/05/2017 10:58
Μάχες σε ανοιχτό κόσμο επιτέλους.Θα είναι φοβερό διότι οι μάχες του είναι επικές.
#6 ashbringer (Level 25) 04/08/2017 13:06
Οπότε θα το απολαύσουμε σε όλα τα φορματ.