Dynasty Warriors 9

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
31
Dynasty Warriors 9

Dynasty Warriors 9

Η Koei Tecmo αποκάλυψε το Dynasty Warriors 9 Empires. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/12/16] Η εταιρεία ανάπτυξης Omega Force και η Koei Tecmo ανακοίνωσαν το Dynasty Warriors 9 στα πλαίσια της εκπομπής "Greatest Games Lineup in History" που παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της Sony Interactive Entertainment Japan Asia Atsushi Morita.

Το νέο Hack 'n' Slash Action game θα αποτελέσει μια αναγέννηση της σειράς σύμφωνα με την Omega Force, με δραστικές αλλαγές στο παιχνίδι και εξερεύνηση ανοιχτού κόσμου. Θα υπάρχουν πόλεις στις οποίες θα μπορείτε να εισέλθετε ή να βγείτε ελεύθερα και ο χάρτης θα έχει αρκετές διαφορές από τον προγενέστερο, ειδικά στο υψόμετρο.

Στο παιχνίδι θα επανεμφανιστούν ακι οι 83 χαρακτήρες του Dynasty Warriors 8 Empires. Ο Zhou Cang θα είναι playable, ενώ θα πλαισιωθεί κι από ορισμένους νέους. Το σενάριο θα διεξάγεται στην Κίνα καθώς εντός του παιχνιδιού έχουν ανακατασκευαστεί σημεία όπως τα Hulao Pass και Zhongyuan. 

Δείτε τα σχετικά βίντεο. Στο δεύτερο υπάρχει ένα πολύ σύντομο πλάνο από το gameplay.

[UPDATE: 9/5/17 - Exclusive του PS4] Σύμφωνα με το Ιαπωνικό περιοδικό Famitsu, το Dynasty Warriors 9 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4.

Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι πέρα από το κλασικό hack ‘n’ slash gameplay ενάντια σε μεγάλες στρατιές, θα περιλαμβάνει σημεία όπου θα χρειαστεί να επιδοθείτε σε sniping από μακριά και επιθέσεις σε εχθρικά κάστρα με την χρήση ενός grappling hook. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι το Dynasty Warriors 9 θα είναι το πρώτο open-world game της σειράς.

[UPDATE 2: 12/5/17 - Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες] Το Dynasty Warriors 9 θα αποτελέσει αξιοσημείωτη αλλαγή από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Για πρώτη φορά, το παιχνίδι θα εισάγει μάχες ανοικτό κόσμο, αντί για μάχες σε πίστες όπως παλιότερα. Ο τίτλος εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από τις συγκρούσεις μεγάλης κλίμακας για τις οποίες είναι γνωστή η σειρά, μόνο που πλέον οι μάχες θα διαδραματίζονται σε διαφορετικά σημεία του χάρτη, ανάλογα με τη χρονική περίοδο.

Το παιχνίδι εισάγει επίσης πολλά νέα στοιχεία gameplay, όπως συγκεκριμένες ενέργειες που ποικίλλουν ανάλογα με το περιβάλλον σας. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα γάντζο για να σκαρφαλώσουν όταν πλησιάζουν τείχη ή βουνά. Η Koei Tecmo έχει επιβεβαιώσει ότι και οι 83 χαρακτήρες που υπήρχαν στα προηγούμενα Dynasty Warriors επιστρέφουν στο Dynasty Warriors 9, μαζί με αρκετούς νέους μαχητές.

Επιπλέον, η εταιρεία ενημέρωσε την επίσημη ιστοσελίδα του Dynasty Warriors 9 με μια συλλογή από screenshots, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.


[UPDATE 3: 3/8/17 - Ανακοινώθηκε για PC και Χbox One και έρχεται στη Δύση] Το προοριζόμενο αρχικά για PS4 exclusive Dynasty Warriors 9 θα κυκλοφορήσει και για PC (μέσω Steam) και Xbox One, ενώ η Koei Tecmo ανακοίνωσε και τον ερχομό του Αction hack-n-slash στη Δύση. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ημερομηνία για το πότε θα κυκλοφορήσει αλλά το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι θα έρθει. 

[UPDATE 4: 10/10/17 - Προσθήκη modes για 30 ή 60 frames]Το NiOh της εταιρείας ανάπτυξης Koei Tecmo ήταν από τους πρώτους τίτλους που προσέφεραν διαφορετικές ρυθμίσεις γραφικών για αυτή την γενιά κονσολών με σκοπό να αυξήσετε την ανάλυση ή τα frame rates.

Το Dynasty Warriors 9, το οποίο έχει την ίδια εταιρεία ανάπτυξης με το NiOh, θα έχει την ίδια επιλογή σύμφωνα με τον παραγωγό Akihiro Suzuki. Πιο συγκεκριμένα, ο Suzuki αποκάλυψε πως ο επερχόμενος τίτλος θα έχει υποστήριξη Playstation 4 Pro και Xbox One X ενώ θα συμπεριληφθεί ένα mode που θα παρέχει σταθερά 30 frames ανά δευτερόλεπτο με dynamic ανάλυση που θα ξεκινάει από τα 4K pixels και ένα άλλο mode που θα "τρέχει" 60 frames ανά δευτερόλεπτο σε χαμηλότερη ανάλυση για αυτές τις κονσόλες. Τέλος, ο Suzuki αποκάλυψε πως για την ώρα η ομάδα ανάπτυξης του Dynasty Warriors 9 δεν σκοπεύει να το φέρει και σε Switch.

[UPDATE 5: 17/11/17 - Νέο τρέιλερ με το theme song] Η Koei Temco κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για το Dynasty Warriors με συνδυασμό gameplay και αρκετών cutscenes, ωστόσο θυμίζει anime opening λόγω του ότι θέλουν να τονίσουν το τραγούδι που καλύπτει το τρέιλερ.

Το τραγούδι ονομάζεται King of the Street και ερμηνεύεται από τη γνωστή, στην Ιαπωνία, δυάδα τραγουδιστών B’z.

[UPDATE 6: 15/12/17 - Νέο τρέιλερ με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε] Η Koei Temco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ του Dynasty Warriors 9 συνοψίζοντας όλα όσα θα συναντήσετε στον επερχόμενο τίτλο.

Πρόκειται στην ουσία για ένα overview του παιχνιδιού καθώς στο 6λεπτο βίντεο παρουσιάζονται gameplay, features, ο open world χάρτης, το fighting system και κομμάτια της ιστορίας. Περιέχει συνολικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε δηλαδή προτού παίξετε το game.

 

[UPDATE 7: 19/12/17 - Gameplay trailers χαρακτήρων] Η Koei Tecmo έδωσε στη δημοσιότητα νέα gameplay τρέιλερ που αφορούν τους officers.

Δείτε τα παρακάτω:

 

Το Dynasty Warriors 9 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 13 Φεβρουαρίου του 2018 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε ακόμη το review του Dynasty Warriors 8: Empires και συζητήστε περισσότερο για το Dynasty Warriors 9 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/12/2016 08:10
Εξαιρετικό βίντεο.Πολύ δυνατός τίτλος.
#2 Kalliniki (Level 18) 19/12/2016 17:36
Ωραία, θα δούμε ένα αλλαγμένο Dynasty Warriors. :-)
#3 Blood King (Level 25) 09/05/2017 18:39
Dynasty Warriors για πάντα, λατρεύω την σειρά και δεν πρόκειται να το χάσω όταν έρθει η ώρα.
#4 Phobos (Level 22) 12/05/2017 20:44
Πολύ λατρεία βλέπω στον Guan Yu :P Ανυπομονώ να δω πως θα εφαρμόσουν το open-world concept στη σειρά.
#5 ashbringer (Level 25) 13/05/2017 10:58
Μάχες σε ανοιχτό κόσμο επιτέλους.Θα είναι φοβερό διότι οι μάχες του είναι επικές.
#6 ashbringer (Level 25) 04/08/2017 13:06
Οπότε θα το απολαύσουμε σε όλα τα φορματ.
#7 ashbringer (Level 25) 11/10/2017 09:39
Είναι πολύ καλό να έχεις την επιλογή να μπορείς να ρυθμίσεις τα γραφικά όπως εσύ θέλεις στην κονσόλα σου.
#8 ashbringer (Level 25) 18/11/2017 11:55
Πολύ ωραίο βίντεο με δυνατό gameplay.
Notification