Naruto to Boruto: Shinobi Striker: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Naruto to Boruto: Shinobi Striker: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Naruto to Boruto: Shinobi Striker: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε και η συλλεκτική. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/7/17] Κατά την διάρκεια της Anime Expo, η Bandai Namco ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Naruto to Boruto: Shinobi Striker.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 για PC, PS4 και Xbox One.  Η εταιρεία ανάπτυξης Soleil (που ανήκει στον Tomonobu Itagaki και στην Valhalla Game Studios), έχει αναλάβει την δημιουργία του παιχνιδιού.

Στο παιχνίδι διαδραματίζονται μάχες 4v4, όπου 8 νίντζα θα παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης. Επίσης θα δούμε γνώριμα πρόσωπα από το σύμπαν του Naruto, όπως τους Naruto, Sasuke, Team 7 και πολλούς ακόμη. Το Naruto to Boruto: Shinobi Striker θα περιέχει την ιαπωνική και την αγγλική γλώσσα, καθώς θα διαθέτει υπότιτλους σε αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική, ισπανική, ρώσικη και πολωνική γλώσσα.
 
                                                      
 
Άν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το Naruto to Boruto: Shinobi Striker, μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ, το οποίο ανακοινώθηκε μαζί με το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy, που επίσης θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 30/5/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Baruto to Boruto: Shinobi Striker θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One.

Στο νέο τρέιλερ θα δείτε δύο νέους χαρακτήρες, τους Gaara και Deidara. Ο πρώτος είναι αμυντικογενής και ο δεύτερος παίζει με ranged επιθέσεις και συγκεκριμένα ninjutsu. Το παιχνίδι θα έχει τρία modes. Το Flag Battle (Capture the flag), το Base Battle (Control points) και το Combat Battle (Team Deathmatch). Επίσης, θα κυκλοφορήσει και η συλλεκτική έκδοση Naruto to Boruto: Uzuimaki Edition σε PS4 και Xbox One, με φιγούρα Naruto και Boruto (πατέρα και γιο). Με προπαραγγελία του παιχνιδιού θα λάβετε δώρο την εμφάνιση Naruto 7th Hokage και early access στον Pain, έναν master που θα προπονεί το avatar σας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 03/07/2017 10:07
Πολύ ωραίο τρέιλερ με αγαπημένους χαρακτήρες.
Notification