Ben 10

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Ben 10

Ben 10

Έρχεται τον Νοέμβριο.

Η  Outright Games ανακοινώνει νέο τίτλο Ben 10. Σε συνεργασία με την Bandai Namco στον τομέα του publishing, η γνωστή εταιρεία υπόσχεται να φέρει τον κόσμο του Ben 10 στις οθόνες μας πιο ποιοτικό και αληθινό από ποτέ. Συγκεκριμένα, με το Ben 10 θα έχετε την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε 10 διαφορετικές εξωγήινες μορφές για να βοηθήσετε τον Ben να σώσει τον γαλαξία.

Η Bandai Namco υπέγραψε πολύχρονο συμβόλαιο με την Outright Games με την τελευταία να δηλώνει πως χαίρεται ιδιαίτερα για την συνεργασία. Η Outright Games πιστεύει ότι με την βοήθεια του νέου της publisher, θα μπορέσει να φέρει πιο κοντά στον κόσμο ποιοτικά games τα οποία είναι ιδανικά για μικρότερες ηλικίες αλλά και για όλη την οικογένεια.

Το Ben 10 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 10 Νοέμβρη. Συζητήστε για το νέο Ben 10 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.