Ειδήσεις Action 20 εκατομμύρια παίκτες για το Fortnite

20 εκατομμύρια παίκτες για το Fortnite

Wednesday, 08 Nov 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/a2/04/81/fortnite-87-1510135238.jpg
 

20 εκατομμύρια παίκτες για το Fortnite

Συμπεριλαμβάνονται οι χρήστες του Battle Royale. [UPDATE]

 [Αρχική δημοσίευση: 28/9/17 - Ένα εκατομμύριο παίκτες] Η Epic Games ανακοίνωσε ότι ένα εκατομμύριο παίκτες έπαιξαν το Battle Royale mode του Fortnite την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Για να δούμε αν το PlayerUnknown's Battlegrounds θα αποκτήσει έναν ισχυρό αντίπαλο.

[UPDATE: 4/10/17 - 7 εκατομμύρια παίκτες] Το Fortnite έφτασε τα 7 εκατομμύρια παίκτες μετά την προσθήκη του Battle Royale mode. Ο αριθμός αυτός αφορά τόσο τους παίκτες του αρχικού παιχνιδιού, όσο και αυτούς που παίζουν το Battle Royale mode.

Για το Battle Royale mode θυμίζουμε ότι έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την πλευρά της Bluehole, μιας και η Epic Games ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει την συνταγή του Player Unknown's Battlegrounds.

[UPDATE 2: 8/11/17 - 20 εκατομμύρια παίκτες] Η εταιρεία ανάπτυξης Epic Games ανακοίνωσε πως το δημοφιλές Shooter Fortnite πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο ξεπερνώντας τους 20 εκατομμύρια παίκτες.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Twitter από την εταιρεία και σε δηλώσεις της διευκρινίστηκε πως αυτός ο αριθμός αφορά το βασικό παιχνίδι και το δωρεάν Battle Royale μαζί. Δεν διευκρινίστηκε ποιό ποσοστό των παικτών ανήκει στο βασικό παιχνίδι και ποιό στο Battle Royale, αν και είναι σίγουρο πως ο δωρεάν τίτλος θα έχει την μερίδα του λέοντος. Με αφορμή το γεγονός, η Epic Games δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο για να ευχαριστήσει την κοινότητα με μερικές στιγμές από διάφορα livestreams.

Δείτε το βίντεο:

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα υπάρξει ένα νέο update για το Fortnite και νέες προσθήκες στο Battle Royale όπως θάμνοι για να κρύβεστε και το Season Shop. Δείτε όλες τις νέες προσθήκες κάνοντας κλικ εδώ.

 

Διαβάστε το review του Fortnite. Συζητήστε μαζί μας για το Fortnite σε αυτό το forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα. Ανταλλάξτε IDs με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/10/2017 16:47
Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο κόσμος προτιμάει Battle Royale καταστάσεις.
#2 ashbringer (Level 25) 08/11/2017 16:50
Είναι και free οπότε είναι πολύ λογικό.