Ειδήσεις Action PlayerUnknown's Battlegrounds: Αφαιρέθηκε το anti-cheat

PlayerUnknown's Battlegrounds: Αφαιρέθηκε το anti-cheat

Monday, 12 Mar 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7a/90/a7/pubg-anti-cheats-80-1520861932.jpg
 

PlayerUnknown's Battlegrounds: Αφαιρέθηκε το anti-cheat

Προκαλούσε ασυμβατότητες.

Η Bluehole αποφάσισε να αφαιρέσει το σύστημα anti-cheat στο PlayerUnknown's Battlegrounds μέσω ενός νέου update, καθώς προκαλούσε θέματα ασυμβατότητας.

Παρότι το PUBG είχε μπλοκάρει επιτυχώς cheaters το τελευταίο διάστημα, πλέον επέστρεψε στην προηγούμενη έκδοσή του λόγω διαμαρτυριών από χρήστες για διάφορες ασυμβατότητες. Η Bluehole απολογήθηκε για τα προβλήματα που προκλήθηκαν, αλλά δεν διευκρίνισε πότε θα έχουμε ένα νέο update με προστασία ενάντια στα cheats και τα γνωστά προβλήματα να έχουν λυθεί. Απ' την άλλη, πλέον το παιχνίδι δεν έχει τόσα πολλά crashes όσο είχε τις τελευταίες ημέρες, ενώ σε κάποιους δεν φόρτωνε καν από την αρχή.

Όλα αυτά αφορούν την έκδοση για PC, μιας και η αντίστοιχη του Xbox One δεν είχε να αντιμετωπίσει τόσους cheaters. Στην έκδοση για την κονσόλα της Microsoft προστέθηκε η υποστήριξη Game DVR και μειώθηκε το damage που δέχεστε από αντικείμενα, όπως βράχοι ή δέντρα. Θυμίζουμε επίσης ότι φέτος θα προστεθεί και σύστημα με emores. Δείτε αναλυτικά τον τρίτο χάρτη και τις αλλαγές που έρχονται.

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίξτε μαζί μας PUBG. Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.