Anthem Next: Η BioWare ετοιμάζει μεγάλο update

Hot
Anthem Next: Η BioWare ετοιμάζει μεγάλο update

Anthem Next: Η BioWare ετοιμάζει μεγάλο update

Σύμφωνα με φήμες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/5/19] Ο υπεύθυνος των live services της BioWare, Chad Robertson, ανακοίνωσε στο Twitter πως η BioWare είναι πλήρως αφοσιωμένη στο Anthem και στην προσθήκη νέου περιεχομένου.

''Παραμένουμε 100% αφοσιωμένοι στο Anthem και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους παίκτες το νέο περιεχόμενο, πάνω στο οποίο δουλεύουμε. Θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι δεν δίνουμε υπερβολικές υποσχέσεις, για αυτό και ανακοινώνουμε προσθήκες και νέο περιεχόμενο όταν αυτά βρίσκονται σε τελικό στάδιο.'' Δήλωσε στην ανακοίνωσή του. Στην ανακοίνωση συμμετείχε και ο lead producer της BioWare, Michael Gamble, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του πρώτου.

 

Η BioWare δήλωσε σχετικά με την γενική δυσαρέσκεια του κόσμου προς το Anthem: ''Το κύριο λάθος μας ήταν το γεγονός ότι κάναμε ανακοινώσεις πολύ πρόωρα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδια μας όπως bugs και θέματα σταθερότητας, σχόλια από τους παίκτες ή επιπλοκές με την ενσωμάτωση λειτουργιών. Στόχος μας είναι να ανακοινώνουμε νέο περιεχόμενο και προσθήκες όταν αυτά έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.''

Μέρος της προσπάθειας της BioWare για ομαλή επικοινωνία και ανάδραση με τους παίκτες της θα είναι η προσθήκη ενός Player Feedback Environment (PFE) server για την PC έκδοση του Anthem. Στόχος αυτού θα είναι το player feedback για νέο περιεχόμενο πρωτού αυτό κυκλοφορήσει επίσημα στο παιχνίδι. Η BioWare τέλος σχολίασε: ''Πιστεύουμε στο Anthem. Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι θα γίνει υπέροχο αναγνωρίζοντας παράλληλα την σκληρή δουλειά που πρέπει να αποδοθεί ώστε να φτάσουμε εκεί και θέλουμε να συμμετέχετε και εσείς μαζί μας σε αυτό το ταξίδι.''

[UPDATE: 6/9/19 - Bioware: "Δεν έχουμε αφήσει το Anthem"] Η BioWare φρόντισε για άλλη μια φορά να μας υπενθυμίσει ότι δεν έχει παρατήσει το Anthem.

Ο διευθυντής της εταιρείας Casey Hudson δήλωσε στο επίσημο blog: "Ενώ είναι πολύ καλό να βλέπουμε την αντίδραση του community στο Anthem: Cataclysm, γνωρίζω ότι έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά μέχρι να φτάσουμε το παιχνίδι στις πλήρεις δυνατότητές του".

Σχετικά με το νέο Dragon Age, ο Hudson σχολίασε: "Σε ένα από τα projects μας ωστόσο, έχουμε μια μεγάλη ομάδα ανάπτυξης στο Edmonton οι οποίες βρίσκεται σε στάδιο προ-παραγωγής και σύμφωνα με την πρόοδο που βλέπω, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Dread Wolf έρχεται". Όπως αντιλαμβάνεστε δηλαδή, στο Anthem δουλεύουν πλέον λιγότερα άτομα απ' ότι πριν.

[UPDATE 2: 17/11/19 - Ανακοινώθηκε το μεγάλο update] Το Kotaku έχει πληροφορίες στα χέρια του που λένε ότι η BioWare ετοιμάζει ένα μεγάλο update για το Anthem.

Το update αναφέρεται ως Anthem Next ή Anthem 2.0 και θα έχει αλλαγές σε loot, quests, δυσκολία, level progression, τον χάρτη, αλλά και social στοιχεία μεταξύ των παικτών.

Οι ομάδες ανάπτυξης της BioWare στο Austin και το Edmonton εξετάσουν όλα τα μέρη του Anthem εδώ και μήνες δουλεύοντας για νέες αλλαγές. Θα θελήσουν επίσης να μας δώσουν να καταλάβουμε τι σκοπό έχετε σε κάθε αποστολή, κάτι που ενδέχεται να σημαίνει ότι ύστερα από το τέλος κάθε αποστολής μπορεί και να μην χρειάζεται να επιστρέψουμε στο Fort Tarsis.

Υπάρχει επίσης και η επιλογή να γίνουν πολλά μικρά updates αντί για ένα μεγάλο, ενώ έχει πέσει και η extreme ιδέα του να κυκλοφορήσει και ένα εντελώς νέο παιχνίδι, το οποίο ωστόσο θα πωλείται σε χαμηλή τιμή.

Διαβάστε το review του Anthem και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Anthem γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification