Grand Theft Auto Online: Adversary

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Grand Theft Auto Online: Adversary

Grand Theft Auto Online: Adversary

Διαθέσιμο το Power Mad mode. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/12/16 - Adversary mode] H Rockstar ανακοίνωσε το Adversary mode με την ονομασία "Juggernaut".

Σε αυτό δύο παίκτες από ισάριθμες ομάδες φοράτε heavy armor και χρησιμοποιώντας chaingun προσπαθείτε να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας προστατεύοντας τον παίκτη που παίζει ως Juggernaut. Αν η ομάδα σας δεν καταφέρει να εξοντώσει τον αντίπαλο Juggernaut τότε ξεκινάει η διαδικασία Sudden Death (Ξαφνικός θάνατος) στην οποία όλοι οι παίκτες γίνονται Juggernaut και κερδίζει η ομάδα που θα πάρει το πρώτο kill. Από σήμερα μέχρι την 1η Ιανουαρίου, το Adversary mode θα σας δίνει διπλάσια RP. Υπάρχει επίσης μία νέα έκδοση του αυτοκινήτου Pfister Comet. Θα το βρείτε στο Benny's Original Motor Works.

Τέλος, στις καιρικές συνθήκες έχει καθιερωθεί πλέον εδώ και μερικές ημέρες το χιόνι, το οποίο θα πέφτει τουλάχιστον μέχρι και τις 26 Δεκεμβρίου (27/12 για την Ευρώπη). Αν θέλετε μπορείτε να παίξετε χιονοπόλεμο μαζεύοντας μέχρι και εννέα χιονόμπαλες πατώντας το d-pad προς τα αριστερά.

[UPDATE: 2/1/17 – Vehicle Vendetta mode] Η Rockstar διέθεσε σήμερα ένα νέο Adversary mode για το Grand Theft Auto Online, καθώς και μια νέα μοτοσυκλέτα.

Το Vehicle Vendetta σας τοποθετεί σε αγώνες ταχύτητας, όπου μπορείτε να συλλέξετε και να χρησιμοποιήσετε διάφορα powerups. Μεταξύ αυτών συναντάμε το Beast που σας μετατρέπει σε Rhino Tank, το Bomb που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε εκρηκτικά, το Jammed που υποχρεώνει τους αντιπάλους σας να πατάνε μονίμως το γκάζι και το Flipped που αντιστρέφει τον χειρισμό. Το συγκεκριμένο update περιλαμβάνει και μια νέα μηχανή, την Pegassi FCR 1000.

gtav vehicle vendetta adversary mode 1

Εν τω μεταξύ, το διάστημα 3-16 Ιανουαρίου θα έχετε έκπτωση 25-50% σε διάφορες αγορές, καθώς και boost σε GTA$ σε Vehicle Exports. Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε διπλά RP και GTA$ μέσω των Stunt Races. Θυμίζουμε ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για να ολοκληρώσετε τα Χριστουγεννιάτικα events.

[UPDATE 2: 25/7/17 - Power Mad] Το Power Mad είναι το νέο Adversary mode του GTA Online. Σε αυτό δύο ομάδες των τεσσάρων παικτών η καθεμία προσπαθούν να αρπάξουν την στολή Juggernaut.

Οι ομάδες διαγωνίζονται για να αρπάξουν το power-up, το οποίο τους παρέχει έλεγχο σε έναν Juggernaut με minigun. Η ομάδα που θα πάρει το power-up προσπαθεί να κρατήσει τον juggernaut ζωντανό για να συμπληρώσει μια μπάρα και έτσι να σκοράρει έναν πόντο. Αν ο juggernaut πεθάνει, το power-up πέφτει και οι δύο ομάδες πολεμούν ξανά για τον juggernaut. Από σήμερα μέχρι το τέλος Ιουλίου, όσοι παίξετε το Power Mad mode 

Grand Theft Auto Online: Power MadGrand Theft Auto Online: Power Mad θα λάβετε διπλάσια χρήματα και RP. Ακόμη, η Rockstar μείωσε τις τιμές κατά 25% στα περισσότερα in-game αντικείμενα μέχρι τις 31 Ιουλίου. Τέλος, αυτή την εβδομάδα η Premium Race Trench III αφορά μόνο μηχανές και πληρώνει καλά τους τρεις πρώτους με in-game χρήματα.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto V και συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Grand Theft Auto Online. Ανταλλάξτε IDs με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld και μπείτε στο club μας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Miatakias (Level 16) 25/12/2016 00:18
To χιονι ειναι τελειο , θα επρεπε να το ειχαν περισσοτερο καιρο και οχι μονο τα χριστουγγενα..
#2 ashbringer (Level 25) 26/07/2017 07:35
Ωραίο το νέο adversary mode.Το GTA τα σπάει σε όλους τους τομείς.
Notification