Uncharted: The Lost Legacy: Δώρο το Jak & Daxter

Hot
Uncharted: The Lost Legacy: Δώρο το Jak & Daxter

Uncharted: The Lost Legacy: Δώρο το Jak & Daxter

Σε όσους το προπαραγγείλουν.

Δεν σταματάει να εκπλήσσει η Naughty Dog και αυτή τη φορά είχε μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους fans της εταιρείας. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε το pre-order bonus που θα λάβουν όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι και δεν είναι άλλο από το πρώτο παιχνίδι της σειράς Jak & Daxter.

Καλά καταλάβατε, καθώς το Jak & Daxter: The Precursor Legacy θα είναι το DLC που θα λάβετε σε συνδυασμό με την προπαραγγελία του expansion του Uncharted 4. Πριν λίγους μήνες είχε ανακοινωθεί η επιστροφή της σειράς Jak & Daxter ως PS2 Classics στο market του PS Store και η Naughty Dog αποφάσισε να συνδέσει τους πετυχημένους της τίτλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Uncharted: The Lost Legacy είναι καθ’ οδόν και θα κυκλοφορήσει στο PS4 στις 22 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα για το Uncharted: The Lost Legacy και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 dimas.fk19 (Level 12) 28/07/2017 17:53
Και πολύ καλά κάνουν το Jax And Daxter είναι φοβερό παιχνίδι και μου έκανε εντύπωση πώς όταν πήγα να πάρω αυτό το παιχνίδι στο PS3 βρισκόταν και τα 3 παιχνίδια, (Jax And Daxter)____(Jax And Daxter 2)____(Jax And Daxter 3) το τερμάτισα 3 φορές επειδή μου άρεσε και πραγματικά είναι απλά φοβερό, άλλο ένα παιχνίδι από τα αγαπημένα μου !!
#2 ashbringer (Level 25) 29/07/2017 11:00
Η Naughty Dog το έχει πιάσει το νόημα και προωθεί πολύ σωστά και πολύ έξυπνα τα προιόντα της .Περιμένουμε The Last of us 2.
Notification