• Ειδήσεις
  • Action
  • Πρώην σεναριογράφος της Valve εργάζεται πάνω σε νέο Action co-op game

Πρώην σεναριογράφος της Valve εργάζεται πάνω σε νέο Action co-op game

Πρώην σεναριογράφος της Valve εργάζεται πάνω σε νέο Action co-op game

Πρώην σεναριογράφος της Valve εργάζεται πάνω σε νέο Action co-op game

Σε συνεργασία με την Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης Bossa Studios.

 

Έχοντας συμβάλλει στην δημιουργία αρκετών τίτλων της Valve όπως τα επεισόδια του Half – Life 2, το Portal και το Left 4 Dead ο πρώην σεναριογράφος της Valve Chet Faliszek ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την εταιρεία στις αρχές του έτους. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανάρτηση του ίδιου όμως ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Βρετανική Bossa Studios για την δημιουργία ενός νέου PC Action co-op game.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Faliszek δήλωσε πως θα ηγηθεί το νέο αυτό project σε συνεργασία με την Bossa Studios που έχει δημιουργήσει τίτλους όπως το I Am Bread, Surgeon Simulator 2013 και Worlds Adrift. Πέραν από το είδος του παιχνιδιού ωστόσο δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες γι’ αυτό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο tweets σχετικά με την συνεργασία του Faliszek με τους Βρετανούς.

 



 

Διαβάστε επίσης για τους hackers που “χτύπησαν” τα games της Valve και συζητήστε περισσότερα για την εταιρεία και τους τίτλους της στο σχετικό forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification