Συνελήφθησαν hackers των Lizard Squad

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Συνελήφθησαν hackers των Lizard Squad

Συνελήφθησαν hackers των Lizard Squad

Νέες συλλήψεις για τις επιθέσεις σε PSN και Xbox Live. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/1/15] Τα Χριστούγεννα του 2014 καταστράφηκαν για μία μερίδα από gamers που ήθελαν να παίξουν online σε PSN και Xbox Live. Λόγω του DDoS Attack των LizardSquad, το οποίο συνέχισε για ορισμένα 24ωρα, οι servers έπεσαν ενώ ακόμα και δύο ημέρες μετά υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην κατάστασή τους.

Πριν από λίγες ώρες, οι Βρετανικές και οι Αμερικάνικες αρχές συνέλαβαν δύο μέλη των Lizard Squad. Στη βρετανία συνελλήφθη ο 22χρονος Vinnie Omari ο οποίος δέχθηκε...αιφνίδια επίθεση από το τμήμα οργανωμένου εγκλήματος της αστυνομίας, η οποία έκανε το σπίτι του φύλλο και φτερό. "Πήραν τα πάντα. Xbox One, τηλέφωνα, laptop, υπολογιστές κ.ο.κ." δήλωσε ο συλληφθείς που αντιμετωπίζει την κατηγορία του ύποπτου απάτης για υποκλοπή λογαριασμών PayPal, στο διάστημα 2013-2014. Χρήστες του PayPal έχασαν τότε χρήματα από τους λογαριασμούς τους.

Ο δεύτερος hacker, που έχει το ψευδώνυμο Ryan, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Dallas από το FBI. Ταξίδευε συχνά απ' τη μία χώρα στην άλλη και κατηγορείται για ξέπλυμα τεράστιων ποσών μέσω πιστωτικών καρτών.

Η δίκη του Vinnie Omari θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου και μένει να δούμε αν θα ομολογήσει περισσότερα σχετικά με τους Lizard Squad, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η ανάκριση του Ryan. Απ' την άλλη, η Lizard Squad απάντησαν μοιράζοντας...software μέσω Internet που επιτρέπει σε οποιονδήποτε χρήστη να πραγματοποιήσει DDoS επίθεση.

[UPDATE: 8/10/16] Από τον Δεκέμβριο του 2014 όταν και οι Lizard Squad επιτέθηκαν σε PS4 και Xbox One, ρίχνοντας τις υπηρεσίες με DDos Attack, κοντεύουν να περάσουν δύο χρόνια.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Αμερικής ανακοίνωσε την σύλληψη των 19χρονων Zachary Buchta και Bradley Jan Willem van Rooy που συμμετείχαν στους Lizard Squad εκείνο το διάστημα. Η σύλληψη έγινε στην Ολλανδία με συνεργασία των δύο Υπουργείων. Οι δύο hackers βρίσκονται σε κράτηση, ο ένας στο Maryland των ΗΠΑ και ο δεύτερος στην Ολλανδία.

Η σύλληψη υλοποιήθηκε αφότου οι δύο δράστες φέρονταν να έχουν site στο οποίο μπορούσατε να πληρώσετε για να...βάλετε τους δύο τύπους να βρίζουν ή να απειλούν κόσμο. Ένα θύμα στο Illinois δεχόταν απειλές κάθε μία ώρα για...30 ημέρες. Ώσπου τελικά οι hackers συνελλήφθησαν ύστερα από συντονισμένες κινήσεις της αστυνομίας.

Μένει πλέον να δούμε τις ποινές των δύο hackers για την επίθεση σε PSN και Xbox Live.

Διαβάστε αναλυτικά όσα συνέβησαν στην DDoS επίθεση σε PSN και Xbox Live.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/10/2016 09:08
Κάποια στιγμή όλοι πιάνονται όσο καλοί και αν είναι σε αυτό που κάνουν.Αυτό που έκαναν προφανώς θα το πληρώσουν γιατί για όλα υπάρχει και ένα τίμημα.
Notification