Inalan.gr: Οπτικές ίνες 100mbps στην Ελλάδα

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Inalan.gr: Οπτικές ίνες 100mbps στην Ελλάδα

Inalan.gr: Οπτικές ίνες 100mbps στην Ελλάδα

Το ταχύτερο Internet ξεκινάει.

Μία νέα εταιρεία παροχής Internet έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη χώρα μας.

Η Inalan, την οποία μπορείτε να βρείτε στο Inalan.gr, έχει ξεκινήσει την κατασκευή δικτύου οπτικών ινών, με στόχο να παρέχει γρήγορο Internet. Οι οπτικές ίνες παρέχονται από τις υπάρχουσες εταιρείες σε πολύ εξειδικευμένους πελάτες και με κόστος εγκατάστασης κάτι χιλιάδες ευρώ. Η Inalan επεκτείνει το δίκτυό της χρεώνοντας ουσιαστικά κάθε γραμμή με μόλις 27 ευρώ το μήνα.

Οι τιμές
Οι ταχύτητες που παρέχει η Inalan ανέρχονται στα 100Mbps, κοινώς 100Mbps download και 100mbps upload! Η χρέωση για την υπηρεσία αυτή είναι όπως προαναφέραμε 27 ευρώ το μήνα.

Αν θέλετε επιπλέον και σταθερό τηλέφωνο, τότε απλά μεταφέρετε την ήδη υπάρχουσα γραμμή σας ή ζητάτε νέα τηλεφωνική γραμμή με επιπλέον χρέωση +2 ευρώ (σύνολο 29 ευρώ/μήνα). Όσοι επιθυμείτε επιπλέον Internet TV τότε η χρέωση ανεβαίνει στα 33 ευρώ το μήνα. Οι τιμές είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές, αφού ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα δίνουν προσφορά VDSL κοντά στα 30-33 ευρώ. 

Στον αντίποδα, όσοι χρησιμοποιείτε πολύ το σταθερό σας τηλέφωνο και επιθυμείτε δωρεάν πακέτα ομιλίας εκεί ίσως χρειαστεί να κάνετε οικονομία στην ομιλία σας και να χρησιμοποιήσετε περισσότερο το κινητό. Προς το παρόν στις διαθέσιμες προσφορές σταθερού δεν συμπεριλαμβάνονται κάποιες δωρεάν ώρες κλήσεων.

Υποστηριζόμενες περιοχές
Μέχρι στιγμής υποστηρίζονται οι περιοχές: Μ
εταμόρφωση, Λυκόβρυση, Γαλάτσι και η Ν. Ιωνία στο μεγαλύτερο μέρος της, καθώς μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση δικτύου και στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα της εταιρείας, μας γνωστοποιήθηκε ότι θα υπάρξει επέκταση αρχικά στα Βόρεια Προάστια και μελλοντικά με βάση την ζήτηση, εντός του 2017 θα συνεχιστεί η επέκταση στο κέντρο της Αθήνας και τα Νότια Προάστια. Συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν υπάρχουν.

Φυσικά η μελλοντική υποστήριξη θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον του κοινού. Όσοι ενδιαφέρεστε για την συγκεκριμένη υπηρεσία μπορείτε να απευθυνθείτε στο Inalan.gr και στο 215-2152255. Κατ' επέκταση, όσο περισσότεροι εκδηλώσουν ενδιαφέρον τόσο ταχύτερα θα επεκταθεί το δίκτυο της εταιρείας.

Συζητήστε για την Inalan σε αυτό το forum topic. Ακολουθήστε την Inalan στο Facebook για να δείτε την πρόοδο των εργασιών στις νέες περιοχές.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 geololj (Level 28) 03/08/2016 03:59
Εξωπραγματικές ταχύτητες για τα δεδομένα της χώρας μας. Για να πω την αλήθεια, περίμενα πάνω από 50-60 ευρώ τον μήνα, αλλά με 27 ευρώ, η τιμή είναι σιγουρα σούπερ! Ελπίζω κάποια στιγμή να επεκταθεί το δίκτυο και στην Χαλκίδα μπας και δούμε άσπρη μέρα γιατί με τα σημερινά δεδομένα εδώ, κάνουμε τον σταυρό μας αν πιάσουμε πάνω από 10.
#2 ashbringer (Level 25) 03/08/2016 08:40
Άντε παιδιά δείξτε ενδιαφέρον να επεκταθεί το δίκτυο.Είμαι στην κυψέλη πόσα χρόνια με ανώτερη ταχύτητα 5mbps και δεν την παλεύω χαχαχαχαχαχ.
#3 Blood Prince (Level 30) 03/08/2016 16:03
Πραγματικά οι τιμές είναι αρκετά ικανοποιητικές και η ταχύτητα αρκετά μεγάλη για τα μέχρι τώρα δεδομένα.
#4 Professor_Severus_Snape (Level 28) 19/08/2016 17:59
Τριτοκοσμική χώρα. 10 ο ένας, 5 ο άλλος, στα ίδια κι εγώ... Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να δούμε τουλάχιστον σε 5-6 πόλεις της χώρας VDSL γραμμές?
Notification