Sega Megadrive Arcade Ultimate - Sonic Edition

Hot
Sega Megadrive Arcade Ultimate - Sonic Edition

Sega Megadrive Arcade Ultimate - Sonic Edition

Νέα έκδοση του «φορητού» Mega Drive, με 20 built-in παιχνίδια.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα FunStock.co.uk, το οποίο ειδικεύεται σε retro gaming, θα παρουσιάσει στο Gadget Show Live την ερχόμενη εβδομάδα μια νέα έκδοση της φορητής κονσόλας Sega Megadrive Arcade Ultimate, την Sonic Edition.

Το νέο αυτό handheld μηχάνημα θα περιλαμβάνει 20 built-in παιχνίδια, μεταξύ αυτών τα Alex Kidd in the Enchanted Castle, Golden Axe και τέσσερα Sonic games. Ακολουθεί η πλήρης λίστα με τους τίτλους της κονσόλας:

Alex Kidd in the Enchanted Castle
Alien Storm
Altered Beast
Arrow Flash
Columns
Crack Down
Ecco
ESWAT: City UnderSeige
Fatal Labyrinth
Flicky
Golden Axe
Jewel Master
Shadow Dancer: The Secret of Shinobi
Shinobi III: Return of the Ninja Master
Streets Of Rage1
Streets Of Rage2
Sonic & Knuckles
Sonic Spinball
Sonic the Hedgehog
Sonic the Hedgehog II

Το Sega Megadrive Arcade Ultimate Portable Games Console - Sonic Edition (όπως είναι η πλήρης ονομασία του) θα διαθέτει οθόνη LCD 2.82” καθώς και υποδοχή SD για να μπορείτε να κατεβάσετε ακόμα περισσότερα αγαπημένα games. Σίγουρα αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τους νοσταλγούς της κονσόλας της Sega αλλά και όσους έχουν ωραίες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή.

Όσοι ενδιαφέρεστε να προ-παραγγείλετε τη νέα αυτή φορητή κονσόλα, ή έστω να ρίξετε μια ματιά, κάντε κλικ εδώ. Η τιμή της είναι 59.23 ευρώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification