Playstation Vita: Κυκλοφορία και τιμές

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()

Οριστικά τέλη του 2011 στην Ιαπωνία και αρχές του 2012 στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική.



Ο Kazuo Hirai, διευθύνων σύμβουλος της Sony Computer Entertainment, ανακοίνωσε ότι το Playstation Vita, η νέα της φορητή κονσόλα της Ιαπωνικής εταιρείας, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές του 2012.

Στην Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν, το Playstation Vita θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2011. Τυχεροί λοιπόν οι Ασιάτες. Απ' την άλλη, επειδή η Ευρώπη είχε μια μικρή ελπίδα να προλάβει το έτος, ο Hirai δεν χαρακτήρισε το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας ως "καθυστέρηση". Απλά είπε ότι η Sony επιθυμεί να υπάρχει επαρκές software για την κονσόλα, όταν αυτή θα βγει στην αγορά.

Όπως είχε ανακοινώσει η Sony στην συνέντευξη τύπου της φετινής E3, η έκδοση του PS Vita με το Wi-Fi θα κοστίζει 249€ ενώ αυτή με Wi-Fi/3G θα κυμαίνεται στα 299€. "Βάλαμε πολλές δυνατότητες μέσα στη συσκευή και την κάναμε πολύ προσιτή σε θέμα τιμής" δήλωσε ο Kazuo Hirai, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι "δεν είναι ανάγκη να μειωθεί το κόστος του PS Vita επειδή το αποφάσισε κάποιος άλλος που βρίσκεται στην βιομηχανία των video games" ρίχνοντας έμμεσα την σπόντα προς τον ομόλογό του στην Nintendo, Satoru Iwata, για την πρόσφατη πτώση τιμής του 3DS.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Chris Redfield (Level 11) 04/08/2011 15:46
Που είναι τώρα τα "γατάκια" του IGN που λέγανε για Οκτώβρη?Πάντως αυτο το "αρχες 2012" πολυ με φοβιζει. Καλο Πασχα. :unsure:
#2 asmilon (Level 26) 04/08/2011 19:20
Λογικη κινηση αφου δεν μπορουν να υποστηριξουν το ενα σωστο lineup, αλλα δυστυχως για αυτους αφηνουν την προσοδοφορα περιοδο των Χριστουγεννων να περασει και το 3DS να παιξει μπαλα μονο του...
Notification