Τέλος το PS Vita Maps

Hot
Τάσος Μπενέτος
Τάσος Μπενέτος

Τάσος Μπενέτος  

Όταν φοράω πράσινο καπέλο, με φωνάζουνε Luigi.
 
0.0 ()
1
Τέλος το PS Vita Maps

Τέλος το PS Vita Maps

Οριστικά εκτός πλατφόρμας το YouTube και οι χάρτες.

Η Sony ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την υποστήριξη για τους χάρτες στο PlayStation Vita και χαρακτηριστικά γύρω από αυτούς, σε ένα προσεχές update, του Μαρτίου πιο συγκεκριμένα, όπου η εν λόγω κονσόλα θα χάσει τη δυνατότητά της να εμφανίζει χάρτες ή τοποθεσίες στις οποίες βρίσκεστε.

Η εφαρμογή του Vita για το YouTube ετοιμάζεται κι αυτή για απόσυρση. Θα αφαιρεθεί ολοκληρωτικά στις 20 Απριλίου, αν και η εφαρμογή δε θα είναι διαθέσιμη για download από τις 28 Ιανουαρίου. Οι κάτοχοι Vita θα μπορούν ακόμα να δουν βίντεο στο YouTube μέσω του browser, μολονότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα λειτουργικότητας σε αυτό.

wpid-20789psvita angled-3g-1

Η Sony παρόλο που έχει βγάλει FAQs για τις αλλαγές και στο YouTube αλλά και για τους χάρτες, κανένας λόγος ή αιτία δεν εμφανίζεται όσον αφορά στις επικείμενες αλλαγές.Όμως, η Sony θα συνεχίσει να πληρώνει για δικαιώματα την εφαρμογή του YouTube για τη συσκευή της – ένα έξοδο που μάλλον ψάχνει τρόπους να σταματήσει, αναλογιζόμενη το πόσοι πελάτες της χρησιμοποιούν την εφαρμογή αυτή. Κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει και για τις υπηρεσίες που είναι location-based.

Kάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες γύρω από τις τελευταίες κινήσεις του PlayStation Vita. Επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic του GameWorld για εκτενή συζήτηση.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Mr.Dododi (Level 25) 03/02/2015 16:13
Σε σχέση με το PSP μου φαίνεται ότι η Sony δεν υποστήριξε αρκετά το vita. Κρίμα...
Notification