Επανέκδοση κλασικών Disney games

Hot
Έφη Αρβανίτη
Έφη Αρβανίτη

Έφη Αρβανίτη  

"It is not your right—based on YOUR traditions, YOUR customs and YOUR habits—to deny animals THEIR freedom so you can harm them, enslave them and kill them. That’s not what rights are about. That’s injustice
 
0.0 ()
1
Επανέκδοση κλασικών Disney games

Επανέκδοση κλασικών Disney games

20 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία τους.

Τρία κλασικά 16-bit games της Disney θα επανακυκλοφορήσουν σε PC και Mac αποκλειστικά στο GOG.com.

Πρόκειται για τα Aladdin, The Lion King και The Jungle Book. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις δεν αφορούν κάποιο HD remake ή remaster, αλλά "έχει γίνει μια σχολαστικότατη αναβάθμιση για να είναι συμβατά με τα σύγχρονα συστήματα, διατηρώντας παράλληλα τα αυθεντικά γραφικά, ήχο και gameplay" σύμφωνα με τις δηλώσεις εκπροσώπων του GOG.com. Η κλασικη ανάλυση 4:3 έχει διατηρηθεί, ενώ τα κενά που δημιουργούνται απο τις widescreen οθόνες καλύπτονται με artwork του κάθε τίτλου.

Η συνεργασία της Disney με το GOG.com ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2014 με την κυκλοφορία του Star Wars: X-Wing Special Edition. Απο τότε το GOG.com έχει κυκλοφορήσει πάνω απο 20 τίτλους της Disney συμπεριλαμβανομένων των The Dig και The Secret of Monkey Island: Special Edition της LucasArts. Τα τρία Platform διατίθενται για PC (Windows και Linux) και Mac και η τιμή τους θα αγγίζει τα 10 ευρώ έκαστο, ενώ θα μπορείτε να τα αποκτήσετε όλα μαζί στην τιμή των 20 ευρώ.

Διαβάστε για την αποχώρηση της Disney από την gaming βιομηχανία και συζητήστε για την εταιρία στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 04/08/2016 20:12
Respect για τα επανακυκλοφορία των Disney Games. Οριακά δεν τα είχα προλάβει τότε, αλλά με τις digital εκδόσεις στη σύγχρονη εποχή αναβιώνουν πολλοί τίτλοι του παρελθόντος, κι αυτό είναι ένα από τα πολύ θετικά στοιχεία.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 04/08/2016 20:51
Όντως respect! Σκέφτομαι σοβαρά να τα πάρω και να θυμηθώ τα παιδικά χρόνια :D
#3 Miatakias (Level 16) 04/08/2016 23:07
wow το lion king το ειχα στο mega drive και το λατρεψα αφου ειχα δει και την ομονημη ταινια που θεωρω την καλη της disney...δεν μου περισσευουν 10 ευρο να τα δοσω ομως..
#4 Blood Prince (Level 30) 05/08/2016 03:58
Την ομώνυμη ταινία απο Lion King την είχα δει και εγώ στα παιδικά μου χρόνια και είχα ξετρελαθεί.Πάντ ως μέχρι σήμερα δεν ήξερα καν πως υπήρχε και αντίστοιχο παιχνίδι.Τώρα το πως θα εκσυγχρονιστούν τα παιχνίδια τα οποία έχουν κυκλοφορήσει εδώ και 20 χρόνια διατηρώντας παράλληλα τα αυθεντικά γραφικά, ήχο και gameplay είναι αρκετά ενδιαφέρον.Αναμ ένω να δω το τελικό αποτέλεσμα σε κάποιο βίντεο-gameplay .
#5 ashbringer (Level 25) 05/08/2016 07:26
Θα ξαναζήσουμε επικές στιγμές.Αξέχαστ α παιχνίδια απο την Disney όπως The Dig,Monkey Island ,Star Wars,Aladdin και πολλά άλλα.Δεν τα χάνω με τίποτα.
Notification