Psychonauts 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Psychonauts 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Psychonauts 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Double Fine ανακοίνωσε την οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE] 

[Αρχική δημοσίευση: 23/12/17] Η Double Fine Productions ανακοίνωσε ότι το 3D Platform Psychonauts 2 δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Στο νέο developer diary μπορείτε να δείτε ποιοι developers συμμετέχουν στην Double Fine και σε ποιες ομάδες έχουν εργαστεί, καθώς επίσης concept art από τους χαρακτήρες που θα δούμε, αλλά και τα νέα χαρακτηριστικά του gameplay.

Η περίοδος κυκλοφορίας μετατέθηκε (προφανώς για το επόμενο έτος) και μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη ανακοίνωση της εταιρείας.

[UPDATE: 11/7/19 - Θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format] Τελικά το Psychonauts 2 δεν θα κυκλοφορήσει ούτε το 2019 όπως είχε προγραμματιστεί αλλά προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2020. Σύμφωνα με την νεοαποκτηθείσα από την Microsoft εταιρία αναπτυξης, Double Fine, το Adventure έχει προγραμματιστεί το 2020. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έναν μέσα από ένα post στο Fig, ένα crowdfunding website, αυτό οποιο η εταιρία συγκέντρωσε 3,9 εκατομμύρια δολάρια το 2016. Ωστόσο η Double Fine, δήλωσε ότι αν και είναι σκληρή η απόφαση άλλης μια αναβολής της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, είναι η σωστή κίνηση για ένα καλύτερο περιεχόμενο.

Μεταξύ άλλων οι developers ανέφεραν: " Τώρα στοχεύουμε στην κυκλοφορία του παιχνιδιού για του χρόνου. Γνωρίζουμε ότι μια τέτοια ανακοίνωση είναι πάντα απογοητευτική, αλλά επίσης γνωρίσουμε ότι είστε ένα φανταστικό και υποστηρικτικό κοινό (όπως εμείς). Θέλουμε το παιχνίδι να είναι όσο καλύτερο γίνετε. Οπότε ελπίζουμε να μας κατανοήσετε". Ωστόσο, μέσω του επίσημου blog της εταιρίας, η ιδία δήλωσε ότι το Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει κανονικά σε όλες τις κονσόλες στις οποίες είχαν ανακοινωθεί, παρόλο που η Microsoft απέκτησε τα δικαιώματα της εταιρίας πρόσφατα".

[UPDATE 2: 4/1/21 - Αναμένεται μέσα στο 2021] Η Double Fine Productions μας πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή για το Psychonauts 2.

Ο Tim Schaffer, διευθυντής της εταιρείας και game designer, δήλωσε στο παρακάτω βίντεο ότι το παιχνίδι αναμένεται μέσα στο 2021 και ότι οι developers του, οι οποίοι εργάζονται από το σπίτι "θα το ολοκληρώσουν χωρίς περίοδο crunch".

[UPDATE 3: 20/4/21 - Η Double Fine δήλωσε ότι το sequel θα κυκλοφορήσει σίγουρα φέτος] Το πρώτο Psychonauts από την Double Fine είχε κυκλοφορήσει το 2005 ενώ δέκα χρόνια μετά ανακοίνωσε το sequel ενώ χρειάστηκε ακόμα περισσότερος χρόνος για να επιβεβαιωθεί. Έξι χρόνια αργότερα και ακόμα δεν έχουμε παίξει το Psychonauts 2, όμως η Double Fine δήλωσε στο Twitter σήμερα ότι το 2021 θα είναι η χρονιά που θα κυκλοφορήσει το Psychonauts 2 αδιαμφισβήτητα.

Το tweet αναγράφει: "Ναι το Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει φέτος και ναι το έχω αναφέρει εδώ και εκεί εδώ και καιρό, όμως δεν μπορώ να πω το πότε επειδή κάποιος από την THE COMPANY θα κανονίσει να μου συμβεί κάποιο μυστηριώδες ατύχημα με κάκτο. Όμως είναι αλήθεια, είναι playable και έρχεται σύντομα."

Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για την συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν είναι τυχαία, καθώς σήμερα είναι η 16η επέτειος από την κυκλοφορία του Psychonauts. Το Psychonauts 2 αναμενόταν να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018 όμως τελικά μεταφέρθηκε για το 2019, έπειτα για το 2020 όμως αυτή τη φορά η Double Fine φαίνεται αποφασισμένη και σίγουρη για την κυκλοφορία μέσα στο 2021.

[UPDATE 4: 14/6/21 – Ανακοινώθηκε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας] Η εταιρεία ανάπτυξης Double Fine ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Psychonauts 2 μαζί με ένα νέο τρέιλερ.

Στο τρέιλερ η περιγραφή είναι η εξής: Συνδυάζοντας ιδιαίτερες αποστολές και μυστηριώδεις συνομωσίες, το Psychonauts 2 είναι ένα Platform-Adventure game με κινηματογραφικό στυλ και πολλές επιλογές για customization. Το Psychonauts 2 παρουσιάζει σε κίνδυνο, ενθουσιασμό και γέλια σε ίδιο βαθμό, όσο οι παίκτες καθοδηγούν τον Raz σε ένα ταξίδι στα μυαλά των φίλων και των εχθρών του, που έχει ως σκοπό να αντιμετωπίσει ένα μυστηριώδη κακό.

Το Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου για PC, Xbox Series X/S και Xbox One.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Psychonauts 2 και δείτε τα gameplay videos. Συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/01/2021 16:01
Να κυκλοφορήσει όταν θα είναι έτοιμο και χωρίς bugs.
Notification