Psychonauts 2 gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Psychonauts 2 gameplay videos

Psychonauts 2 gameplay videos

Νέο βίντεο παρουσιάζει τις νέες δυνάμεις Psi. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/2/17] Οι Tim Schaffer (διευθύνων σύμβουλος) και Zak McClendon (Project Lead) της Double Fine Productions, μας παρουσίασαν έμμεσα σήμερα μέσω YouTube το πρώτο gameplay video του Psychonauts 2.

Κατά την διάρκεια του βίντεο το gameplay παίζει με off-screen κάμερα κι όχι με απευθείας καταγραφή. Ο χάρτης έχει σχεδιαστεί ώστε να ξεκινάτε σε ένα λατομείο και γύρω σας να βρίσκονται διάφορα ορυχεία. Τα γραφικά έχουν την λογική low poly, αν και ο κόσμος είναι πλούσιος σε σχεδιασμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Double Fine έκλεισε ως publisher την Starbreeze, η οποία θα δώσει 8 εκατομμύρια δολάρια για την χρηματοδότηση του Psychonauts 2 και θα λάβει 60% των κερδών του. Πάντως, μέσω της πλατφόρμας crowdfunding Fig, η Double Fine έχει ήδη συγκεντρώσει 3.8 εκατομμύρια δολάρια.

[UPDATE: 6/10/17 - Η περιοχή "The First Playable"] Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά όπου η Double Fine παρουσίασε κάποιο gameplay video του Psychonauts 2. Σήμερα ωστόσο κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο, που όπως δηλώνουν οι δημιουργοί του πλησιάζει πολύ περισσότερο στο πως θα φαίνεται στο παιχνίδι κατά την κυκλοφορία του.

Οι υπεύθυνοι δήλωσαν συγκεκριμένα: Το βίντεο ονομάζεται “The First Playable” και πρόκειται για μία περιοχή του παιχνιδιού που κτίσαμε για να δοκιμάσουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας σε κάθε τομέα όπως τέχνη, animation, design, cinematics και λοιπά. Τα έχουμε δοκιμάσει και στο παρελθόν, ωστόσο τώρα είναι το πρώτο μας μεγάλο βήμα προς την δημιουργία ενός τίτλου που θα συνδυάζει όλα όσα προαναφέραμε στο επιθυμητό επίπεδο.”

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, πρόκειται για μια περιοχή που επιτρέπει πληθώρα κινήσεων, μαχών, quests, διαλόγους ενώ έχει αρκετά έντονα οπτικά στοιχεία. Παραδόξως δίνεται και αρκετή έμφαση και εστίαση σε μια…κατσίκα. Αναφορά έγινε και στα προϊόντα που θα δημιουργηθούν με αφορμή την κυκλοφορία του τίτλου, του τύπου χαρακτηριστικών t-shirts, διάφορων φιγούρων αλλά όλα χαρακτηρίζονται δευτερεύοντα έως ότου ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του παιχνιδιού.

[UPDATE 2: 10/6/19 - Παρουσιάστηκε gameplay τρέιλερ στην Ε3] Στην press conference της Microsoft στην Ε3 2019 δημοσιεύθηκε το πρώτο gameplay τρείλερ του Psychonauts 2.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Raz να επιστρέφει μαζί με αρκετούς από τους φίλους του, στο πολυαναμενόμενο sequel του 2004 Platform από την Double Fine Productions και τον Tim Schafer.

[UPDATE 3: 22/5/21 - Δημοσιεύθηκε νέο gameplay video] Μετά από αρκετό καιρό, έχουμε ένα νέο gameplay βίντεο για το Psychonauts 2. Παρόλο που η Microsoft αγόρασε την Double Fine, το Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει κανονικά για το PlayStation 4.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο gameplay video:

Το βίντεο διαρκεί 3.5 λεπτά και σε αυτό βλέπουμε την νέα δύναμη Psi με όνομα Mental Connection. Αυτή η δύναμη λειτουργεί σαν grappling hook και σας επιτρέπει να πηγαίνετε εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο. Το gameplay φαίνεται διασκεδαστικό και τρέχει ομαλά, ενώ οι περιοχές είναι γεμάτες χρώματα και ακολουθούν το κλασικό ψυχεδελικό στυλ του Psychonauts. Η ιστορία του Psychonauts 2 θα λαμβάνει χώρα λίγες μέρες μετά τα γεγονότα του πρώτου Psychonauts.

Τέλος, η Double Fine δήλωσε τα εξής: “Οι testers το έπαιξαν, πήραμε feedback, κάνουμε μικρές αλλαγές, διορθώσεις και ετοιμαζόμαστε για την κυκλοφορία του μέσα στο έτος.”

Διαβάστε περισσότερα για το Psychonauts 2 το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Mac. Συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kalliniki (Level 18) 06/02/2017 14:13
Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά έχει ακόμα δρόμο μέχρι να κυκλοφορήσει.
#2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 08/02/2017 13:24
Φαίνεται ωραίο. Όταν θα πλησιάζει η κυκλοφορία του μάλλον θα ασχοληθώ και με το πρώτο παιχνίδι, αν και εκ πρώτης όψεως εκείνο δε με είχε τραβήξει.
Notification