Ειδήσεις Platform Νέο Sonic Racing game

Νέο Sonic Racing game

Tuesday, 20 Feb 2018  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
New
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/30/bc/cd/sonic-2018-sxsw-65-1517490219.jpg
 

Νέο Sonic Racing game

Νέοι υπαινιγμοί από εταιρεία παιχνιδιών. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/2/18] Όπως ανακοίνωσε η Sega, στις 16 Μαρτίου θα αποκαλύψει τα σχέδιά της για το επόμενο Sonic game, κατά την διάρκεια της έκθεσης South by Southwest (SXSW) που θα λάβει χώρα στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν και υπάρχει πιθανότητα να μην δούμε το επόμενο Sonic game στην SXSW, εκεί θα παραβρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη της Sega, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται.

[UPDATE: 6/2/18 - Sonic Karting] Σύμφωνα με παρουσίαση της Sumo Digital, ένα νέο Karting game βρίσκται υπό ανάπτυξη.

Στην παρουσίαση του powerpoint το παιχνίδι αναφέρεται ως "Νέο Karting game βασισμένο σε ήδη υπάρχον IP" συνεπώς πιθανότατα πρόκειται για κάποιο νέο Sonic & All-Stars Racing.

sonic karting

[UPDATE 2: 20/2/18 - Εταιρεία παιχνιδιών υπαινίσσεται νέο Sonic Racing game] Οι φήμες για την πιθανότητα νέου Sonic Racing game συνεχίζονται. Υπάλληλος της εταιρείας παιχνιδιών Diamond Select Games αναφέρθηκε σε κάποιες φιγούρες Sonic σε συνέντευξή του με το youtube κανάλι Pixel Dan κατά την διάρκεια της έκθεσης  New York Toy Fair, λέγοντας πως θα είναι μέρη διοραμάτων τα οποία θα περιλαμβάνουν και "μέρη της πίστας από το game".

Δείτε το βίντεο (οι αναφορές στο Sonic ξεκινούν στο 8:32 και η φράση "from the game" είναι περίπου στο 09:00)

Διαβάστε το review του Sonic All-Stars Racing Transformed, καθώς επίσης και των Sonic Forces και Sonic Mania. Συζητήστε για το τελευταίο στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/02/2018 08:39
Μακάρι να δούμε έναν νέο τίτλο αν όχι νέο Sonic.