Δεν θα ξεμένετε από ζωές στο Super Mario Odyssey

Hot
Δεν θα ξεμένετε από ζωές στο Super Mario Odyssey

Δεν θα ξεμένετε από ζωές στο Super Mario Odyssey

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα χάνετε νομίσματα.

Μια απρόσμενη αλλαγή επιφύλασσε η Nintendo σχετικά με το νέο και πολυαναμενόμενο Super Mario Odyssey. Με ένα post στο επίσημο Twitter της Ιαπωνικής εταιρείας αποκαλύφθηκε στους fans της, πως δεν πρόκειται να πεθαίνουν μέσα στο παιχνίδι.

Η νέα αλλαγή θέλει τον αγαπημένο Mario κάθε φορά που πεθαίνει εντός του παιχνιδιού να χάνει 10 νομίσματα αντί για ζωή. Όταν οι παραγωγοί του παιχνιδιού ερωτήθηκαν τι σημαίνει αυτό το tweet, απάντησαν κατά λέξη: «Ακόμη κι αν η ζωή του Mario πέσει στο μηδέν, απλά θα χάσετε 10 από τα νομίσματα σας. Όσες φορές και αν αποτύχετε ωστόσο, δεν θα πεθαίνετε! Επίσης, εάν έχετε εννέα νομίσματα ή λιγότερα τότε ούτε σε αυτή την περίπτωση θα χάνετε. Απολαύστε την εξερεύνηση χωρίς να ανησυχείτε!»

Τέλος λοιπόν στην καθιερωμένη οθόνη που εμφανιζόταν κάθε φορά που ξεμένατε από ζωές. Πλέον θα εισαχθεί το coin system. Θα σας δίνεται έτσι η ευκαιρία να εξερευνήσετε τον κόσμο του Mario ξέγνοιαστα και χωρίς άγχος του να χάσετε και να βρεθείτε στην αρχή. Μοιάζει ενδιαφέρουσα και σίγουρα διαφορετική προσέγγιση της σειράς που κάνει το Super Mario Odyssey πιο προσιτό στο κοινό του.

Διαβάστε περισσότερα για το Super Mario Odyssey και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/07/2017 11:30
Οπότε ο παίκτης θα το απολαύσει χωρίς να φοβάται να χάσει.
Notification