Little Nightmares Complete Edition

Hot
Little Nightmares Complete Edition

Little Nightmares Complete Edition

Έρχεται και σε retail έκδοση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/9/17] Σήμερα, η Bandai Namco Entertainment μαζί με την Γαλλική Tarsier Studios ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν την Little Nightmares Complete Edition για PS4 και Xbox One τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Το πακέτο θα περιέχει το πλήρες παιχνίδι, ένα κωδικό για το season pass του παιχνιδιού, που περιέχει τρία επιπλέον chapters με μια παράλληλη ιστορία, που αλλάζει τα γεγονότα του παιχνιδιού.Προσφέροντας μια διαφορετική όψη στο ταξίδι της Six, τα τρία κομμάτια του DLC παρουσιάζουν έναν νέο πρωταγωνιστικό playable χαρακτήρα που λέγεται The Runaway Kid. Πρόκειται για ακόμα ένα φυλακισμένο παιδάκι που είναι επίσης εγκλωβισμένο και προσπαθεί να ξεφύγει από αυτές τις τρομακτικές τοποθεσίες.

Μαζί με αυτές τις ανακοινώσεις κυκλοφόρησε και ένα τρέιλερ για το παιχνίδι:

[UPDATE: 12/9/17 - Retail έκδοση] Μετά την αρχική της ανακοίνωση, η Bandai Namco δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει και retail έκδοση για το Little Nightmares Complete Edition, την έκδοση που έχει το πλήρες παιχνίδι και season pass για πρόσβαση στα τρία DLC.

Η έκδοση αυτή θα έρθει στα ελληνικά καταστήματα στις 27 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε ότι το πρώτο DLC (The Depths) κυκλοφόρησε τον Ιούλιο και το δεύτερο DLC με τίτλο The Hideaway θα έρθει τον Νοέμβριο, με το τρίτο και τελευταίο DLC να αναμένεται τον Ιανουάριο του 2018.

Η Complete Edition του Little Nightmares θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One και στις 27 Οκτωβρίου σε retail έκδοση.

Διαβάστε το review του Little Nightmares και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 08/09/2017 18:25
Δεν το έχω βάλει στην συλλογή μου, τον Οκτώβρη όμως θα μπει οπωσδήποτε.
#2 ashbringer (Level 25) 09/09/2017 17:23
Tο έχω τελειώσει μαζί με dlc και είναι φοβερό.Θα ήθελα να είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια.
#3 Divine Raiden (Level 26) 13/09/2017 04:48
Περίμενα ενα τέτοιο edition για να το τσιμπήσω.Το έχω βάλει καιρό στο μάτι.
Notification