Το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy έρχεται σε όλες τις πλατφόρμες

Hot
Το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy έρχεται σε όλες τις πλατφόρμες

Το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy έρχεται σε όλες τις πλατφόρμες

Θα κυκλοφορήσει νωρίτερα, μέσα στον Ιούνιο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/3/18] Το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες στις 10 Ιουλίου.

Το παρακάτω τρέιλερ με ονομασία “Wumpa For Everyone” αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ειδήσεις των τελευταίων μηνών. Όπως ήλπιζε αρκετός κόσμος, το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy θα κυκλοφορήσει τελικά σε όλες τις πλατφόρμες και δεν θα αποτελέσει PlayStation exclusive.

Οι εικασίες επομένως λαμβάνουν τέλος και ο αγαπημένος, θρυλικός ήρωας θα κάνει την εμφάνισή του σε PC, Xbox One και Switch στις 10 Ιουλίου.

[UPDATE: 10/5/18 - Νωρίτερα τελικά η κυκλοφορία του] Σύμφωνα με ανακοίνωση της Activision, το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy θα κάνει την εμφάνισή του νωρίτερα στα PC και Switch και συγκεκριμένα στις 29 Ιουνίου.

Με τα νέα δεδομένα, το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου για PC και Switch. Διατίθεται ήδη για PS4.

Διαβάστε επίσης το review του Crash Bandicoot N.Sane Trilogy και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 cristodi (Level 19) 09/03/2018 11:52
αυτός Είναι ο λόγος που δεν το αγόρασα στο ps4 . Περιμένω να το πάρω στο xboxone για να μειώσω τις πιθανότητες να το ξανά αγοράσω στις μελλοντικές κονσόλες . Ακούς sony - nintendo ;
Notification