Camelot Unchained

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Camelot Unchained

Camelot Unchained

Ο δημιουργός του Dark Age of Camelot επιστρέφει!

Το Dark Age of Camelot είναι ένα MMORPG, πρωτοποριακό για τα προ δεκαετίας δεδομένα, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2001 για PC.

Ο Mark Jacobs, ένας εκ των ιδρυτών της τότε προγραμματιστικής εταιρείας Mythic Entertainment, πλέον επικεφαλής της City State Entertainment, θα επιχειρήσει να αναβιώσει το πάλαι ποτέ ιστορικό MMO σε μια σύγχρονη έκδοση με την ονομασία Camelot Unchained. Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση, το Camelot Unchained θα έχει τρεις φατριές που θα πολεμούν μεταξύ τους. Πρόκειται για τους Arthurian (άγγλους), τους Tuatha De Danann (ιρλανδούς) και τους Midgard (νορβηγούς), δηλαδή στρατόπεδα παρόμοια με αυτά που είχαμε συναντήσει και στο πρώτο μέρος.

Το Camelot Unchained δεν θεωρείται sequel σύμφωνα με τον Jacobs, αλλά θα εστιάζει στο RvR (Realm vs Realm) gameplay, καθώς και σε ευρωπαϊκούς μύθους. Εντύπωση προκαλεί το ότι δεν θα υπάρχει σχεδόν καθόλου PvE (μάχες με τέρατα) αλλά μόνο μάχες μεταξύ παικτών. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Mark Jacobs ήταν επικεφαλής στο Warhammer Online της EA, το οποίο δεν τα πήγε και τόσο καλά, καθώς απ' τη μία θεωρήθηκε κατά μία έννοια "World of Warcraft clone" κι απ' την άλλη επισκιάστηκε από θέματα με τα bugs, το balancing και το level up.

"Δεν θα επαναλάβω αυτά τα λάθη" δήλωσε ο Mark...και χάθηκε στο σκοτάδι. Επισκεφθείτε το επίσημο site του Camelot Unchained για να μάθετε περισσότερα.

Από το Dark Age of Camelot έχει εμπνευστεί και το ελληνικό MMORPG Darkfall Online, το οποίο σε λίγες εβδομάδες ετοιμάζει την νέα του έκδοση, το Darkfall Unholy Wars.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification