Ειδήσεις MMORPG Φήμη: World of Warcraft: Veil of Shadows expansion

Φήμη: World of Warcraft: Veil of Shadows expansion

Thursday, 10 Aug 2017  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών. Κάθε Δευτέρα συζητάμε παρέα για διάφορα ενδιαφέροντα gaming θέματα.
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8b/34/a2/world-of-warcraft-veil-of-shadows-expansion-71-1502377568.jpg
 

Φήμη: World of Warcraft: Veil of Shadows expansion

Διέρρευσε εικόνα που κάνει λόγο για θαλάσσιο content, νέο progression system και spellbound όπλα.

Σύμφωνα με εικόνα και πληροφορίες που διέρρευσαν μέσω του Imgur και όπως μεταφέρει το Massivelyop, το επόμενο expansion του World of Warcraft θα έχει τίτλο “Veil of Shadows”.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα expansion που θα επικεντρώνεται στο θαλάσσιο content, την προσθήκη warships που θα ελέγχετε στη θάλασσα και την επέκταση του map προς τις περιοχές The Dragon Isles, Kul’tiras και Nazjatar. Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες που φέρεται να φέρνει το φημολογούμενο expansion, είναι το Codex of Creation progression system, μέσα από το οποίο θα μπορείτε να κάνετε customize τα skills σας στο Forge of Illumination.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι θα προστεθούν flail weapons, spellbound weapons και νέοι συνδυασμοί από classes και races όπως αυτός των Night Elf Paladins. Όπως είναι αναμενόμενο, το level cap αυξάνεται στο 120, προστίθενται νέα quests και νέες επιλογές στο levelling. Επιπλέον, θα υπάρχουν αναβαθμίσεις στα dungeons και τα raids στο παλιό Azeroth καθώς και scaling για τα level 1-110. Θα προστεθούν επίσης νέα dungeons, raids, world bosses και PvP battlegrounds.

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες αποτελούν φήμες έως τώρα, καθώς η Blizzard δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Ίσως η Blizzard ετοιμάζεται να ανακοινώσει το επόμενο expansion στην Gamescom 2017 και να το παρουσιάσει αργότερα εκτενώς κατά την διάρκεια της BlizzCon που θα λάβει χώρα στο Anaheim Convention Center της Καλιφόρνια το διάστημα 3-4 Νοεμβρίου.

Διαβάστε το review του World of Warcraft: Legion και συζητήστε για το φημολογούμενο Veil of Shadows expansion στο σχετικό forum topic.

Φωτογραφίες

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Σχόλια  

#1 ashbringer (Level 25) 11/08/2017 10:31
Προετοιμάζοντας τους νέους της τίτλους η Blizzard θα ρίξει άλλο ένα expansion στην αγορά για να πάρει όσα περισσότερα μπορεί απο το αγαπημένο μας WoW.
#2 vasileiosathens (Level 5) 11/08/2017 10:44
Άγιε Βασίλη μου, θα ήθελα φέτος για δώρο μεταφορά του warcraft στις παιχνιδομηχανές .