Crowfall

Hot
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
2
Crowfall

Crowfall

Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/12/16] Το Crowfall ολοκλήρωσε επιτυχώς την καμπάνια του στο Indiegogo.

Η εταιρεία ανάπτυξης ArtCraft Entertainment αποτελείται από βετεράνους developers του χώρου των MMO, οι οποίοι έχουν εργαστεί στο παρελθόν σε games όπως τα Ultima Online, Shadowbane, Star Wars: Galaxies και Star Wars: The Old Republic. Η καμπάνια στο Indiegogo έφτασε επιτυχώς τον ελάχιστο στόχο που έθεσαν οι developers, ενώ τονίζεται ότι η διαφορά της συγκεκριμένης καμπάνιας από τις άλλες είναι ότι με προσφορά χρημάτων δεν κερδίζετε απλά επιπλέον ανέσεις στο τελικό προϊόν, αλλά επενδύετε στην ίδια την εταιρεία ανάπτυξης. Μάλιστα πριν από το Indiegogo είχε προηγηθεί καμπάνια στο Kickstarter όπου συγκεντρώθηκαν πάν από 3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ με τη βοήθεια του publisher Travian Games το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Το Crowfall είναι ένα MMORPG με Strategy στοιχεία που βασίζεται στην συνεργασία ανάμεσα στους παίκτες και την αντίστοιχη διαμάχη σε μάχες μεγάλης κλίμακας που ονομάζονται campaigns. Οι developers ευελπιστούν να μετατρέψουν το Crowfall στο πρώτο MMORPG που θα σας προσφέρει αποτέλεσμα μάχης (νίκη ή ήττα) σε συγκρούσεις μεγάλης κλίμακας. Οι κόσμοι των campaigns θα είναι τεράστιοι και θα σας δίνουν την ευκαιρία να σμιλέψετε βασίλεια και να αναρριχηθείτε στην εξουσία χρησιμοποιώντας RPG και Strategy στοιχεία.

Στο Crowfall θα μπορείτε να επιλέξετε χαρακτήρες ανάμεσα σε Kings, Merchants, Mercenaries και Assassins, αφού πρώτα επιλέξετε κάποιο guild. Κάθε server περιλαμβάνει ένα campaign το οποίο διαρκεί μερικούς μήνες μέχρι την στιγμή που η μάχη θα ολοκληρωθεί και μια από τις δύο αντίπαλες ομάδες ανακηρυχθεί νικήτρια. Σε εκείνο το σημείο, οι χαρακτήρες κερδίζουν τα αντίστοιχα έπαθλα και ξεκινούν την επόμενη μάχη, στον επόμενο server που θα περιέχει άλλον έναν μοναδικό κόσμο.

[UPDATE: 17/5/17 - Βελτιώσεις στο character customization και στα γραφικά] Η ArtCraft Entertainment ανακοίνωσε ότι το Crowfall θα δεχθεί μεγάλες και σημαντικές αλλαγές που αφορούν την δημιουργία και εξέλιξη των χαρακτήρων. Πλέον, δε θα χρειάζεται να επιλέγετε ένα Archetype, αφού τα classes δεν θα είναι “κλειδωμένα” σε συγκεκριμένα races. Αυτό θα αλλάξει και όλα τα passives των χαρακτήρων.

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκαν τα πρώτα 100 Disciplines. Μέσω του Discipline system, μπορείτε να παραμετροποιήσετε τους χαρακτήρες σας, αφού το καθένα θα σας δίνει πρόσβαση σε διαφορετικά skills, abilities και weapon proficiencies, ενώ θα επηρεάζουν και τα stats σας. Θα μπορείτε να έχετε ενεργό ένα Weapon Discipline, δύο Major Disciplines και τρία Minor Disciplines. Όσον αφορά τα Weapon Disciplines, αυτά θα σας δίνουν πρόσβαση σε νέα active και passive Powers και θα ανεβάζουν τα στατιστικά σας.

Τα Major Disciplines θα λειτουργούν ως subclasses και θα περιλαμβάνουν και αυτά διάφορα powers, ανάλογα με το discipline που έχετε επιλέξει, όπου συναντάμε μεταξύ άλλων αυτά των Dryad, Rune Caster και Banshee. Τέλος, τα Minor Disciplines θα λειτουργούν περίπου όπως τα Feats και τα Talents άλλων MMORPG. Το Hand of Glory για παράδειγμα, θα σας ξεκλειδώνει ένα τρίτο slot για rings, ενώ το Sparring θα ανεβάζει το damage της επίθεσης με το αριστερό κλικ. Πέρα από τα Combat Disciplines, μελλοντικά θα προστεθούν επίσης αντίστοιχα για Crafting, Harvesting και Exploration.

Η εταιρεία ανάπτυξης έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα ακόμα βίντεο, μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του τεχνικού τομέα του Crowfall όπου συναντάμε αρκετές βελτιώσεις στα γραφικά. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 2: 27/8/17 - Τρέιλερ στην Gamescom] Το νέο τρέιλερ του Crowfall παρουσιάστηκε στην Gamescom 2017.

Απολαύστε το παρακάτω:

[UPDATE 3: 19/11/17 - Καθυστέρηση στην διάθεσή του] Η ArtCraft Entertainment ανακοίνωσε ότι το Crowfall δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στα τέλη του 2017 όπως αρχικά είχε προγραμματίσει.

Η εταιρεία ανάπτυξης του υποσχόμενου MMORPG έκανε αρκετές αλλαγές σε βασικούς τομείς του Crowfall, βελτιώνοντας το. Μία από αυτές τις αλλαγές αφορούν τα classes τα οποία πλέον δεν είναι κλειδωμένα σε συγκεκριμένα races. Πλέον, το Crowfall αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

Το Crowfall βρίσκεται αυτή την στιγμή στο στάδιο Early Access και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2018. Θα ακολουθεί το buy-to-play μοντέλο.

Διαβάστε περισσότερα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Crowfall και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/08/2017 07:38
Για να δούμε πως θα τα πάει το crowfall.Είναι πάρα πολλά τα MMORPG πλέον στην αγορά και θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσει.
Notification