Asheron's Call

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Asheron's Call

Asheron's Call

Τίτλοι τέλους για το MMORPG της Turbine.

Η Turbine, δημιουργός αργότερα των D&D Online και The Lord of the Rings Online, δημιούργησε το MMORPG Asheron's Call το 1999.

Το Asheron's Call ήταν το πρώτο της παιχνίδι, για το οποίο χρειάστηκε πέντε χρόνια development. Η εταιρεία είχε την τύχη να ιδρυθεί το 1994, πάνω στην ακμή των games, όταν ο ιδρυτής της, Johnny Monsarrat, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και χρησιμοποίησε τα χρήματα της αποζημίωσης ως κεφάλαιο για την ίδρυση της εταιρείας του, κάνοντας έτσι απ' το πουθενά το όνειρό του πραγματικότητα.

Το gameplay του ομώνυμου MMO σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι classes και να ορίσετε attributes points σε στατιστικά όπως Strength, Coordination και Quickness, αλλά και επιλεγμένα skills, όπως Unarmed Combat, War Magic και Melee Defense. Αποκτώντας xp μέσα από quests, μάχη και αλληλεπίδραση με NPC ανεβάζετε τα αντίστοιχα skills και attributes, ενώ μπορείτε να εκπαιδευτείτε και σε νέα skills. Με την πάροδο των χρόνων προστέθηκαν στο παιχνίδι η αφήγηση, τα περιοδικά quests, events κ.ο.κ. όλα αυτά σε ένα κόσμο 1.300 τετραγωνικών χιλιομέτρων ο οποίος δεν έχει instances και loading zones. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τον θάνατο του χαρακτήρα σας χάνετε τα μισά χρήματα και ένα ή περισσότερα πολύτιμα αντικείμενα, αλλά και ένα ποσοστό από το constitution σας (προτεύοντα και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά σας). Αν φέρετε το αναστημένο avatar σας στο μέρος του θανάτου τότε ανακτάτε τα αντικείμενά σας, ενώ όμως προηγουμένος ο εχθρός σας έχει την ευκαιρία να κάνει loot το πτώμα σας.

Το Asheron's Call δυστυχώς θα σταματήσει να λειτουργεί αυτό το σαββατοκύριακο, ύστερα από 18 χρόνια. Την περίοδο 1999-2004 publisher ήταν η Microsoft, από το 2004 έως το 2010 η ίδια η Turbine, ενώ τα τελευταία επτά χρόνια την χρηματοδότηση ανέλαβε η Warner.

Έχετε κάτι να μοιραστείτε για το Asheron's Call; Συζητήστε τις εμπειρίες σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification