Το TERA σε PS4 και Xbox One

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
4
Το TERA σε PS4 και Xbox One

Το TERA σε PS4 και Xbox One

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/3/17] Η En Masse φέρνει το Action MMORPG TERA στις κονσόλες.

Κατά την διάρκεια της PAX East, ανακοινώθηκε ότι το TERA θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One μέσα στο 2017. Θα περιλαμβάνει όλο το content που υπάρχει ήδη στην έκδοση για PC και θα ακολουθεί το Free-to-Play μοντέλο. Μπορείτε ήδη να εγγραφείτε για την closed beta μέσω του επίσημου site.

Η En Masse δήλωσε σχετικά: “Το real-time skill-based gameplay του TERA ταιριάζει απόλυτα με το οικοσύστημα των κονσολών. Αν και η έκδοση για PC υποστηρίζει ήδη την χρήση χειριστηρίου, η αντίστοιχη έκδοση για PS4 και Xbox One θα διαθέτει ανασχεδιασμένο χειρισμό ώστε να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόκριση. Αλλαγές έχουν γίνει και στο user interface, λαμβάνοντας υπόψιν τον νέο μοντέλο χειρισμού και το γεγονός ότι θα παίζετε έχοντας μεγαλύτερη απόσταση από την οθόνη”.

[UPDATE: 7/3/18 - Τρέιλερ με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού] Το free-to-play MMORPG TERA έρχεται στο PS4 και το Xbox One.

Η beta ξεκινάει στις 9 Μαρτίου και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο επίσημο site. Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

[UPDATE 2: 27/3/18 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Το MMORPG TERA θα κυκλοφορήσει τελικά στις 3 Απριλίου, όπως ανακοίνωσαν η εταιρεία ανάπτυξης Bluehole και ο publisher En Masse Entertainment.

Η Bluehole διανύει περίοδο ακμής λόγω του PlayerUnknown's Battlegrounds. Το TERA ωστόσο θα διατεθεί δωρεάν στις κονσόλες, με το Founder's Pack να είναι διαθέσιμο για όσους έχουν την διάθεση να πληρώσουν. Κοστίζει 30 ευρώ, περιλαμβάνει in-game αντικείμενα και σας επιτρέπει να παίξετε μία εβδομάδα πριν το λανσάρισμα.

 

 

Διαβάστε το review του TERA και συζητήστε για την μετάβασή του στις κονσόλες στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/03/2017 15:16
Ένα απο τα πιο αξιόλογα ΜΜΟRPG της αγοράς.
Notification