Η Ronda Rousey παίζει WoW

Hot
Η Ronda Rousey παίζει WoW

Η Ronda Rousey παίζει WoW

Ξόδεψε 1.300 δολάρια σε κάρτες.

Η σταρ του UFC εμφανίστηκε στην BlizzCon μαζί με τον σύζηγό της, τον επίσης αθλητή του UFC Travis Browne.

Το ζεύγος μεταμφιέστηκε σε Death Knights και το cosplay τους ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Επίσης, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους στον κόσμο (εκτός του προσωπικού της Blizzard) στους οποίους δόθηκε προσβαση στο νέο expansion του WoW “Battle for Azeroth” για δοκιμή. Η Rousey δήλωσε πως είναι πολύ ενθουσιασμένη με τα νέα races του επερχόμενου expansion, αλλά ακούστηκε περισσότερο ενθουσιασμένη για τα νέα mounts. “Είμαι συλλέκτρια από mounts και μου αρέσει διαρκώς να καβαλάω mounts, αλλιώς δεν μπορώ”, είπε. Πέρσι, η αθλήτρια δήλωσε πως έπαιζε WoW παρέα με τον Vin Diesel για να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Furious 7. Στο παρελθόν είχε ξοδέψει 1.300 δολάρια σε κάρτες WoW με σκοπό να αποκτήσει ένα σπάνιο mount, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του UFC δεν είναι η πρώτη celebrity που έκανε cosplay στην BlizzCon. To 2015 η Jamie Lee Curtis, πρωταγωνίστρια των “Halloween” και “Freaky Friday”, εμφανίστηκε μεταμφιεσμένη ως Forsaken undead.

Διαβάστε για το επερχόμενο expansion του World of Warcraft "Battle for Azeroth" και για την επαναφορά των vanilla WoW servers. Συζητήστε για το Battle of Azeroth σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification