Impact Winter

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
9
Impact Winter

Impact Winter

Δείτε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 29/11/2016] Η Bandai Namco ανακοίνωσε το Impact Winter, ένα Survival game σε post-apocalyptic setting που αναπτύσσεται από την Mojo Bones.

Το Impact Winter σας αναθέτει τον ρόλο του Jacob Solomon, ο οποίος συνοδεύεται από τέσσερις ακόμη επιζώντες. Μαζί θα προσπαθήσετε να επιβιώσετε για 30 ημέρες, περιμένοντας να έρθουν οι σωστικές ομάδες για να σας βοηθήσουν. Μαζί σας θα έχετε επίσης το Ako-Light, ένα ρομπότ-companion που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να εξερευνήσετε τον παγωμένο και αφιλόξενο κόσμο του παιχνιδιού.

Στο ταξίδι σας για επιβίωση θα έρθετε αντιμέτωποι -μεταξύ άλλων- με τις καιρικές συνθήκες που αλλάζουν τυχαία επηρεάζοντας το gameplay, καθώς τα στατιστικά του χαρακτήρα σας και της ομάδα που ηγείστε. Θα χρειαστεί επίσης να αποφασίσετε σε διλλήματα που θα έρθουν στο προσκύνιο και θα αφορούν τους υπόλοιπους επιζώντες, ενώ θα βρεθείτε και μπροστά σε τυχαία γεγονότα. Ως αποτέλεσμα, κάθε σας playthrough αναμένεται να είναι διαφορετικό. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή και σε παράγοντες όπως η πείνα και η θερμοκρασία.

 

[UPDATE: 19/5/17 - Νέο τρέιλερ] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Impact Winter.

Διαρκεί κάτι λιγότερο από ένα λεπτό και απλά σας δίνει μία αίσθηση του ατμοσφαιρικού κόσμου του.

[UPDATE 2: 22/5/17 - Launch τρέιλερ] Δειτε το launch trailer του Impact Winter της Bandai Namco.

Το βίντεο σας βάζει για τα καλά μέσα στο κλίμα της ιστορίας του παιχνιδιού, καθώς επεξηγεί αρκετές πληροφορίες.

Διαβάστε το review του Impact Winter και συζητήστε για το παιχνίδι στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/11/2016 08:46
Αρκετά ενδιαφέρον και τώρα που πιάνει και ο χειμώνας θα μπούμε στο νόημα.Πιστεύω ότι θα δούμε ένα πολύ ωραίο survival game.
#2 Dovahkiin (Level 22) 09/02/2017 14:07
Πολλά υποσχόμενο survival game! Το βρίσκω πολύ θετικό κι ενδιαφέρον το να αποφασίζει ο παίκτης σε διλήμματα που θα 'χουν ως αποτέλεσμα εναλλακτική συνέχεια του παιχνιδιού και πιθανότατα εναλλακτικά τέλη. Έτσι η εμπειρία του παιχνιδιού θα είναι πιο ζωντανή κι αληθινή.
#3 Efane (Level 24) 09/02/2017 15:31
Μου αρέσουν πολύ οι ταινίες με χιόνια και αποκλεισμούς, πόσο μάλλον σε βίντεοπαιχνιδι. Θέλω πολύ να το παίξω!
#4 Blood Prince (Level 30) 09/02/2017 15:44
Το παιχνίδι με βάση το σενάριο το οποίο διάβασα και τις εικόνες φαίνεται πολύ ωραίο ! Είμαι περίεργος για τις απαιτήσεις που θα έχει για να τρέξει στα PC .
#5 ashbringer (Level 25) 20/05/2017 10:45
Πολύ ωραίο βίντεο.Περιμένο υμε για την κυκλοφορία του.Θα είναι απο τους πιο σημαντικούς τίτλους για φέτος.
Notification