Chernobyl VR Project

Hot
Chernobyl VR Project

Chernobyl VR Project

Η ξενάγηση στο Chernobyl έρχεται και στο PS4. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/12/15] H νέα προσπάθεια της εταιρείας ανάπτυξης The Farm 51, που είναι υπεύθυνη για το πολύ γνωστό First-Person Action Get Even, θα σας μεταφέρει στο Chernobyl μέσω της εικονικής πραγματικότητας.
 
Το νέο, φιλόδοξο εγχείρημα της The Farm 51 ονομάζεται Chernobyl VR Project, δείχνει ως ένα Exploration Adventure και υπόσχεται να σας παρέχει μια εικονική ξενάγηση στο Chernobyl και στο Pripyat, εκεί όπου πριν 29 χρόνια 350 χιλιάδες πολίτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους λόγο του γνωστού ατυχήματος στον πυρηνικό αντιδραστήρα της περιοχής.
 
Στην εταιρεία ανάπτυξης δόθηκε ειδική άδεια εισόδου στις δύο αυτές περιοχές, ώστε να μπορέσουν να καταγράψουν το περιβάλλον και να το αναπαραστήσουν σωστά. Σύμφωνα με την The Farm 51 "Oι εικονικοί επισκέπτες θα μπορέσουν να επισκεφτούν μέρη τα οποία μέχρι σήμερα ήταν απαγορευμένα και θα χαθούν στον κόσμο ενός μοναδικού, διαδραστικού ντοκιμαντέρ" ενώ η εταιρεία πρόσθεσε πως θα υπάρχει και ένα είδος campaign, στο οποίο θα μπορείτε να ψάξετε στοιχεία για γεγονότα του παρελθόντος και να βοηθήσετε έναν παλιό επιζώντα να βρει τις οικογενειακές του αναμνήσεις.
 
Δείτε το σχετικό behind the scenes βίντεο:
 
 
H The Farm 51 σκοπεύει να φέρει το Chernobyl VR Project σε διάφορα δημοφιλή VR Headsets συμπεριλαμβανομένων και των Samsung Gear VR, Oculus Rift και Sony Morpheus. Το Chernobyl VR Project θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο του 2016, προς τιμήν της 30ης επετείου του πυρηνικού ατυχήματος που συνέβη στις 26 Απριλίου του 1986.

[UPDATE: 17/8/17 - Έρχεται στο PS4] Η The Farm 51 ανακοίνωσε ότι το Chernobyl VR Project θα κυκλοφορήσει και στο PlayStation VR.
 
 
Διαβάστε επίσης το άρθρο του Μάνου Γρυπάρη για το VR Gaming και πείτε μας την άποψη σας για το Chernobyl VR Project στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 04/12/2015 17:28
Αρκετά ενδιαφέρον εγχείρημα.Μια πάντως γεύση της Pripyat είχα πάρει στο COD:MW
#2 ashbringer (Level 25) 18/08/2017 09:40
Εξαιρετικό project με ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα.
#3 the_prophet1987 (Level 22) 18/08/2017 12:35
Quoting Blood Prince:
Αρκετά ενδιαφέρον εγχείρημα.Μια πάντως γεύση της Pripyat είχα πάρει στο COD:MW


Και που να δεις τη Pripyat στο Lost Alpha!Όπου μπορείς να εξερευνήσεις κι ένα μεγάλο μέρος της.

Ενδιαφέρουσα σαν ιδέα αν και δεν θα αγοράσω VR headset στο κοντινό μέλλον.
Notification