Abandon Ship

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Abandon Ship

Abandon Ship

Νέο βίντεο με ναυμαχίες.

[Αρχική δημοσίευση: 29/4/17] Η Fireblade Software, μια μικρή εταιρεία ανάπτυξης που αποτελείται από πέντε έμπειρους developers, αναπτύσσει ένα ενδιαφέρον Adventure με tactical combat.

Πρόκειται για το Abandon Ship, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα FTL: Faster Than Light και Sunless Sea. Όντας καπετάνιος ενός πλοίου, μπορείτε να εξερευνήσετε τον ανοιχτό procedurally generated κόσμο του παιχνιδιού και να φέρετε εις πέρας main και side quests, ενώ θα βρεθείτε και μπροστά σε τυχαία γεγονότα. Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, οι αποφάσεις σας δύναται να επηρεάσουν τον κόσμο γύρω σας, ενώ θα συνάψετε φιλικές ή... εχθρικές σχέσεις ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνετε.

Όσον αφορά τις ναυμαχίες, πρις τις μάχες μπορείτε να τοποθετήσετε τα μέλη του πληρώματός (καθένα από τα οποία θα έχει διαφορετικό class) σας στα σημεία το πλοίου που επιθυμείτε. Η απόσταση από τα εχθρικά πλοία θα έχουν αντίκτυπο στην εμβέλεια των όπλων σας και στις επιλογές σας στην μάχη, ενώ οι καιρικές συνθήκες θα παίζουν σημαντικό ρόλο στο gameplay. Για παράδειγμα, ενώ βρέχει δε θα μπορεί να πάρει το πλοίο σας φωτιά από τα πυρά του αντιπάλου, ενώ υπάρχει πιθανότητα να χτυπήσει κεραυνός το πλοίο σας. Εν τω μεταξύ, το πλοίο σας χωρίζεται σε επιμέρους σημεία και το HP του καθενός θα καθορίζει την επίδοσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι θα μπορείτε να κάνετε pause κατά την διάρκεια της μάχης για να σχεδιάσετε με την ησυχία σας τις επόμενές σας κινήσεις. Εν τω μεταξύ, το Abandon Ship θα βασίζεται στο permadeath, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση αν διαλυθεί το πλοίο σας, να τελειώσει και το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, αν σωθεί ο καπετάνιος σας, θα μπορείτε να γυρίσετε στην στεριά και να αναλάβετε άλλο πλοίο.

[UPDATE: 15/10/17 - Νέο gameplay video] Δείτε το νέο βίντεο της Fireblade για το Abandon Ship. Παρουσιάζει τις ναυμαχίες αλλά και συμβουλές επιβίωσης.

Το Abandon Ship θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2017. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 30/04/2017 08:15
Μετά την τεράστια επιτυχία του assassin creed Black Flag με εκείνες τις υπέροχες ναυμαχίες πιστεύω ότι στο Abandon Ship θα βρώ αυτό που χρειάζομαι και οι μάχες στη θάλασσα θα είναι επικές.
#2 +1 Zaratoth (Level 28) 30/04/2017 11:58
Φαινεται ακριβώς το στυλ μου. Θα τσιμπηθεί σίγουρα.
#3 +1 Phobos (Level 22) 30/04/2017 16:28
Ωραίο φαίνεται, μένει να δούμε αν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και οι ναυμαχίες του Assassin's Creed: Black Flag.
#4 Professor_Severus_Snape (Level 28) 01/05/2017 01:49
Respect στα παιδιά που μιλούν για τις ναυμαχίες του Black Flag. Ό,τι πιο διασκεδαστικό έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής στα videogames. Σκέτη απόλαυση. Το Abandon Ship παρουσιάζει ενδιαφέρον όπως φαίνεται. Ας δούμε πρώτα και την υλοποίηση βέβαια, αλλά και τι θα αφορούν τα main και side quests σ' ένα procedurally generated κόσμο.
Notification