Heavy Rain: Οι πωλήσεις

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
Heavy Rain: Οι πωλήσεις

Heavy Rain: Οι πωλήσεις

Ξεπέρασε τα 5,3 εκατομμύρια. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/6/17] Στα τέλη Μαρτίου, η εταιρεία ανάπτυξης Quantic Dream ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 31 Μαρτίου, το Heavy Rain είχε πουλήσει 4,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το Heavy Rain είναι ένα διαδραστικό action-adventure που αναπτύχθηκε από την Quantic Dream, την ομάδα πίσω από τα Fahrenheit, Beyond: Two Souls και το επερχόμενο Detroit: Become Human. Κυκλοφόρησε αποκλειστικά από τη Sony Interactive Entertainment για το PS3 το Φεβρουάριο του 2010 και τελικά μεταφέρθηκε και στο PS4 με βελτιωμένα γραφικά και ανάλυση τον Μάρτιο του 2016.

Στο Heavy Rain, θα ελέγξετε τέσσερις διαφορετικούς πρωταγωνιστές που εμπλέκονται με το μυστήριο του Origami Killer, ενός δολοφόνου κατά συρροή που χρησιμοποιεί εκτεταμένες περιόδους βροχοπτώσεων για να πνίξει τα θύματά του. Το παιχνίδι αποτελείται κυρίως από quick time events, όπου οι αποφάσεις και οι ενέργειες σας μπορούν να έχουν ουσιαστική επίδραση στην αφήγηση του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, οι κύριοι χαρακτήρες μπορούν να σκοτωθούν και ορισμένες ενέργειες θα οδηγήσουν σε διαφορετικές σκηνές στη διάρκεια του παιχνιδιού και σε διαφορετικές σκηνές τέλους.

Το Heavy Rain αποτέλεσε επιτυχία τόσο στις πωλήσεις, όσο και στις κριτικές, κερδίζοντας πολλά Game of the Year βραβεία. Μέχρι τον Αύγουστο του 2013, είχε πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα, πράγμα που σημαίνει ότι έχει πουλήσει άλλα 1,5 εκατομμύρια σχεδόν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θεωρείται σε μεγάλο βαθμό πρωτοπόρος του διαδραστικού action-adventure, ανοίγοντας το δρόμο για το υπο-είδος που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

[UPDATE: 17/1/18 - 5,3 εκατομμύρια πωλήσεις] Σύμφωνα με δημοσίευμα της Quantic Dream, το Heavy Rain έχει πουλήσει 5,3 εκατομμύρια αντίτυπα σε PS3 και PS4.

Με αφορμή την ανακοίνωση των 4,5 εκατομμυρίων τον Ιούνιο, συμπεραίνουμε ότι το υπόλοιπο των πωλήσεων προέκυψε από το PS4.

Διαβάστε το review του Heavy Rain στο PS4 και συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 01/06/2017 17:14
Πολυ καλές πωλήσεις για τίτλο adventure. Bravo!
#2 ashbringer (Level 25) 02/06/2017 08:48
Πολύ δυνατό το Heavy Rain, με ένα σενάριο και εξέλιξη που δεν σε αφήνει να ξεκολλήσεις για κανένα λόγο.Άνοιξε το δρόμο για τα διαδραστικά adventure με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 17/01/2018 22:47
Είναι από τα πρώτα παιχνίδια που θα παίξω μόλις πάρω PS4!
#4 Divine Raiden (Level 26) 18/01/2018 05:45
Απολύτως λογικό αφού το παιχνίδι είχε πολύ καλές κριτικές απο τους καταναλωτές!
#5 ashbringer (Level 25) 18/01/2018 10:22
Το είδος αυτών των παιχνιδιών πρέπει να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο και να βγούν περισσότεροι τίτλοι.Με το Beyond Two Souls επίσης έπαθα μεγάλη πλάκα.
Notification