The First Tree

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
The First Tree

The First Tree

Συγκινητικό Adventure από τα μάτια μιας αλεπούς.

Η gaming βιομηχανία μας έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια games, τα οποία έπαιξαν ιδιαίτερα με τα συναισθήματά μας.

Το The First Tree είναι ένα Exploration game τρίτου προσώπου το οποίο μας παρουσιάζει τα συναισθήματα της αγάπης, της απώλειας και της φιλίας μέσα από τα μάτια μιας αλεπούς. Στόχος σας είναι να βρείτε την οικογένειά σας την οποία και έχετε χάσει, καθώς επίσης και τον γιο σας ο οποίος αναζητά τον πατέρα του στην Αλάσκα. Στην πορεία θα ανακαλύψετε κειμήλια και ιστορίες από την ζωή του γιου σας. Άραγε ποιο θα είναι το φινάλε;

Το The First Tree αναπτύχθηκε από τον developer David Wehle (Home is Where One Starts) και διαθέτει όμορφα περιβάλλοντα και αφήγηση. Αποκτήστε το για 8 ευρώ στο Steam.

Συζητήστε για το The First Tree σε αυτό το forum topic. Αν αναζητάτε περισσότερο συγκίνηση τότε δείτε το review του That Dragon, Cancer από την Χριστιάνα Θάνου.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Dovahkiin (Level 22) 25/09/2017 00:05
Βλέποντας το trailer τού παιχνιδιού και χωρίς να ασχοληθώ ιδιαίτερα με το gameplay video, ήδη το λάτρεψα. Είναι ακριβώς το στυλ τού παιχνιδιού που τα τελευταία χρόνια με τραβάει πολύ να ασχοληθώ, γιατί συνδυάζει τέλεια το δυνατό στόρυ και το συναίσθημα με την πανέμορφη μουσική και το artwork.
#2 +1 ashbringer (Level 25) 25/09/2017 07:20
Συμφωνώ απόλυτα με την Αγγελική.Με κάλυψε.
Notification