Αποστολές του GTA Online σχετίζονται με το Red Dead Redemption 2

Hot
Αποστολές του GTA Online σχετίζονται με το Red Dead Redemption 2

Αποστολές του GTA Online σχετίζονται με το Red Dead Redemption 2

Βρέθηκε δεύτερο όπλο. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 15/12/17] Οι data miners της Team Guru αποκάλυψαν πως μια αποστολή του Red Dead Redemption 2 “κρύβεται” στο Grand Theft Auto Online.

Η Team Guru έχει αποκτήσει μεγάλο όνομα γύρω από την εξερεύνηση των δεδομένων των GTA τίτλων επιλύοντας κάθε μυστήριο που προκύπτει από τους τίτλους της Rockstar Games. Αυτή τη φορά αναφέρθηκαν σε ένα “headshot challenge” που βρέθηκε στα αρχεία του GTA Online, η ολοκλήρωση του οποίου θα ξεκλειδώσει για τους παίκτες ένα περίστροφο για το Red Dead Redemption 2. Επίσης ένα chest, ένα σημείωμα και 20 τοποθεσίες βρέθηκαν σε αυτά τα αρχεία, όλα σχετικά στο κυνήγι για αυτό το χρυσό όπλο.

Τα στοιχεία της Team Guru οδηγούν σε νέες ανακαλύψεις αφού σύμφωνα με τον κώδικα οι παίκτες μπορούν να ολοκληρώσουν μια αποστολή τραβώντας φωτογραφίες σε διάφορες τοποθεσίες. Μία από αυτές τις τοποθεσίες ωστόσο περιέχει έναν τάφο που με αναφορά στο πρώτο Red Dead Redemption. Παρόλα αυτά δεν είναι σαφές σε ποιον ανήκει ο τάφος.

[UPDATE: 1/8/18 - Βρέθηκε δεύτερο όπλο] Βρέθηκε δέυτερο όπλο του Red Dead Redemption 2 που ξεκλειδώνεται μέσω του GTA Online.

Οι dataminers ξαναχτυπούν και όπως πέρυσι κατάφεραν να εντοπίσουν ένα όπλο του πολυαναμενόμενου Red Dead Redemption 2 στο GTA Online, έτσι και τώρα κατάφεραν κάτι αντίστοιχο. Το stone hatchet ξεκλειδώνεται μέσω ενός κυνηγιού θησαυρού. Οι Game File Gurus, δημοσίευσαν το παρακάτω περιεχόμενο.

Σε αυτό οι παίκτες καλούνται να επισκεφτούν πέντε τυχαία σημεία του χάρτη, πιάνοντας ή σκοτώνοντας εχθρούς και να επισκεφθούν στην συνέχεια μία έκτη τοποθεσία που τους δίνει ένα chest. Εκεί μέσα, βρίσκουν το αντικείμενο που αναφέραμε. Ακόμα το Red Dead Redemption έχει ανακοινωθεί μόνο για PS4 και Xbox One, ωστόσο περιπτώσεις όπως αυτοί μας κάνουν να πιστεύουμε πως η κυκλοφορία στα PC είναι διόλου απίθανη.

 

 

Διαβάστε επίσης όλες τις πληροφορίες για το Read Dead Redemption 2 και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/12/2017 08:28
H Rockstar δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τις απίστευτες εκπλήξεις και μυστήρια που κρύβει μέσα στο καλύτερο game όλων των εποχών.